about profile

“Det vigtigste for ESSENTIAL FOODS og vores serie af hundefoder, er at de skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv.”

Om Essential Foods

Vi er her for at forbedre og forlænge hunde og kattes liv.

Din, hendes, hans, deres, vores, min.

Jeg, Christian Degner-Elsner, er stifter af ESSENTIAL FOODS, og mand for både en vision og stærke holdninger til service, kvalitet og ikke mindst, hvordan vi behandler alle levende sjæle på denne jord.

Hvis vores produkt, mod alle forventninger, ikke lever op til dine forventninger, tager vi naturligvis altid retur uden diskussion.

Christian signature

Kærlig hilsen
Christian Degner-Elsner

Fuld tilfredshed - fordi din hund eller kat fortjener det

Hvis vi ikke lever op til dine forventninger, tager vi naturligvis altid retur uden diskussion.

Pak blot de varer, du ønsker at returnere, i en papkasse, og kontakt vores kundeservice på e-mail eller telefon, så sørger vi for resten helt uden omkostninger eller besvær for dig. Vi er her for vores kunder!

Se anmeldelser fra andre glade dyreelskere

 

forsidebillede

ØNSKER DU AT VÆRE EN FORHANDLER?

Vores værdier er sat efter langsigtede partnerskaber. Vi er tro mod vores ord, og vi tror på, at vores forhandlere kender deres lokale marked bedst. Vores forhandleres forretninger stortrives, og det ville være os en ære, hvis du vil være en del af den rejse.

Ansøg nu

Kontakt os

Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

Ring til os

+45 71 99 90 90
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-mail

kundeservice@essentialfoods.dk