about profile

“Det vigtigste for ESSENTIAL FOODS og vores serie af hundefoder, er at de skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv.”

Om Essential Foods

Siden 1998 har det været min livsmission at forbedre hundes liv.

Derfor er det med både ydmyghed og stor glæde, at jeg byder dig velkommen hos ESSENTIAL FOODS. Det føles, som om det var i går, at jeg pakkede og sendte den første ordre afsted, og alligevel har vi nu den ære at lave måltider og godbidder til vores kunder i store dele af verden, eller som jeg foretrækker at kalde dem: medlemmer af vores ESSENTIALS familie. Du er en del af familien, og den tillid, du udviser ved at vælge ESSENTIALS, er dybt værdsat. Den udgør hjørnestenen for mine løfter:

Vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten for at øge profitten, og vi vil altid fastholde vores mission om at forbedre og forlænge hunde og kattes liv.
Jeg nærer en dyb kærlighed til dyr og natur, og BEYOND ESSENTIALS CHARITY-programmet er min vision om en virksomhed, der kan og vil gøre en forskel. For hunde og andre levende væsener og for naturen, der skal skabe trygge rammer for et godt liv for dyrene og for os.

Hvis vores produkt, imod alle odds, ikke lever op til dine forventninger, så tøv ikke med at returnere det. Vi tager altid imod returneringer uden diskussion.

Christian signature

Kærlig hilsen
Christian Degner-Elsner

Fuld tilfredshed - fordi din hund eller kat fortjener det

Hvis vi ikke lever op til dine forventninger, tager vi naturligvis altid retur uden diskussion.

Pak blot de varer, du ønsker at returnere, i en papkasse, og kontakt vores kundeservice på e-mail eller telefon, så sørger vi for resten helt uden omkostninger eller besvær for dig. Vi er her for vores kunder!

Se anmeldelser fra andre glade dyreelskere

 

forsidebillede

ØNSKER DU AT VÆRE EN FORHANDLER?

Vores værdier er sat efter langsigtede partnerskaber. Vi er tro mod vores ord, og vi tror på, at vores forhandlere kender deres lokale marked bedst. Vores forhandleres forretninger stortrives, og det ville være os en ære, hvis du vil være en del af den rejse.

Ansøg nu

Kontakt os

Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

Ring til os

+45 71 99 90 90
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-mail

kundeservice@essentialfoods.dk