Hundefoder med kylling

Hundefoder med kylling er en af de bedste kilder til velsmagende og godt protein for din hund. Udover sin fantastiske smag, så er kylling også yderst fedtfattigt, hvilket gavner særligt aktive hunde. Nedenfor kan du finde alle vores produkter med kylling. 

 

 

Kylling er den perfekte ingrediens for hunde i alle aldre

Kylling og generelt fjerkræ er et af de ingredienser, som vi er allergladest for her hos ESSENTIAL FOODS. Og det er med god grund. For kylling er både utroligt velsmagende og derudover har det et lavt indhold af kalorier og en høj mængde af protein, hvilket er med til at give en god mæthedsfornemmelse hos din hund.

Vi har lige nu 2 forskellige måltider, der indeholder kylling. Disse er ESSENTIAL THE BEGINNING og ESSENTIAL SUPERIOR LIVING

ESSENTIAL the BEGINNING er vores særlige måltid til hvalpe, der som voksne vejer op til 15 kg. Kvaliteten af ingredienserne er, som du kan og skal forvente af os, tårnhøj. Dette måltid er særligt oplagt til hvalpe og juniorer, der som voksne vejer op til 15 kg.

Ingredienserne, kort fortalt: 85% kylling, and, laks, ørred og æg. Med dette måltid får din hundehvalp alle de rigtige byggesten, den skal bruge for at få en god og sund start på tilværelsen.

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING er omvendt vores enestående kornfrie måltid med kylling og and til voksne hunde af alle racer. ESSENTIAL SUPERIOR LIVING passer til alle hunde med et almindeligt aktivitetsniveau. Det inkluderer blandt andet hunderacer som Schæferhunde, Labradors og Rottweilers.

Ingredienserne i dette måltid består af 80% and, kylling, laks, ørred og æg. Vi bruger udelukkende kyllinger af racen Ross & Cobb, der stammer fra Storbritannien. Årsagen til at vi har valgt at bruge kyllinger fra Storbritannien er, at Storbritannien er et af de lande, der har størst fokus på dyrevelfærd. Og det kan virkelig smages, når det kommer til vores måltider.

Prøv også vores unikke ESSENTIAL HIGHLAND LIVING

Kylling er dog langt fra den eneste type fjerkræ, som vi anvender i vores måltider. I vores måltid HIGHLAND LIVING indgår der ikke kylling. Men til gengæld er der masser af gode fjerkræ i form af Norfolk Black kalkun og skotsk agerhøne, som begge minder meget om kylling, både i smag og nærringsindhold.

ESSENTIAL HIGHLAND LIVING er et enestående kornfrit måltid, inspireret af det skotske højland. Dette måltid består af 79% Norfolk Black kalkun, laks, Aberdeen Angus okse, due, agerhøne, and og æg. Dette måltid er særligt oplagt, variere din hunds proteinkilder og smagsoplevelser.

Alle vores måltider efterligner din hunds naturlige behov

Uanset hvilket af vores måltider du vælger, så kan du glæde dig over, at der er en klar rød tråd i alt hvad vi laver. For hos ESSENTIAL FOODS er det afgørende, at vores måltider bidrager til at give din bedste ven og et langt og godt liv. Derfor har vi nogle meget klare holdninger til, hvad der udgør godt foder til hunde.

Derfor er langt størstedelen af alle vores måltider 100% kornfrie.

Hunde er fra naturens side vant til at leve i naturen, og derfor spiser hunde ikke kornholdige produkter og masser af kulhydrater, men i stedet masser kød og proteiner. Derudover har vi vores eget koncept kaldet BOF, hvilket står for ’Behaviour Optimizing Food’. Grundstenen i dette koncept er, at måltiderne skal bidrage til at holde din hunds blodsukker stabilt. Det kan for hunde, nøjagtig som for mennesker, give store udsving både mentalt og fysisk, hvis blodsukkeret kører op og ned. Alle vores måltider er sammensat med henblik på at undgå disse udsving; at skabe en ny standard inden for hundefoder.

Prøv vores hundefoder i dag fra kun 12 kr.

Hvis du stadig er i tvivl om vores foder er det rette for din hund, så tøv ikke med at bestille et prøvemåltid allerede i dag. Med vores prøvemåltider kan din hund få lov til at smage et lille stykke af vores lækre måltider for kun 12 kroner.

Undersøg hvad din hund ikke må spise

Selvom kylling er et af de bedste ingredienser du kan give til din hund, så findes der desværre også en lang række øvrige ingredienser, som din hund helst skal holde sig væk fra. Desværre er mange hunde er i dag i tvivl om hvad der egentlig er godt og skidt at give deres hund.

Her hos ESSENTIAL FOODS får vi hver dag mange spørgsmål fra særligt nye hundeejere, der er i tvivl om, hvad de skal give deres hund. Derfor har vi lavet en liste der består af mere end 50 forskellige fødevarer som du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at give din hund en lille snack. Du finder vores liste med fødevarer lige her.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget