Tillykke med den lille hvalp

Tillykke, tillykke. At du læser med her, betyder at du enten har fået eller er på vej til at få en hvalp huset. Det bliver bare ikke mere spændende.

Kom godt fra start

Det er afsindigt vigtigt at I kommer i gang med et hvalpefoder der giver den bedste start på livet. Som hundeforældre vil du være interesseret i at høre, at vi har mere end 1000 opdrættere der har valgt at bruge netop vores hundefoder til hvalpe. Og ingen er praktisk taget mere kritiske end opdrætteren, særligt når vores hundemad til hvalpe ikke er det billigste. 

Foderet herunder er sammensat for at give din hvalp den bedst mulige start:

Hvis du ønsker at din hund vokser op på et hvalpefoder der skaber den mest harmoniske krop og struktur som hvalpe fodring kan bidrage til, er ESSENTIALS hvalpefoder et særdeles godt bud. At det smager særdeles godt er et helt andet kapitel! 

Du skal blot vælge imellem vores 2 varianter: the BEGINNING, hvalpefoder til små hunde, det vil sige at den som voksen bliver maksimalt 15kg

Eller the BEGINNING LARGE BREED, hvalpefoder til store hunde, altså mere end 15kg som voksne.

Vælger du blot den rigtige variant af disse 2, skal vi nok sørge for den perfekte opvækst igennem vores hvalpefoder. Det er vores løfte.

HVALPE FODRING OG ESSENTIAL FOODS

Den fineste test et fodermærke kan bestå er at sammensætte hvalpefoder på en måde således at hvalpen får den ultimative ernæringsmæssige start på livet. 

Særligt hunde af store racer kan opleve alvorlige udfordringer hvis foderet ikke er korrekt sammensat. 

Mere end noget andet er vi stolte over at have sat mange tusinde store hvalpe på vej i verden, med de PERFEKTE resultater. 

Fordi vi arbejder direkte sammen med så mange opdrættere, ved vi bedre end de fleste andre hvad der skal til og hvad der virker. Derfor er valget af ESSENTIALS til hvalpefoder det sikre og oplagte valg.

HVALPEFODER BEDST I TEST

Den bedste test er vel at se på hvor flest mulige seriøse opdrættere kikker hen når de skal vælge hvalpefoder. Ser man bort fra de der har mest fokus på prisen på hvalpefoderet, er ESSENTIALS et af de mest brugte og velanskrevne. Det er fordi vi ikke går på kompromis med noge,t kombineret med 20års erfaring udi at få hvalpe bedst muligt sat i verden.

HVALPEFODER I PERIODEN 3-8UGER.

I denne periode er hvalpen endnu hos sin mor og opdrætteren. Du må aldrig få overleveret hvalpen før mindst i ottende uge, før dette vil være et klart tegn på en opdrætter med en helt anden dagsorden end at berige verden med smukke, dejlige sjæle med 4 ben. 

I perioden 3-7 uger opblødes ESSENTIAL the BEGINNING hvalpefoderet med kogt lettere afkølet vand. Når man ikke skal hælde kogende vand over hvalpefoderet, skyldes det at det ødelægger vitaminerne. Men vandet skal være kogt og lettere afkølet, ellers kan man ikke lave den rigtige konsistens i hvalpefoder grøden. Man kan med lave hvalpefoder grøden til en dag af gangen, og stille i køleskabet. 

Fra 7 uger gives hvalpefoderet i stigende mængder som det er lige fra posen. Mums! 

Når hvalpen er 8uger, skal man så tage stilling til om hvalpen bliver over eller under 15kg som voksen. Hvis under 15kg fortsætter man med hvalpefoderet the BEGINNING. Hvis over skifter man til hvalpefoder varianten the BEGINNING LARGE BREED. Når man er i tvivl, typisk på hunderacer der ligger mellem 13-17kg, vælges hvalpefoderet the BEGINNING LARGE BREED.

HVALPEFODER TIL SMÅ HUNDE

Don’t mistake size for personality! Ja, vi er vilde med alle hvalpe I ESSENTIALS. Derfor har vi også lavet et særlig hvalpefoder til små hunde imens de vokser. Hvalpefoderet ESSENTIAL FOODS the BEGINNING er særligt sammensæt til små hunde, indtil de er mellem 10 til 12 måneder. Små hunde har særlige behov i vækstfasen, modsat når de er fuldt udvokset. (Det er den største men sikkert mest profitable myte, at voksne hunde har brug for forskelligt hundefoder, blot på baggrund af størrelse – Tænker man logisk i 1 minut giver det sig selv, at det er noget der er opfundet i en marketingsafdeling og ikke udfra hundens behov).

Hvalpefodering til små hunde skal tage udgangspunkt i deres vækstkurve, og da den er anderledes end store racer, kalder det på et hvalpefoder med noget mere protein og fedt. 

Ved valg af hvalpefoder til små hunde, ville vi lægge valgt på at der er kornfrit og har mange forskellige kilder til protein, begge for at forebygge evt. allergiske symptomer senere i livet.

Selvsagt har vi taget højde for dette i vores hundemad til hvalpe. 

HVALPEFODER TIL STORE RACER

Her må du altså bare ikke gå på kompromis. Brug kun hvalpefoder hvor leverandøren har en meget klar holdning og erfaring udi at undgå vokseværk. Alt for mange hvalpe af store hunderacer har igennem tiderne fået den forkerte hvalpemad. Når vi taler om hvalpefoder til store racer, er the BEGINNING LARGE BREED et oplagt valg, da det så at sige er testet af mere end 10.000 hvalpe igennem årene. Vi har til dato ikke hørt om ET eneste problem relateret til ernæringen. Nemlig! Vi er ikke et billigt hvalpefoder mærke, men vi kan & vil levere det resultat alle ønsker, den perfekte opvækst igennem hvalpe fodringen. 

SKIFTE FRA ET HVALPEFODER MÆRKE TIL ESSENTIALS HUNDEMAD TIL HVALPE

Vil som regel være en god ide, da man med ESSENTIALS vitterligt få noget af det yppereste udi hvalpe fodering. Rent praktisk foretages skiftet over 4-7 dage. 

Her er det også vigtigt at understrege at når du hvalpe hvalpefoder fra ESENTIALS, altid har adgang til vores rådgivning på 71 99 90 90 og kundeservice@essentialfoods.dk 

Uanset om du er den stolte forælder til et mix eller en racehund du har ventet på en årevis, har vi viden, lysten og kompetencen til at give jer den perfekte start på livet.