PUPPY SMALL BREED STARTER BOX

149,00 kr.
- +

Tillykke med din nye hvalp! Du skal vælge at prøve ESSENTIALS da vi har en lang og meget stor erfaring med igennem ernæring at sikre den perfekte opvækst for din hvalp. Vi ved at vi måske ikke er det billigste valg, men vi ligger vanvittigt meget arbejde i at være det bedste. Vi har sammensat en starter box bestående af 1 kg ESSENTIAL the BEGINNING. Måltidet indeholder alt din hund har behov for de første 10-12 måneder. Desuden har vi pakket boxen med 3 udvalgte favorit godbidder til hvalpe & juniorer. Alle produkter er tilberedt med kærlighed og skabt med øje for at vi er med hele vejen til et langt og lykkeligt hundeliv.

Det næstbedste? Du får et gavekort med på 100kr til jeres første køb af en pose ESSENTIALS måltider.

Dette gavekort kan kun bruges på ESSENTIAL the BEGINNING.

 • 100% Grain Free

 • BOF Approved

 • For Training Purposes

 • 149,00 kr.
  - +

  Fremhævede ingredienser

  Produktbeskrivelse

  Information

  Teknisk info
  Alder Hvalp
  Race Beagle, Berner Sennen, Bichon Havanais, Border Collie, Cairn Terrier, Cavalier King Charles, Collie, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdhund, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever , Korthåret Hønsehund, Labrador, Newfoundlander, Retrievere (Øvrige), Rottweiler, Ruhåret Hønsehund, Schäfer, West Highland White Terrier
  Hundens vægt 1-15 kg

  Kontakt os

  Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

  Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

  Ring til os

  +45 71 99 90 90
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-mail

  kundeservice@essentialfoods.dk