Hundefoder med fisk og Omega 3-6 fedtsyrer

På denne side finder du vores store udvalg af hundefoder med fisk. Fisk er en af de bedste kilder til både protein og vigtige mineraler og aminosyrer for hunde. Se vores store udvalg her og prøv vores lækre måltider i dag.

 

Fisk er en af de vigtigste ingredienser i vores hundefoder

Fisk er en af de bedste og vigtigste proteinkilder for både hunde og mennesker. VI er alle blevet fortalt at vi skal spise mere fisk for at leve et langt og sundt liv. Heldigvis er det at spise fisk ikke noget man typisk behøver at tvinge hunde til.

Fra deres tid i naturen som vilde dyr har hunde primært været interesseret i at spise kød, og her har fisk for langt de fleste hunderacer været en af livretterne. Fisk er både rige på protein som hunde skal have masser af, samt vigtige vitaminer og mineraler som blandt andet Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer som både gavner din hunds kredsløb og ikke mindst dens pels i mange tilfælde.

Derfor indgår fisk helt naturligt i langt størstedelen af vores produkter i dag. Vi bruger særligt laks, sild og ørred. Fisk er en ingrediens som din hund bør indtage i løbet af hele livet, fra den er en lille nyfødt hvalp til den vokser op og til sidste bliver en seniorhund. Selve fisken har en lækker og dejlig smag som de fleste hunde elsker at spise.

Gode proteinkilder

Hos ESSENTIAL FOOD bruger vi dog ikke hvilken som helst fisk. For ligesom med alt foder og mad der fremstilles, er ingredienserne det der i sidste ende afgør, om man kan skabe et godt produkt og et godt måltid for din hund.

Derfor har vi nøje udvalg vores ingredienser og særligt vores proteinkilder for at kunne skabe måltider, der både smager godt, mætter og ikke mindst indeholder alle de ingredienser, som din hund vil sætte pris på. Vores ingredienser kommer overvejende fra Storbritannien, herunder i særdeleshed vores fisk. Du finder også hundefoder med blandt andet kalkun eller lam, som også er meget populære smage hos de fleste hunde. Er din hund kræsen, så kan du se på vores udvalg af hundefoder til kræsne hunde her

Vores foder hjælper din hund med at leve et langt og sundt liv

Uanset hvilket af vores måltider med fisk du vælger, så kan du være sikker på at få en god oplevelse. Hos ESSENTIAL FOODS har vi nemlig kun ét mål: at bidrage til at din hund får et langt og godt liv. Derfor stiller vi meget høje krav til vores produkter og har nogle klare holdninger til hundefoder som vi ikke afviger fra. Et af dem er, at vores foder skal afspejle den kost, som en hund ville spise, hvis den stadig levede frit i naturen.

Og som før nævnt er hunde særligt glade for kød. Så vores måltider indeholder store mængder kød og ingen korn. Kornprodukter fylder mere og mere i hundefoder i dag – men det er ikke noget vi støtter. Hunde er ikke vant til at spise korn eller store mængder kulhydrater.

Derudover går vi ikke ind for at tilsætte store mængder tilsætningsstoffer og vil gerne helt undgå det i det omfang det er muligt. Sidst men ikke mindst så har vi også opfundet vores eget koncept kaldet ’BOF’.

BOF står for ’Behavior Optimizing Food’. Det betyder kort sagt, at vores BOF-godkendte produkter hjælper til at holde din hunds blodsukker stabilt. Det kan for hunde, nøjagtig som for mennesker, give store udsving både mentalt og fysisk, hvis blodsukkeret kører op og ned.

Alle vores måltider er sammensat med henblik på at undgå disse udsving; at skabe en ny standard inden for foder. Når der serveres ESSENTIALS, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt. Nogen ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret. Vi fokuserer på at skabe måltider til den enkelte hunds behov. Du finder bl.a. måltider til steriliserede hunde, måltider med lavt protein indhold samt måltider særligt til hunde med sart eller dårlig mave

Vores foder er bedst i test ifølge eksperterne

Det er heldigvis ikke kun os selv der mener, at vi har noget af det absolut bedste hundefoder på markedet – det mener mange andre heldigvis også – fra vores mange kunder i hele Europa til eksperter på nogle af verdens største hundefodertestsider.

Vi er således blevet kåret til bedst i test i flere kategorier af websitet Allaboutdogfood.co.uk, der er blandt de største websites i verden inden for hundefoder. Her er vores produkter blevet sammenlignet med mere end 900 brands fra hele verden i forskellige kategorier af hundefoder. I deres undersøgelse blev vi blandt andet kåret til:

Nr. 1 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder til Voksen hund, And og kylling,”

Nr. 1 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder til Vægttab”

Nr. 2 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder til seniorhunde”

Alle vores produkter er tørfoder, da vandindholdet for alle vores produkter ligger på ca. 8%. Dette gør at vores foder indeholder mere energi end traditionelt vådfoder, hvilket gør, at din hund skal spise mindre end ved mange andre brands for at blive mæt. Vores foder til seniorhunde kaldet ESSENTIALS OLDER er endnu et af vores produkter som er bygget op omkring fisk som den vigtigste ingrediens. Denne blanding indeholder således hele 45% fisk, hvilket udgøres af laks og ørred. 

Vi ligger dog ikke på den lade side, men arbejder tværtimod hver dag for at vi kan blive endnu bedre og blive ved med at skubbe til standarden for, hvad godt hundefoder er. Du kan læse mere om hele testen på denne side.

Suppler din hunds måltider med lækre snacks

Selvom der er masser af god næring i vores mange måltider, så vil vi altid anbefale, at du også supplerer dit hundefoder med lækre og mundrette godbidder.

Dette er både en god idé for at give din hund en anderledes og varieret smagsoplevelse, men også for at motivere og træne din hund. Godbidder bruges hyppigt og med rette som en del af både træning og opdragelse af små og store hunde. Det kan altid betale sig at have en godbid liggende i lommen, når man er ude med hunden.

I vores sortiment af godbidder finder du blandt andet vores FISH DELIGHTS der består af friskfanget brislinger og sild fra Østersøen samt lækre laksepølser. Foruden masser af godbidder med fisk finder du også masser af lækre snacks med blandt andet vildtkød og ikke mindst lækker and, som vi er sikre på din hund, vil elske.

Husk at sætte dig ind i hvad du må give din hund at spise

En anden ting du kan gøre foruden at supplere din hunds måltider med lækre mundrette godbidder og snacks, så findes der også masser af almindelige fødevarer som du bruger hver dag, som du med god samvittighed kan give din hund.

Dog findes der også en lang række fødevarer, som du bestemt ikke skal give din hund. Hundens mave er meget følsom og derfor er det langtfra alt der glider lige ned.

Der hersker i dag mange myter om, hvad man må give sin hund, og dem vil vi gerne være med til at gøre op med. Vi modtager løbende mange spørgsmål fra særligt nye hundeejere om, hvad man må give sin hund, og derfor har vi lavet en liste med mere end 50 almindelige fødevarer, som vi bliver spurgt ind til. Find den på denne side og se, hvad du kan give din hund. Vi kan godt afsløre, at makrel i tomat, en af mange småbørns yndlingsspiser, også vil falde i god jord hos din hund.

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os for vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage.

Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget