NOBA SOY UNSCENTED ULTRA CLUMPING PLANT-BASED 10L / 4,16 KG

199,00 kr.
- +

Fra folkene bag det verdenskendte mærke CANADA LITTER kommer her en længe ventet 100% naturlig og plantebaseret løsning, NOBA SOY. Det ligner og føles som klassisk kattesand, men består udelukkende af plantebaserede restprodukter fra fødevarebranchen. Det har de åbenlyse fordele, at støv ikke er et problem, og at tunge løft hører fortiden til. Derudover har det en ekstraordinær absorberingskraft, danner hurtigt faste klumper, og så er der tilsat aktivt kul for at eliminere de stærke lugte. Er du til kompostering, ja, så kan det sågar også gøre gavn der. Kort fortalt er her en fantastisk mulighed for alle dem, der vil have en naturlig og bogstavelig talt let løsning til hjemmets kattebakke.

199,00 kr.
- +

Fremhævede ingredienser

01
Baseret på plantebaserede restprodukter fra fødevarebranchen, hvilket udgør en base, der hurtigt og effektivt danner klumper.
02
Det oplagte valg til hjem, der ønsker en 100% naturlig og let løsning på hygiejnen i kattebakken.
03
Vi elsker NOBA SOY, fordi det er en forfriskende nytænkning af hygiejnen i kattebakken!
04
NOBA SOY kommer i en duftfri variant i en pose med 10L/4,16kg.
05
Kan plantebaseret kattesand fjerne den stærke lugt? Selvfølgelig! Der er tilsat aktivt kul for at styrke evnen til at eliminere stærke lugte.
06
Du skal vælge det, fordi det er et produkt med uomtvistelig effekt, der ikke blot udnytter rester, som ellers ville gå til spilde, men som også grundet sin lave vægt kræver mindre brændstof for at komme frem til dig.

Produktbeskrivelse

Information

Produceret i Canada af folkene bag det verdenskendte mærke CANADA LITTER. Det kommer i en duftfri variant i en posestørrelse med 10L/4,16kg. NOBA SOY består af plantebaserede restprodukter fra fødevarebranchen og er tilsat aktivt kul for at styrke evnen til at eliminere stærke dufte. Det er 100% bionedbrydeligt. Som altid med ESSENTIALS er der levering lige til døren!

Teknisk info

Produktguides (PDF)

Vi kan også anbefale

Kontakt os

Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

Ring til os

+45 71 99 90 90
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-mail

kundeservice@essentialfoods.dk