4 x 3KG SMALL SIZE ESSENTIAL NAUTICAL LIVING

710,00 kr
- +

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING er det kompromisløse ”grain free” måltid til voksne hunde af alle racer tilberedt med masser af frisk laks, ørred, sild & sæsonens fisk. Måltidet følger vores BOF princip. NAUTICAL LIVING har et meget højt indhold af OMEGA 3. Kåret blandt de bedste produkter på markedet (kilde).

 • 100% Grain Free

 • BOF Approved

 • >Made with minimum 77% salmon‚ trout‚ herring and eggs

 • Staff favorite

 • 710,00 kr
  - +
  01
  Ingredienserne, kort fortalt: 77% laks, ørred, sild, æg og sæsonens fisk.
  02
  Særligt oplagt til dem, der søger det bedste. Vores mest populære måltid, rost af mange for vitterligt at gøre en forskel.
  03
  Vi elsker selv måltidet, fordi det byder på et meget højt indhold af omega-3 og for alle de fantastiske tilbagemeldinger vores kunder giver NAUTICAL LIVING.
  04
  Kroketten i denne pose er tilpasset hunde op til 10 kg. Ønsker du en større krokette, skal du blot vælge en 12 kgs pose.
  05
  No doubt! NAUTICAL LIVING holder blodsukkeret stabilt.
  06
  Du skal vælge det, fordi det vitterligt er et helt enestående måltid, der har mange loyale fans.

  Fremhævede ingredienser

  Hvert gram er nøje udvalgt

  Produktbeskrivelse

  Information

  Tilberedt med frisk & tørret laks, ørred, sild, sæsonens fisk & æg77,0 %
  Heraf frisk55,0 %
  Protein29,0 %
  Fedt14,0 %
  - Heraf omega34,0 %
  - Heraf omega61,0 %
  Mineraler/Råaske8,0 %
  Fiber4,0 %
  Vand8,5 %
  Kalcium1,7 %
  Fosfor1,2 %
  Glukosamin0,09 %
  Kondroitin0,07 %
  Kcal/kg3580,0
  Teknisk info
  AlderVoksen
  RaceBichon Havanais, Cairn Terrier, Cavalier King Charles, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdhund, West Highland White Terrier
  Hundens vægt1-10 kg

  Produktguides (PDF)

  “Det vigtigste for ESSENTIAL FOODS og vores serie af hundefoder, er at de skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv.”
  Product billede

  Teknisk info

  BOF Princippet (Behavioural Optimizing Food)

  Behavioral Optimizing Food (BOF) er princippet om at genskabe hundens naturlige kost. I praksis holdes hundens blodsukker stabilt, det høje indhold af fersk kød stimulerer instinkterne, den lave kogetemperatur bevarer næringsværdien, bær, frø og urter minder om indholdet af byttets mave, og størrelsen af stykkerne gør måltidet altid tygges og ikke sluges helt.

  Først pose af ESSENTIALS?

  Vi hos ESSENTIAL FOODS byder dig velkommen. Med den første pose begynder en livsstilsændring med hensyn til kost. Du kan starte i en periode på 4-7 dage, eller direkte fra den første dag. Den første uge kan du forvente, at hunden har lidt ekstra luft i tarmene. Det skyldes, at hunde, som mennesker, reagerer på ændringer i kosten. Afføring er i samme mængde, men kan være lidt blødere. Derefter nyder du alle fordelene ved at vælge ESSENTIAL FOODS på både kort og lang sigt. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

  Opskriften

  Frisk laks & ørred, sød kartoffel, tørret sild, ærter, tørretlaks, friske hele æg, frisk sild og sæsonens fisk, lakseolie,hørfrø, lucernespirer, laksefond, kartoffel, ærtefibre,vitaminer & mineraler, MOS (mannan oligosaccarides),FOS (fructooligosaccharides), glukosamin, kondroitin,MSM (metylsulfonylmetan), tranebær, acai, blåbær, morbær,æble, tomat, appelsin, pære, gulerod, spinat, blomkål,tang, morgenfrue, ginseng, grøn te, ingefær.

  Tilberedningstemperatur

  90 grader celsius.

  Holdbarhed

  Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer ses påtoppen af posen.

  Anbefalet opbevaring

  Brug den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Opbevaringenbør altid være et køligt sted (5-18 grader), tørt,ikke i direkte sollys, & i en lufttæt beholder - så smagerførste måltid i posen ligeså godt, som det sidste.

  Et par ord og råd for særligt kræsne hunde

  De fleste hunde kan ikke modstå smagen af ESSENTIALS. Det kan dog ske, at de ikke spiser op. Dette er ikke fordi de er kræsne, men fordi ESSENTIALS giver en anden følelse af mæthed. Hunden bliver naturligt mættet. Hvis din hund er meget kræsen, skal du prøve at hælde noget varmt vand over foderet eller omrøre en til to spiseskefulde ESSENTIAL OMEGA 3 OLIE i foderet.

  Portionsstørrelser

  kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
  24 h 45g 80g 140g 180g 225g 270g 310g 390g 465g 530g 600g 660g
  Vi kan også anbefale