Udvalgte godbidder til din hund

Godbidder fra Essential Foods indeholder kun ingredienser af høj kvalitet.

GODBIDDER

Vis som Gitter Liste

30 varer

Faldende
Vis som Gitter Liste

30 varer

Faldende

Brug for hjælp?

Eller besøg vores FAQ eller kontakt os her.

ESSENTIAL FOODS – Godbidder til din hund

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finde et stort udvalg af naturlige, sunde og velsmagende godbidder til din hund. Vi har igennem en årrække arbejdet på at udvikle velsmagende måltider og godbidder til hunde, der bidrager til at øge din hunds trivsel ESSENTIAL FOODS stræber efter at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner. På denne side kan du udforske vores spændende udvalg af godbidder til din bedste ven.

ET SUNDT SUPPLEMENT TIL DEN DAGLIGE KOST

I dag findes der mange forskellige godbidder til hunde på markedet – og det er med godbidder som med dit hundefoder: kvaliteten skal være i orden, hvis du vil gøre noget godt for din hund. Hos ESSENTIAL FOODS betyder kvalitet, at godbidderne er lavet af gode og sunde råvarer samt at der ikke er tilsat unødige tilsætningsstoffer.  

ESSENTIAL FOODS tilbyder de klassiske hundegodbidder i en nytænkt version.

Vi tilbyder godbidder til enhver smag og enhver type hund. Der er en del parametre man skal være opmærksomme på, når man vælger godbidder til sin hund. Øverst på denne side finder du en lang række filtreringsmuligheder, som hjælper dig til at finde frem til de godbidder, der bedst matcher din hunds behov. Du kan både finde godbidder afhængigt af din hunds vægt, alder, situation og race.

De forskellige filtreringer spiller en vigtig rolle for, hvad din hund kan tåle og har brug for, for det bedste supplement til den daglige kost.

Vi kan dog ikke dække alle behov, så hvis du er det mindste i tvivl, så være ikke bange for at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

GODBIDDER DER UNDERSTØTTER ESSENTIAL FOODS’ BOF-PRINCIP

Hos ESENTIAL FOODS lægger vi stor vægt på, at både vores hundefoder og vores godbidder skal bidrage til at øge din hunds sundhed og forbedre din hunds livskvalitet. Derfor har vi opfundet vores eget koncept kaldet BOF, som bidrager til at øge standarden for kvaliteten af godbidder.

BOF står for behavioural optimizing foods, hvilket er vores eget koncept, der går ud på at sikre, at vores godbidder, ligesom vores hundefoder, bidrager til at give din hund et stabilt blodsukkerniveau.

Det er både vigtigt for dyr og mennesker at holde sit blodsukker stabilt igennem hele dagen, hvis man ikke pludselig skal opleve ’at gå kold’ som mange sikkert kender til efter at have spist et stort – of ofte kulhydratrigt måltid. Når din hund har et stabilt blodsukker, kan det medvirke til at gøre din hund mere energifyldt igennem dagen. Rent mentalt kan din hund også opleve et løft, så du får både en gladere og friskere hund, både på kort sigt og ikke mindst lang sigt.

Der er dog ingen garanti for, at du hund får det bedre, men langt de fleste af vores kunder melder om, at de har oplevet en positiv forandring efter de har brugt vores hundefoder.

ALLE VORES GODBIDDER ER LAVET AF DE BEDSTE INGREDIENSER

Ligesom med menneskekroppen har hunde også brug for noget helt særlig næring, for at kunne klare sig igennem dagen. Hver eneste ingrediens i et måltid eller godbid er nøje udvalgt for dens egenskaber til at bidrage til hundens gode helbred og trivsel.

Målet for ESSENTIAL FOODS er at efterligne hundens naturlige spisevaner. Derfor er vores råvarer udelukkende fremstillet af kød og planter, som er tilgængelige i naturen. De fleste af vores ingredienser kommer fra Storbritannien, hvor der findes nogle af de bedste køer, ænder, laks, kalkuner og meget mere som er helt perfekt til hundefoder og godbidder.

Nogle af vores mest populære godbidder er blandt andet vores pølser lavet af and og vildtkød. Disse godbidder er rig på både masser af lækkert protein og kostfibre, der giver en god mæthedsfornemmelse samt masser af smag! En anden meget populær og sund snack vi er sikre på, at din hund bliver glad for, er vores kornfrie DENTAL DELIGHTS.

Vores DENTAL DELIGHTS indeholder hele 96% kød og kød biprodukter, i form af 67% kylling 29 % okse & 4% emulgator – og selvfølgelig Ingen farve- eller smagsstoffer. Med vores DENTAL DELIGHTS får din hund både en lækker snack og mulighed for at vedligeholde sine tænder og modvirke tandsten. Det er ren win-win.

GODBIDDER SPILLER EN VIGTIG ROLLE FOR DIG OG DIN HUNDS VENSKAB

Hunde er sociale væsner, som har brug for bekræftelse fra dig som ejer. Her spiller godbidder en vigtig rolle, da de er et rigtig godt til både at kommunikere med din hund og til at opdrage den.

Hundegodbidder kan endda virke som et tegn på kærlighed og hengivenhed fra et væsen til et andet.

Alle hunde elsker at blive forkælet, men godbidder er meget mere end det. Benyt godbidder til belønning ved træning, leg og opdragelse. Andre bruges som beskæftigelse, hvis din hund skal være alene hjemme i mange timer eller bare aktiveres. Godbidder kan også bruges også til at vedligeholde hundens mundhygiejne for at modvirke problemer med tandsten.

GIV DIN HUND DEN BEDSTE START PÅ TILVÆRELSEN

Vi ved af erfaring, at det kan være svært at vide, hvad man skal give sin hund at spise, og hvad man ikke skal give den at spise. Der findes i dag mange myter om, hvad hunde har godt af at spise. Hos os er alt vores hundefoder kornfrit, fordi hunde fra naturens side har bedst af en diæt, der er domineret af protein og ikke af kulhydrat.

Vi har også lavet en liste over en lang række ingredienser og fødevarer, som vi ofte får spørgsmål om i vores kundeservice. Det kan være utrolig svært at sige nej sin bedste ven, når man står i køkkenet og den begynder at tigge om et stykke kød eller et stykke frugt. Men man skal passe meget på med at tro, at man kan give sin hund alt, uanset om det er en voksen hund eller en hvalp.

Hvis du selv er i tvivl om, hvad du kan give din hund, og hvad du bestemt ikke skal give din hund at spise, så kan du finde svar på denne side.

DU FÅR HVAD DU BETALER FOR – DIN HUND FORTJENER ORDENTLIG MAD

Vi ved godt, at vores produkter langt fra er det billigste produkt på markedet.

Når det kommer til godbidder til din hund, og andre fødevarer, så går pris og kvalitet altid hånd i hånd. Vi mener ikke, at man skal spare på kvaliteten af de måltider, man serverer for hverken sig selv eller sin hund.

På trods af det hele er vores produkter dog til at betale for langt de fleste. Og samlet set er der tale om en relativ beskeden pris per dag for at din hund kan få lækre og velsmagende snacks.

Yderligere går størstedelen af vores profit til projekter, der redder truede dyr, beskytter natur og hjælper gadehunde. Det er vigtig velgørenhed for os og ESSENTIAL FOODS er langt fra kun bygget på profit.

En talemåde hedder, ’Hvad sparet er på hundefoderet, bliver brugt hos dyrlægen’. Så kan du selv overveje, hvor du helst vil bruge dine penge henne.

IDEEN BAG ESSENTIAL FOODS

Vores tilgang til hundefoder og godbidder er ikke tilfældig, det er en helt fasttømret del af vores virksomheds selvforståelse, og den starter med vores ejer, Christian Degner-Elsner, der stiftede ESSENTIAL FOOD i 2013.

Christian har som sit livsformål at gøre en forskel for hunde, vilde dyr og naturen. Samlet set har Christian igennem årene solgt hundemad for mere end 500 millioner kroner, og immervæk altid hundefoder i en høj kvalitet. Han er i dag med sine knap 25 års erfaring med hundefoder, en af de mest erfarne og internationalt respekterede indehavere af et hundefoderfirma.

Det vigtigste for ESSENTIAL FOODS og vores serie af hundefoder, er at det skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv.

Det vigtigste for os er, hvilken forskel vores hundemad gør for hundene.

MERE END 250.000 HUNDE FÅR HVER DAG GLÆDE AF VORES HUNDEFODER

Det absolut vigtigste for ESSENTIAL FOODS er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores produkter, og at vi kan hjælpe hun de til at få et godt og sundt liv . Mere end 250.000 glade hunde spiser hver dag vores hundefoder og vores godbidder – og stadigt flere kommer hver dag. Det er i virkeligheden den bedste og den største anerkendelse vi kan komme i tanke om.

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste godbidder til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os fra vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider.

Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage. Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.