Hundefoder til Franske Bulldogs

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til Franske Buldogs. Franske Buldogs er nogle af de mere populære hunde herhjemme, og derfor er vi utroligt glade for at kunne tilbyde flere forskellige måltider som uden tvivl vil få din hund til at slukke sig om munden og logre med halen af begejstring hver gang det er spisetid.

 

 

Find foder der hjælper din Franske Bulldog til et sundt liv

Som hvalp skal du være opmærksom på at foderet skal indeholde en rimelig mængde energi. Det skyldes at hunden ellers vil blive for tung til sit eget skellet. En sådan situation vil medføre ustabile knogler og deforme lemmer. Foderanbefalingerne afhænger i høj grad af størrelsen og vægten på hunden. En anden vigtig faktor er din Franske Bulldogs aktivitetsniveau.

Du skal derfor fra hvalp finde foder med et afbalanceret energiindhold, og let fordøjelige proteiner.

Når din Franske Bulldog er voksen, ses der ofte en stor tendens til overvægt. Derfor skal du være opmærksom på at holde den i god form, ved ture hvor han / hun kan få lov til at løbe løs, uden det bliver en lang afstand. Til din Franske Bulldog vil det være ideelt at købe kost hos ESSENTIAL FOODS imod overvægt.

En god idé kan også være at kigge efter kost med omega-3 og 6 fedtsyre i. Med omega-3 og 6 vil din hund få hjælp med at holde sin hud og pels sund og flot. Og med en hund der kan have sart hud, kan det gøre en stor forskel.

Kosten til Franske Bulldogs ligner meget den samme kost som til Staffordshires

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finde foder til din Franske Bulldog, der understøtter behovet fra hvalp, og igennem voksenlivet. Vores hvalpefoder er rig på de rigtige næringsstoffer, hvor du som voksen kan vælge imellem de blandinger der vil være bedst for din hund. Det kan f.eks. være vores ESSENTIAL NAUTICAL LIVING blanding, der er rig på fisk, og dermed omega-3 og 6 fedtsyrer. Vores foder mod overvægt hedder ESSENTIAL CONTOUR, og hjælper din hund mod dens idealvægt, ved vores helt særlige blanding med lavt fedtindhold på 13%. 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget