Hundefoder med fisk og Omega 3-6 fedtyrer

Hundefoder med fisk og Omega 3-6 fedtsyrer Fisk er en af de bedste kilder til godt protein for din hund. Udover sin fantastiske smag, så er fisk også rige på gode Omega-fedtsyrer som kan bidrage til at sikre din hund en smuk og flot pels.

 

Få hundefoder med fisk, og hjælp din hund til sund hud og pels

Har du en hunderace med tendens til hudproblemer, eller mangler din hunds pels lidt mere shine, kan foder med et højt indhold af omega-3 og 6 fedtsyrer være løsningen. Omega-3 og 6 fedtsyrer er nemlig med til at give din hund sund hud og pels, og dermed også være med til at forebygge imod hudproblemer, hos hunde der har tendens til hudproblemer. Derfor er det altid en god idé at finde foder der indeholder omega-3 og 6.

Ud over at være et rigtig godt produkt for din hunds hud og pels, vil omega-3 og 6 også have en positiv indvirkning på din hunds led.

Foder der indeholder fisk vil medvirke til et sundt niveau af omega-3 og 6. Hos ESSENTIAL FOODS går vi meget op i kvalitet, og i størstedelen af vores produkter vil du finde opdrættede og friske fisk, der bidrager med vigtige næringsstoffer, bl.a. omega-3, til din hund. Hundefoder med fisk kan være specielt godt til store hunde med meget pels, der kræver god behandling og vedligehold. 

Du kan bl.a. se frem til ørred og sild fra England, og laks fra Skotland. Her finder du en fantastisk kilde til omega-3, så din hund kan få den højeste kvalitet af råvarer i sit foder.

Et produkt i vores sortiment der indeholder et særligt højt niveau af fisk, er vores ESSENTIAL NAUCTICAL LIVING-produkt. Det er en blanding der er beregnet til voksne hunde, og hvor fisk og æg udgør 77% af den samlede proteinmasse.

ESSENTIAL NAUCTICAL LIVING er et produkt der er godt til hunde der kan være kræsne. Du kan finde et højt niveau af frisk fisk i denne blanding, der tiltaler hunde meget, og sikrer en god smagsoplevelse for din hund. Udover det finder du billigt hundefoder med et højt niveau af omega-3, der vil hjælpe din hund meget i forhold til både hud, pels, og led.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget