ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL 500ml.

79,00 kr
- +

Vores bud på et omega 3 tilskud. 100% lakseolie fra norske opdrættede laks. Et ekstra tilskud af omega 3 kan være gavnligt for hunde med udfordringer såsom mat pels, kløe, led-problemer eller som smagsforstærker ved kræsenhed. Dosering: 5ml per 10kg kropsvægt svarende til ca. en halv spiseskefuld. 

 • 100% Human Grade Pet Food

 • Coat Boost

 • BOF Approved

 • 79,00 kr
  - +
  01
  Ingredienserne, kort fortalt: 100% laks
  02
  Særligt oplagt til hunden med mat pels, kløe, ledproblemer eller tendens til kræsenhed
  03
  Velegnet til servering sammen med måltiderne
  04
  Vi elsker den selv, fordi den er så rig på omega-3.
  05
  BOF: Nej, men den kan så meget andet
  06
  Du skal vælge den, fordi fordelene er så mange!

  Produktbeskrivelse

  Information

  Selvom vi gerne vil sælge vores varer, ligger vi først & fremmest vægt på rådgivning. OMEGA 3 indholdet i vores måltider vil for det fleste hunde være tilstrækkeligt. Et ekstra omega 3 tilskud kan være særdeles gavnligt for en række hundes velvære. Vi syntes selv at flasken temmelig genial (nem at arbejde med), men vær opmærksom på der ikke følger pumpe med og ej kan tilkøbes.

  Det er vigtigt at informere om, at der er stor forskel på hvor fiskene opdrættes. Laks til the OMEGA 3 OIL opdrættes på den Norske vestkyst og ikke i Østersøen, hvorfra mange historier kommer om stort indhold af PCB og dioxin i især laks. De laks vi får olien fra, er beregnet til menneskeføde og derfor er der kontrol med det foder de får, og dermed hvilke stoffer de indeholder. Hvert kvartal udtages prøver og foretages ekstern analyser for dioxin og dioxinlignende stoffer.

  Teknisk info
  AlderHvalp, Junior, Voksen, Senior
  RaceBeagle, Berner Sennen, Bichon Havanais, Border Collie, Cairn Terrier, Cavalier King Charles, Collie, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdhund, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever , Korthåret Hønsehund, Labrador, Newfoundlander, Retrievere (Øvrige), Rottweiler, Ruhåret Hønsehund, Schäfer, West Highland White Terrier

  Produktguides (PDF)

  Delights image
  Vi kan også anbefale