Hundefoder med kalkun

Kalkun er en rigtig populær spise hos hunde. Vores hundefoder indeholder Black Norfolk Kalkun af absolut højeste kvalitet.

 

 

 

Prøv vores foder med kalkun til din hund

Din hund vil i mange tilfælde have godt af hundefoder, med proteiner af høj kvalitet. Det vil være med til at danne nogle solide byggesten både når det kommer til din hunds fysiske udvikling, men også når det kommer til at opbygge din hunds immunforsvar. I flere af ESSENTIALS’ produkter vil du finde kylling som en af de primære proteinkilder. Men der findes nogle tilfælde hvor hunde reagerer allergisk på kylling.

Hvis det er tilfældet for din hund, kan du roligt trække vejret igen. ESSENTIAL FOODS tilbyder nemlig produktet ESSENTIAL HIGHLAND LIVING, hvor kalkun bliver brugt. Kalkun har en smag der er tæt på det samme som kylling, hvor vi hos ESSENTIALS kun anvender kalkun af højeste kvalitet.

Det samme gør sig gældende i vores produkt, ESSENTIAL BALANCE. Her tager vi også højde for, at nogle hunde reagerer negativt på kylling, og har derfor erstattet kylling med kalkun. Formålet med ESSENTIAL BALANCE er at tilbyde et produkt til hundeejere der ønsker foder med et lavere proteinindhold. Derudover er formålet at løse problemer med sart mave hos din hund, og at levere et produkt der tager hensyn til allergier mod kylling, æg, lam, okse og fiskeprodukter.

I foder med kalkun får du de samme gode kvaliteter fra kyllingen, med kød der besidder et højt proteinindhold, og som er let fordøjeligt for din hund.

I vores blandinger med kalkun, finder du produkter der vil være let fordøjeligt for din hund, og fuld af de helt rigtige næringsstoffer din hund har brug for. Derudover vil du også opleve foder der er med til at sikre din hund et afbalanceret blodsukker, der uden tvivl vil påvirke din hunds humør positivt.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget