Fiskeolie til hunde

Bliv klogere på hvorfor Omega-3 er vigtigt for din hund, og hvordan du vælger den helt rigtige fiskeolie

Se vores Omega-3 olier

 

Hvad siger kunderne?

 

Godt at vide før du handler
fiskeolie til din hund

01
Det er vigtigt at vide, at loven forbyder at fremhæve de mange faktiske fordele ved et Omega-3 tilskud. I stedet for at begræde dette, omfavner vi det, da der desværre er mange charlataner derude, som er villige til at sælge hvad som helst med risikoen for, at din hund ikke får de fordele, du betaler for. Google' dig igennem fordelene ved Omega-3 og brug din sunde fornuft.
02
Når du leder efter det helt rigtige Omega-3 tilskud, skal du vælge en fiskeolie, der laves af en fiskeart, som konstant overvåges og måles ift. indholdet af forureningsstoffer. Det gør vores!
03
Der er tre typer Omega-3, som er en del af en familie af essentielle fedtsyrer. Fødevarer, der er rige på Omega-3 fedtsyrer, er bl.a. fed fisk, fiskeolie, hørfrø, chiafrø og valnødder. Vi kan med glæde sige, at din hund har adgang til alle tre kilder til Omega-3, når du serverer ESSENTIALS måltider. Og så kan du vælge at øge Omega-3 niveauerne med vores tilskud, hvis du finder det nødvendigt.
04
Fiskeolie kan både fås som kapsler og i flydende form. Den absolut nemmeste måde at bruge det på er i flydende form. Tilsæt det blot til den daglige portion mad, og voila, Omega-3 tilskudet er serveret. Vi kan også lide, at den flydende form kræver mindre forarbejdelse. Det er lige i vores ånd.
05
En lille smule lakesolie af høj kvalitet kan fungere som en "secret sauce", der forstærker smagen for dem med tendens til kræsenhed. Og når vi taler om kræsne… Hvis du er lige så kræsen, når det kommer til, hvad der er på dit køkkenbord, skal du bemærke, at vi har designet emballagen til at matche indholdet. Flaskerne er helt sikkert behagelige for øjet!
06
Feedback fra vores kunder kan indikere, at et ekstra tilskud af Omega-3 kan være gavnligt for hunde. Vi kan virkelig ikke sige mere, se venligst punkt 1.

 

 

Vores fiskeolier

 

 

Vores kunder siger

 

Hvorfor kommer laksen til
ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL
fra Norge?

Vi kan og må understrege, at det er yderst vigtigt, hvor fisken kommer fra. Laksen, som vi bruger i ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL, kommer fra Norges vestkyst og ikke Østersøen, hvor der flere gange er blevet rapporteret om høje niveauer af PCB og dioxiner i laksen. Laksen, som vi anvender til vores olie, er af en kvalitet, der er egnet til menneskelig forbrug. Det betyder, at den er underlagt officiel kontrol, hvor man tjekker det, som fisken spiser, og de stoffer, det indeholder. Hvert kvartal tages der prøver, og der udføres eksterne analyser for at kontrollere for dioxiner og dioxinlignende stoffer. Kun det bedste er godt nok.

 

VORES MÅLTIDER TIL HUNDE ER RIGE PÅ OMEGA-3

Ofte stillede spørgsmål

Omega-3 for hunde: Hvad er de tre typer Omega-3-fedtsyrer?

ALA

Alpha-linolensyre (ALA) er en meget almindelig Omega-3-fedtsyre. Den bruges primært som en kilde til energi. ALA findes i fødevarer som hørfrø, hørfrøolie, rapsolie, chiafrø, valnødder og hampfrø.

EPA

Eicosapentaensyre (EPA) findes primært i animalske ingredienser, såsom fed fisk og fiskeolie. Dog indeholder nogle mikroalger også EPA. Det har flere forskellige funktioner i kroppen.

DHA

Docosahexaensyre (DHA) anses for at være den vigtigste Omega-3-fedtsyre.

Som EPA findes det primært i animalske ingredienser som fed fisk og fiskeolie. Dog indeholder kød, æg og mejeriprodukter fra græsfodrede dyr også typisk betydelige mængder.

Hvis din diæt primært er vegetarisk eller vegansk, kan du mangle DHA og have gavn af kosttilskud for at sikre, at du får tilstrækkeligt med denne Omega-3-fedtsyre.

Er Omega-3-indholdet i måltiderne tilstrækkeligt for min hund?

Det siger sig selv, at vi er ivrige efter at sælge vores produkter, men god rådgivning kommer først. Altid. Derfor er det vigtigt for os at nævne, at Omega-3-indholdet i vores måltider er tilstrækkeligt for de fleste hunde. Med andre ord behøver du ikke at købe ekstra fiskeolie. Dog kan et ekstra Omega-3-tilskud være gavnligt for velværet hos visse hunde.

Hvor kommer Omega-3-indholdet i ESSENTIAL-måltiderne fra?

Uanset hvilken livsstil du har, eller dine præferencer, har vi sørget for, at du ikke går glip af fordelene ved fiskeolier i din regelmæssige ESSENTIALS-diæt. I måltiderne, der ikke har fisk som hovedingrediens, kommer dette enten fra tang, som faktisk er, hvor fisk i første omgang får deres Omega-3-indhold fra, eller fra en tilføjelse af vores ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL til opskriften.

Hvorfor er der så meget Omega-3 i NAUTICAL LIVING?

Det er måske en smule for meget, men du kunne godt kalde NAUTICAL LIVING for Kongen af Havet, da måltidet er fyldt med fisk og så endda tilsat lidt ekstra tang. Vi taler om 77% laks, ørred, sild, æg og sæsonbetonede fisk! Det er et virkelig exceptionelt måltid, og det er ingen tilfældighed, at det har været vores globale bestseller i mange år. Hvis du leder efter en kost, som er rig på Omega-3, er dette helt klart vejen at gå.

 

Formål frem for profit

Med vores ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL får du frisktilberedt lakseolie af meget høj kvalitet i en flaske, der bevarer kvaliteten over tid. Alt dette og så til en fornuftig pris. Du får det nok ikke meget bedre, hvis det er en fiskeolie, du søger. Finder du tilfældigvis en langt billigere lakseolie, så spørg personalet om opbevaring og holdbarhed. Og skulle du finde en lakseolie, der er kun 10 kr. billigere, ville det være en skam at spare de penge for blot at opdage, at lakseolien er harsk. Det vil du ikke opleve med vores lakseolie.

Vi har kun én mission, og det er at forbedre og forlænge hundes liv. Profit kommer helt sikkert på andenpladsen, og du skal vide, at når du vælger vores lakseolie, køber du den fra en virksomhed, der først og fremmest har din hunds velvære i tankerne.

 

 

Et ord fra vores stifter

Siden 1998 har det været mit formål at ændre hundes liv til det bedre.

Jeg er beæret over, at du læser disse ord. Det føles, som var det i går, at jeg pakkede og sendte vores allerførste poser af ESSENTIALS, og alligevel har vi nu den store ære at tilberede vores mad, godbidder og lakseolier til mere end 250.000 kunder. Den tillid, du har vist os ved at vælge ESSENTIALS, er ikke kun værdsat, men det er grundlaget for vores arbejde. Vi kunne ikke forfølge vores mission uden dig.

At have denne mission betyder selvfølgelig, at jeg holder dyreliv utroligt kært. En af mine største glæder i livet er derfor at give noget tilbage via vores CHARITY program, som støtter hunde/katte, dyreliv og natur ved at matche ~1% af vores globale salg.

Med et oprigtigt håb om, at jeg kan være til tjeneste for dig og dine kære i mange, mange år fremover.