Sundt hundefoder

På denne side finder du vores udvalg af sundt hundefoder. Hos ESSENTIAL FOODS går vi højt op i kun at bruge de bedste ingredienser – oftest fra fritgående dyr. Derudover undgår vi unødvendige tilsætningsstoffer i vores måltider så din hund kommer til at spise en kost som ligger så tæt på dens naturlige behov som muligt.

 

 

 

Vælg en sund løsning, der passer til din hunds behov

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finde foder der er sundt og næringsrigt for din hund. Du kan finde flere forskellige blandinger, der er specifikt lavet til netop din hunds behov. Om din hund er over- eller undervægtig, eller har brug for meget energi, har vi det rigtige foder til din hunds behov. Du kan også finde en blanding med lavt proteinindhold, der er godt for fordøjelsen, og hvor du i kombination med et andet af vores produkter kan regulere proteinindholdet, alt efter fordelingen.

Vores ESSENTIAL the BEGINNING produkt er specielt målrettet hvalpe, hvor du får et kornfrit produkt, med 34% protein, heraf 42% fisk. En høj fordeling af fisk giver et sundt produkt, med omega-3 og 6 fedtsyrer, der gavner din hvalps hud, pels, og led.

Du kan også finde ESSENTIAL SUPERIOR LIVING, ESSENTIAL ESTATE LIVING, eller ESSENTIAL HIGHLAND LIVING, der er målrettet voksne hunde med et normalt aktivitetsniveau. Forskellen er at ESSENTIAL SUPERIOR LIVING er lavet på kylling og kalkun, hvor ESSENTIAL ESTATE LIVING er lavet på lam og hjort, og ESSENTIAL HIGHLAND LIVING er lavet på kalkun fra Black Norfolk Kalkuner, okse, due, agerhøne og laks.

Til de ældre hunde, kan du finde produktet ESSENTIAL OLDER. Her finder du foder der er specielt produceret til hunde, der har nået 2/3 af deres forventede levetid.

Til en hund der har en mere aktiv livsstil, kan du finde vores foder, der hedder ESSENTIAL STAMINA. Her finder du kost der kan bruges til specielt krævende situationer, enten permanent eller i perioder. En anden funktion, kan være at servere det til hunde der lider af undervægt, med en god ernæringsværdi.

ESSENTIAL CONTOUR kan være til en overvægtig hund, eller en hund der er blevet steriliseret. Ved sterilisering vil stofskiftet falde, hvorfor din hund kan få en tilbøjelighed til overvægt, eller tilbagevendende overvægt. 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget