Hundefoder til Coton de Tulear

Find det helt rigtige hundefoder til din Coton de Tulear. Der er ikke to hunderacer, der er helt ens. Derfor har vi hos ESSENTIAL FOOD lagt stor vægt på at udvikle produkter som er tilpasset hver enkelt hund og hunderace. Find det bedste foder til din Coton de Tulear herunder.

 

 

 

Find sundt og næringsrigt foder, der modvirker gener

Coton de Tulear, også kendt som en bommuldshund, er en populær hund på grund af dens venlige personlighed, lille størrelse, og pels, der er specielt egnet til folk med allergier. En typisk gene der er ved Coton de Tulear, er misfarvning omkring øjnene. Det ses ofte, men en løsning på problemet kan findes i kosten. Det rigtige foder kan nemlig afhjælpe denne gene, og sikre dig en flot og prægtig hund.

Først skal du finde foder, der ikke indeholder farvestoffer. Farvestoffer kan nemlig optages, og misfarve pelsen. Derfor skal du være ekstra forsigtig når du finder foder, så du sikrer dig at pelsen ikke tager skade af det foder du vælger.

Ved små hunde bør du også være ekstra opmærksom på tandrensning. Små hunde har større tendens til at samle madrester og få belægninger, som er skadeligt for tænderne. Derfor bør du finde en foderpille, der hjælper med dette, eller være ekstra opmærksom på at få styr på din hunds tandsæt.

Små hunde kan være kræsne når det kommer til foder, og har et stort energibehov. Derfor kan det være en stor opgave at finde det helt rigtige foder, der både tilbyder de helt rigtige næringsstoffer, som din hund kan lide. Hos ESSENTIAL FOODS tilbyder vi produkter med forskellige ingredienser, som f.eks. kylling, and, lam eller fisk, som din hund med garanti vil elske.

Foderet til Coton de Tulears ligner meget samme kost som til Cairn Terriers og Maltersere

Når du skal finde hundefoder til små hunde, skal du tænke på hvordan energiniveauet i foderet ser ud, og hvilken ernæring der findes i foderet. Det er vigtigt at små hunde får foder der er let fordøjeligt, og med ingredienser der hjælper mod følsom hud og overvægt.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget