Hundefoder med kylling

Hundefoder med kylling er en af de bedste kilder til velsmagende og godt protein for din hund. Udover sin fantastiske smag, så er kylling også yderst fedtfattigt, hvilket gavner særligt aktive hunde. Nedenfor kan du finde alle vores produkter med kylling. 

 

 

Få proteiner af høj kvalitet fra kyllinger

I mange situationer vil din hund have rigtig godt af hundefoder der indeholder et højt niveau af proteiner. Proteiner er med til at opbygge en sund muskulatur hos din hund, hvilket er en god grund til allerede som hvalp at tænke på proteinindholdet i dit foder. En anden grund er at proteiner genererer energi, der også er nødvendigt for celledannelse. Proteiner kan dog findes mange steder, og nogle kilder er af højere kvalitet end andre.

En grund til du gerne vil have proteiner af en vis kvalitet, er at proteiner er afgørende byggesten for et sundt immunforsvar. Derudover skal proteinerne være lette at fordøje for din hund, så proteinerne kan blive omsat ordentligt.

For aktive hunde som Schæfere, skal du være opmærksom på at give nok protein i kosten. Du skal dog også passe på ikke at give din hund for meget protein, da det protein der ikke bliver omsat, vil blive omdannet til fedt, og medføre overvægt til din hund. Det vil vi gerne undgå.

Kød der er meget proteinholdigt er blandt andet kylling. Hos os finder du et bredt sortiment hvor kylling anvendes som proteinkilde, og vi bruger både frisk og tørret kylling.

I vores blandinger med kylling, finder du produkter der vil være let fordøjeligt for din hund, med højt kødindhold, og fuld af de helt rigtige næringsstoffer din hund har brug for. Derudover vil du også opleve foder der er med til at sikre din hund et afbalanceret blodsukker, der uden tvivl vil påvirke din hunds humør positivt.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget