Hundefoder og hundemad

Udvalgte måltider til din hund, med hundefoder og hundemad af højeste kvalitet.

MÅLTIDER

Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende
Vis som Gitter Liste

9 varer

Faldende

Brug for hjælp?

Eller besøg vores FAQ eller kontakt os her.

ESSENTIAL FOODS ER MÅLTIDER TIL HUNDE — IKKE BARE FODER

Hos ESSENTIAL FOODS er din hunds velvære altid i fokus. Vores mission er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner. Det føler vi simpelthen, at vi er forpligtede til i forhold til vores værdier.

Derfor siger vi med vilje ikke at vi producerer hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt med vores opskrifter med meget protein og lav stivelse, og som indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred.

VORES MÅLTIDER ER KÅRET SOM NOGET AF DET BEDSTE

Mange producenter vil helt sikkert mene, at de har det bedste hundefoder på markedet. Og hvordan skal man dog vurdere dette? Det må der være mange definitioner på hvad det bedste hundefoder er, og det er der også.

Vores indstilling er at kigge på dels ingredienserne og hvor meget, der er af de bedste kilder af protein for at kunne sige noget om kvaliteten af to forskellige slags hundefoder.

Det er en smule besværligt, så heldigvis er der allerede en guide, der objektivt har sammenlignet rigtigt mange forskellige slags hundefoder fra hele verden. 

Hjemmesiden www.allaboutdogfood.co.uk  har vurderet ESSENTIALS produkter og sammenlignet dem med 933 andre leverandører af hundefoder. Og som du sikkert allerede kan forestille dig, ja så ligger vi helt i toppen.

Allaboutdogfood har i mere end 10 år indsamlet data på hundefodermærker fra hele verden. Deres mål har altid været at give hundeejere det bedste overblik over, hvad der er det sundeste hundefoder på markedet til prisen.

De vurderer de enkelte hundefoderbrands ud fra flere forskellige parametre.

De kigger blandt andet på:

  • Hundefoderets samlede sundhed og ernæringsprofil
  • Om hundefoderet indeholder mange tilsætningsstoffer
  • Om hundefoderet indeholder store mængder kød
  • Om hundefoderet har lav sandsynlighed for at udløse allergiske reaktioner
  • Om hundefoderet har en tydelig og retvisende ingrediensliste
  • Om hundefoderet lever på til de europæiske myndigheders retningslinjer (FEDIAF)

Udover at alle vores produkter scorer højt i sine respektive tests, så er vi også ekstremt stolte over at være blevet kåret til de allerbedste i hele tre kategorier. Vi er kåret som nr. 1 i følgende kategorier:

  • 1 ud af 1400 i kategorien “And og kylling, tørfoder”
  • 1 ud af 1400 i kategorien “Vægttab”
  • 1 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder”

Derudover har vi fået 8 top-10-placeringer ud af 1400 testede produkter. Vi er desuden placeret i top-5 i kategorien hvalpefoder (“Puppy small breed dry food product”)

Selvom vi er blevet kåret som bedst i test, så betyder det ikke, at vi hviler på laurbærrene. Vi arbejder fortsat på at forbedre vores foder. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores råvarer eller vores egen holdning til, hvad der udgør godt hundefoder. Du kan læse meget mere om hvordan testen er lavet på denne side.

SÅDAN SKIFTER DU TIL ESSENTIAL FOODS

Selvom du allerede har en hund, der virker glad og frisk, så kan du stadig opleve en stor forskel på din hund ved at skifte til vores hundefoder.

Men at skifte foder er ikke bare noget man bare lige gør. Det skal gøres på den rigtige måde af hensyn til din firbenede ven. Rent praktisk foretages skiftet typisk over 4-7 dage.

Det er vigtigt at få tilpasset mængden af foder, så den er tilpas. Det kan tage op til 2-3 uger før, at du finder den rette portionsstørrelse til din hund.

Du ved at du har fundet den rette mæthedsfornemmelse, når hundens afføring er blevet fast. Hvis du er tvivl om, hvordan du bedst gennemfører en kostmæssig omlægning for din hund, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service og kundeoplevelse utroligt højt. 

Derfor tilbyder vi 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. 

Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage. Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.

MERE END 250.000 HUNDE FÅR HVER DAG GLÆDE AF VORES MÅLTIDER

Det er ikke kun brugerne på Allaboutdogfood, der er glade for os. Det samme er vores kunder rundt om i verden. 

Mere end 250.000 glade hunde spiser hver dag vores hundefoder – og stadigt flere kommer til for hver dag der går. Det er i virkeligheden den bedste test, og den største anerkendelse vi kan komme i tanke om.

Du kan læse mere om ideen bag ESSENTIAL FOODS HER