Hundefoder med kalkun

Kalkun er en rigtig populær spise hos hunde, da det er både velsmagende, magert og proteinrigt. Det giver ikke kun din hund et sublimt måltid, men også et stabilt blodsukker og solide byggesten til en sund udvikling af kroppen. Vores hundefoder indeholder Norfolk Black kalkun, som er af absolut højeste kvalitet.

 

 

 

KALKUN ER EN SUND PROTEINKILDE FOR ALLE HUNDE 

Et proteinrigt måltid baseret på f.eks. kalkun er perfekt til hundens fordøjelsessystem og vil samtidig bidrage med nogle solide byggesten til hundens muskler, knogler og immunforsvar. Kalkun er en naturlig kilde til næringsstoffer såsom riboflavin, potassium og selen. I vores måltider, hvor kalkun indgår, finder du produkter, der er let fordøjelige for din hund - og fyldt med de helt rigtige næringsstoffer. Kort sagt - alt det, din hund har brug for.

HUNDEFODER SKABT TIL AT EFTERLIGNE DIN HUNDS SANDE NATUR 

Din hund er kødæder og trives bedst med hundefoder, der består af proteiner af høj kvalitet. Hunde har svært ved at fordøje korn, og kornet giver kun anledning til store udsving i blodsukkerniveauet for hunden. Vores koncept BOF, hvilket står for ‘Behaviour Optimizing Food’, er skabt netop med udgangspunkt i måltider, som holder din hunds blodsukker stabilt. Ligesom med os mennesker har hunde heller ikke godt af store udsving i blodsukkeret, hvilket påvirker dem både fysisk og mentalt. En kost, der sikrer et afbalanceret blodsukkerniveau, påvirker også din hunds humør i en positiv retning. Hos ESSENTIAL FOODS har vi nogle klare holdninger til, hvad der udgør et godt foder til din hund - og vi ønsker at skabe en ny standard inden for hundefoder. Læs mere om BOF. 

PRØV VORES ESSENTIAL HIGHLAND LIVING MED KALKUN

HIGHLAND LIVING er et enestående kornfrit hundefoder inspireret af det skotske højland. Måltidet er fyldt med lækre lokale og regionale ingredienser, herunder 79 % protein i form af Norfolk Black kalkun, Aberdeen Angus okse, due, agerhøne, and, æg og laks. Foderet er tilpasset en hund med et normalt aktivitetsniveau og oplagt som variation med vores øvrige LIVING måltider.

I flere af ESSENTIALS’ produkter er kylling en af de primære proteinkilder, hvilket også er en fantastisk proteinkilde. Men nogle hunde reagerer allergisk på kylling, hvorfor det er relevant med et alternativ. Kalkun har en smag, der minder om kylling - og er således et godt alternativ til den allergiske hund. Vores unikke ESSENTIAL HIGHLAND LIVING er et foder af høj kvalitet, hvor kalkun er en essentiel del af af ingredienslisten.

ESSENTIAL BALANCE - TIL HUNDE MED SART MAVE

Det samme gør sig gældende i vores produkt ESSENTIAL BALANCE. Her har vi taget højde for, at nogle hunde reagerer negativt på kylling. Vi har derfor erstattet kylling med en anden mager proteinkilde - nemlig kalkun. Formålet med ESSENTIAL BALANCE er at tilbyde et produkt til hundeejere, der ønsker foder med et lavere proteinindhold. Derudover er formålet at løse problemer med sart mave hos din hund, og at levere et produkt, der tager hensyn til allergier mod kylling, æg, lam, okse og fiskeprodukter. 

ESSENTIAL BALANCE er markant anderledes end vores øvrige produkter, da der kun er én proteinkilde i - nemlig kalkun. Herudover er der mere korn i end i vores øvrige produkter. Det er som sagt velegnet til perioder, hvor hunden har løs mave, men kan også bruges til at blande op med øvrige ESSENTIAL FOODS’ måltider. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om, hvilket foder du skal købe til din hund. 

PRØV VORES HUNDEFODER MED KALKUN FOR KUN 12,50 KR.  

Er din hund sådan en type, der ikke spiser hvad som helst, så kan du med fordel benytte dig af vores prøvemåltider. For 12,50 kr. kan du eksempelvis prøve vores hundefoder med kalkun ESSENTIAL HIGHLAND LIVING og ESSENTIAL BALANCE i portionspakninger. På den måde får du afprøvet, hvad din hund godt kan lide. Dog er det de færreste hunde, der ikke kan lide vores lækre måltider med ingredienser i uovertruffen kvalitet. 

GIV DIN HUND ET GODT OG LANGT LIV

Hos ESSENTIAL FOODS vil vi gerne bidrage til et godt og langt hundeliv. Det er vores vigtigste opgave. Derfor vil vi også gerne informere om, hvad din hund ikke skal indtage. Det er nemlig sådan, at der findes en række fødevarer, som din hund ikke kan tåle. Fødevarer, som særlige nye hundeejere kan være i tvivl om, om de må give til deres hund. Vi har derfor lavet en liste med mere end 50 fødevarer, som du skal være opmærksom på. Selvom en hyggelig lille snack til din hund kommer fra et godt hjerte, så er det ikke sikkert, at det gør din hund noget godt. Du finder vores liste lige her

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget