Sundt hundefoder

På denne side finder du vores udvalg af sundt hundefoder. Hos ESSENTIAL FOODS går vi højt op i kvalitet og bruger kun de bedste ingredienser med et højt niveau af protein - oftest fra fritgående dyr. Vi undgår at fylde unødvendige tilsætningsstoffer i vores måltider, hvilket betyder, at din hund kommer til at spise en kost, som ligger så tæt på dens naturlige behov som muligt.

 

 

VÆLG EN SUND LØSNING, DER PASSER TIL DIN HUNDS BEHOV

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finde foder, som er sundt og næringsrigt for din hund. Du kan finde flere forskellige blandinger, der er specifikt lavet til netop din hunds behov - uanset race, størrelse og alder. 

  • Er din hund overvægtig eller undervægtig? 
  • Er det en unghund, som bruger meget energi? 
  • Er din hund steriliseret eller en ældre hund? 
  • Har din hund en sart mave?

Du finder det sundeste hundefoder til netop din hund i vores udvalg af sund hundemad. Vi har fokus på proteinrige måltider, men du kan også finde en blanding med lavt proteinindhold, der er godt for fordøjelsen, og hvor du i kombination med en af vores øvrige produkter kan regulere proteinindholdet. 

Hos ESSENTIAL FOODS har vi som ypperste mål at fremstille hundefoder med fokus på et langt og godt liv for din bedste ven. Få en sund hund, der trives, med vores velsmagende måltider.

 

BOF PRINCIPPET - HUNDEFODER SOM HOLDER HUNDENS BLODSUKKER STABILT

Hos ESSENTIAL FOODS brænder vi for at producere sundt hundefoder af højeste kvalitet til vores kunder. Vores unikke BOF-princip, som står for Behavioural Optimizing Foods, sikrer, at alle vores måltider er formuleret med fokus på blodsukkerstabilitet. Ved at holde blodsukkeret stabilt, optimeres både hundens mentale og fysiske ydeevne. Dette har mange fordele, herunder bedre indlæringsevne og stabilt humør. Desuden indeholder vores måltider proteinkilder af høj kvalitet, som er tilberedt ved hjælp af lave tilberedningstemperaturer for at maksimere deres næringsværdi og gode smag. Læs mere om BOF.

 

MÅLTIDER TIL HVALPE - EN SUND HUND I BALANCE

Vores ESSENTIAL the BEGINNING produkt er specielt målrettet hvalpe, hvor du får et kornfrit produkt med 35 % protein. Foderet er tilberedt med protein i form af frisk og tørret kylling, and, laks, ørred og æg. Den store andel af fisk giver et produkt sprængfyldt med Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, der gavner din hvalps hud, pels og led. Foderet er desuden fyldt med masser af vitaminer og mineraler, takket være indholdet af grøntsager, bær, urter og frø.

Hvalpefoderet findes i to versioner; the BEGINNING til mindre hunderacer på max 15 kg (som voksen) eller the BEGINNING LARGE BREED til større hunderacer, der bliver over 15 kg. 

Skab en interessant kombination: Mix foderet med vores unikke omega 3 tilskud til hunde.

 

SUNDT HUNDEFODER TIL DEN VOKSNE HUND

Til den voksne hund finder du et bredt udvalg af fodertyper, baseret på ingredienser i høj kvalitet. Eksempelvis er nogle af vores mest populære blandinger: 

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING er et enestående kornfrit måltid, som er lavet med kød fra fritgående kyllinger og ænder fra Gressingham Duck, et britisk andeopdræt med fokus på dyrevelfærd og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Foderet indeholder også Omega-3 fra skotske Atlanterhavs laks. Dette foder er perfekt til den kræsne hund. 

ESSENTIAL ESTATE LIVING er ligeledes et kornfrit hundefoder med kød fra græsfodret britisk lam, fritgående hjorte og friske æg. Det sunde måltid er ideelt til alle voksne hunde med et normalt aktivitetsniveau.

ESSENTIAL HIGHLAND LIVING er et kornfrit måltid inspireret af det skotske højland. Det er lavet på kød fra Norfolk Black kalkuner, Aberdeen Angus okse, vild agerhøne, Gressingham Duck ænder, due og laks. 

 

Til en hund med en mere aktiv livsstil, kan du finde vores foder, der hedder ESSENTIAL STAMINA. Her finder du sund hundemad til specielt krævende situationer, enten permanent eller i perioder - det kunne fx være til hunde med tendens til undervægt eller til jagthunde. Foderet har en en god ernæringsværdi.

ESSENTIAL CONTOUR er hundefoder, der er specielt sammensat til den overvægtige hund, eller en hund, der er blevet kastreret eller steriliseret. Ved sterilisering vil stofskiftet falde, hvorfor din hund kan få en tilbøjelighed til overvægt eller tilbagevendende overvægt. ESSENTIAL CONTOUR holder blodsukkeret stabilt og giver en god mæthedsfornemmelse. 

 

DEN ÆLDRE SUNDE HUND

Til de ældre hunde har vi udviklet produktet ESSENTIAL OLDER, som er specielt produceret til hunde, der har nået 2/3 af deres forventede levetid. Måltidet er “grain free” og tilberedt med masser af protein fra frisk kylling og and, der giver optimale betingelser for høj livskvalitet for den ældre hund. 

 

FORKÆL DIN HUND MED ESSENTIAL FOODS PRODUKTER

Vil du gøre det bedste for din hund, så sørg for at give den sunde måltider med ingredienser, der er tilpasset dens naturlige behov. Det betyder kornfrit hundefoder med et højt indhold af protein, vitaminer og mineraler. Forkæl din hund lidt ekstra med vores sunde godbidder baseret på kød, indmad og fisk. 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget