ESSENTIAL HVALPEFODER: GIV DIN HUND DEN BEDSTE START

ESSENTIALS hvalpefoder er skabt for at du kan give din hund den bedste start på tilværelsen. Vores foder er rigt på kød, fri for korn og bidrager til at give din hund et stabilt blodsukker.

Kom godt fra start

Det er afsindigt vigtigt at I kommer i gang med et hvalpefoder der giver den bedste start på livet. Som hundeforældre vil du være interesseret i at høre, at vi har mere end 1000 opdrættere der har valgt at bruge netop vores hundefoder til hvalpe. Og ingen er praktisk taget mere kritiske end opdrætteren, særligt når vores hundemad til hvalpe ikke er det billigste. 

 

Vores BOF-koncept sikrer din hund et langt og sundt liv

Alt vores hvalpefoder er i dag BOF-godkendt. Siden vores grundlæggelse har vores helt store mål været at sikre hunde et langt og sundt liv. Der er i dag, efter vores mening, stadig for mange hundefoderprodukter på markedet, der primært er her for at skabe profit til ejerne bag virksomheden.

Det betyder, at både kvaliteten af råvarerne og tilberedningen af dem, ikke er i top. Hos os er hunden, og ikke mindst hvalpene, altid i fokus.

For din hund er og bliver, hvad den spiser. Din hund har ikke godt af hverken for store mængder stivelse eller dårligt kød.

Målet med vores hundefoder er både at skabe smagfulde og lækre måltider, der mætter godt hos din hund, samt giver den alt den energi den skal bruge for at kunne leve et langt og godt liv. Og det er kernen i vores BOF-koncept.

BOF er en forkortelse for ‘Behavioural Optimizing Foods’.

Behavioral Optimizing Foods er et princip, der hylder de mange fordele ved at holde blodsukkeret stabilt hele døgnet. I ESSENTIAL FOODS, har vi opnået dette med vores måltider, der sikrer et stabilt blodsukkerniveau.

Vores høje indhold af friske proteinkilder og den lave tilberedningstemperatur på 90 grader, betyder exceptionel høj ernæringsværdi sammenlignet med andre brands. Resultatet der opnås med BOF er ganske enestående. Når der serveres ESSENTIALS, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt.

Nogen ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret. Din hund vil både få mere energi og ofte blive mere rolig.

Hvalpefodring med ESSENTIAL FOODS

Den fineste test et fodermærke kan bestå er at sammensætte hvalpefoder på en måde således, at hvalpen får den ultimative ernæringsmæssige start på livet. 

Særligt hunde af store racer kan opleve alvorlige udfordringer, hvis foderet ikke er korrekt sammensat. 

Mere end noget andet er vi stolte over at have sat mange tusinde store hvalpe på vej i verden med perfekte resultater til følge. Fordi vi arbejder direkte sammen med så mange opdrættere, ved vi bedre end de fleste andre, hvad der skal til, og hvad der virker. Derfor er valget af ESSENTIALS til hvalpefoder det sikre og oplagte valg.

Vores hvalpefoder er bedst i test

Den bedste test er vel at se på hvor flest mulige seriøse opdrættere kigger hen, når de skal vælge hvalpefoder. Ser man bort fra dem der har mest fokus på prisen på hvalpefoderet, er ESSENTIALS et af de mest brugte og velomtalte.

Det er fordi, vi ikke går på kompromis med noget, kombineret med 20 års erfaring med at få hvalpe bedst muligt sat i verden. Vi har i dag mere end 1000 opdrættere, der har valgt at bruge netop vores hundefoder til hvalpe. Og ingen er praktisk taget mere kritiske end opdrætteren, særligt når vores hundemad til hvalpe ikke er det billigste.

Derudover er flere af vores produkter blevet testet af flere store sammenligningssider, både herhjemme og i resten af Europa. På siden Allaboutdogfood.co.uk er vi blevet sammenlignet med mere end 900 andre brands, og fælles for alle vores produkter, herunder også vores hvalpefoder, er at vi ligger helt i top i flere kategorier. Sammenlign endelig dit eget foder med vores – vi er sikre på, at du vil blive overrasket.

Du kan læse meget mere om vores scores i diverse tests på denne side

Fodring af din 3-8 uger gamle hundehvalp

Når du køber hvalpefoder, er det vigtigt, at du dosserer og fodrer din hvalp korrekt.

Fra den tredje til den ottende uge er hvalpen endnu hos sin mor og opdrætteren. Du må aldrig få overleveret hvalpen før mindst den ottende uge. Hvis du får overdraget en hund før den ottende uge, vil det være et klart tegn på en opdrætter med en helt anden dagsorden end at berige verden med smukke, dejlige sjæle med 4 ben. 

I perioden 3-7 uger opblødes ESSENTIAL the BEGINNING hvalpefoderet med kogt, lettere afkølet vand. Når man ikke skal hælde kogende vand over hvalpefoderet, skyldes det, at det ødelægger vitaminerne i foderet.

Men vandet skal være kogt og lettere afkølet, ellers kan man ikke lave den rigtige konsistens i hvalpefoder-grøden. Man kan lave hvalpefoder-grøden til en dag ad gangen, og efterfølgende stille den i køleskabet. 

Fra den syvende uge gives hvalpefoderet i stigende mængder, som det er lige fra posen. Mums! 

Når hvalpen er 8 uger, skal man så tage stilling til, om hvalpen bliver over eller under 15 kg som voksen.

Hvis under 15 kg fortsætter man med hvalpefoderet the BEGINNING. Hvis ikke skifter man til hvalpefoder-varianten the BEGINNING LARGE BREED. Når man er i tvivl, typisk på hunderacer, der ligger mellem 13-17kg, vælges hvalpefoderet the BEGINNING LARGE BREED.

Hvalpefoder til små hunde

Don’t mistake size for personality!

Ja, vi er vilde med alle hvalpe i ESSENTIALS. Derfor har vi også lavet et særligt hvalpefoder til små hunde, imens de vokser. Hvalpefoderet ESSENTIAL FOODS the BEGINNING er særligt sammensæt til små hunde, indtil de er mellem 10 til 12 måneder. Små hunde har særlige behov i vækstfasen, modsat når de er fuldt udvokset.

Det er den største men sikkert mest profitable myte, at voksne hunde har brug for forskelligt hundefoder, blot på baggrund af deres størrelse. Tænker man logisk i 1 minut giver det sig selv, at det er noget, der er opfundet i en marketingsafdeling og ikke ud fra hundens egentlige behov.

Hvalpefodring til små hunde skal tage udgangspunkt i deres vækstkurve, og da den er anderledes end store racer, kalder det på et hvalpefoder med mere protein og fedt. 

Ved valg af hvalpefoder til små hunde, ville vi lægge vægt på, at der er kornfrit, samt at det har mange forskellige kilder til protein, særligt for at forebygge evt. allergiske symptomer senere i livet.

Alt dette har vi selvfølgelig taget højde for med vores foder.

Hvalpefoderet ESSENTIAL FOODS the BEGINNING består af 85% frisk og tørret kylling, and, laks, ørred og æg, der sammen skaber en ideel ernæringssammensætning. Foruden sit høje indhold af kød og protein indeholder blandingen også både masser af fibre, samt omega 3- og 6 samt glucosamin, der kan have en positiv effekt på din hvalps led.   

Hvalpefoder til store hunde

Du må aldrig gå på kompromis, når det kommer til hvalpefoder til store hunderacer. Brug kun hvalpefoder, hvor leverandøren har en meget klar holdning og erfaring i at undgå vokseværk. Store hunderacer inkluderer blandt andet hunderacer som rottweilers, schæferhunde og Newfoundlænders. 

Alt for mange hvalpe af store hunderacer har igennem tiderne fået den forkerte hvalpemad. Når vi taler om hvalpefoder til store racer, er the BEGINNING LARGE BREED et oplagt valg, da det så at sige er testet af mere end 10.000 hvalpe igennem årene.

Vi har til dato ikke hørt om ét eneste problem relateret til vores måltider.

Sådan skifter du hvalpefodermærke

Hvis du i dag allerede er ejer af en sød lille hundehvalp, så kan du stadig opleve en stor forskel på din hvalp ved at skifte til vores hvalpefoder. Men at skifte hvalpefoder er ikke bare noget man lige gør. Det skal gøres på den rigtige måde af hensyn til din firbenede ven. Rent praktisk foretages skiftet over 4-7 dage.

Det er vigtigt at få tilpasset mængden af foder, så den er tilpas. Det kan tage op til 2-3 uger før, at du finder den rette portionsstørrelse til din nye bedste ven. Du ved at du har fundet den rette mæthedsfornemmelse, når hundens afføring er blevet fast. Du skal dog ikke være nervøs for, at din hund ikke spiser alt foderet med det samme.

Alt afhængigt af hvad din hund har været vant til, kan vores hvalpefoder give en anden mæthedsfornemmelse. Vores anbefaling er at servere 10% mindre foder i begyndelsen, end du har været vant til og justere herudfra.

Vi anbefaler, at du serverer ”the BEGINNING LARGE BREED” frem fra 13-18 måneders alderen. Herefter kan du gå videre til en anden type foder. Her finder du foder med kalkun, lam og mange flere. Vi har også foder der er tilpasset senior hunde og deres foderbehov. 

DER ER IKKE ALT DER ER LIGE GODT FOR DIN HUND

Vi  ved af erfaring at særligt førstegangs hundeejere kan have svært ved at finde ud af, hvad de kan og ikke kan give deres hund eller hvalp at spise. Og det er helt forståeligt. Der er mange myter omkring, hvad din bedste ven har godt af at spise og hvad den helt sikkert ikke kan tåle. Men bare rolig. Vi hjælper dig gerne. Du kan finde en samlet oversigt over mere end 60 forskellige fødevarer, som vi ofte får spørgsmål om i vores kundeservice. Du kan finde den samlede liste over fødevarer som din hund ikke spise på denne side

Altid 3 dages levering og 100% tilfredshedsgaranti

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os fra vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider.

Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hundehvalp ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage. Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.