EKSKLUSIVT FOR OPDRÆTTERE

AMBASSADORS CLUB

AMBASSADORS CLUB er en unik hyldest til opdrættere. Det ville være os en ære, hvis du blev vores næste medlem.

Vi tror på styrken i langsigtede partnerskaber og intet er mere vigtigt end det, vi har med vores opdrættere. Med AMBASSADORS CLUB kan vi stolt servicere dig med vores ypperste services og tilbud. Bliv en del af klubben og oplev magien, som vi elsker at skabe for vores AMBASSADØRER hver eneste dag. AMBASSADORS CLUB er i sandhed hjemstedet for alle opdrættere, der søger det allerbedste.

AMBASSADORS CLUB FORDELE

Vores partnerskab med opdrættere er en hjørnesten i alt, hvad vi gør og siger. Det er også derfor, at vi har tildelt vores opdrætterkunder titlen AMBASSADØRER. Det er vores højeste anerkendelse, og som du vil se er indholdet og omfanget af vores partnerskab ganske unikt.

01

 

Anbefalingsbonus for hver ny hvalpekøber

Når du anbefaler en ny hvalpekøber at prøve ESSENTIAL FOODS giver vi jer begge 100 DKK at købe for på vores online shop. Vil du gerne sprede ordet til tidligere tiders købere? Intet problem. Det værdsætter vi og tilbyder samme bonus.

02

 

Eksklusiv adgang til PARTNER shoppen

Konstant adgang til vores absolut maksimale rabatter, som et bevis på vores taknemmelighed for vores AMBASSADØRERS hårde arbejde og dedikation.

03

 

Gratis hvalpepakker - sig farvel med stil

Vores hvalpepakker er en spændende måde for hvalpekøbere at blive introduceret til dit fremragende valg af måltider og godbidder. De indholder et udvalg af vores lækre godbidder og en prøve på vores populære BEGINNING måltid, som vitterligt gør en forskel for hvalpes vækst.

04

 

En skræddersyet AMBASSADOR BOX kun for dig

Ingen introduktion til en rigtig klub uden en skræddersyet boks, der byder dig velkommen. Sammen med din landechef vil du kuratere din egen boks indeholdende tre af vores elskede godbidder, som du kan teste og evaluere derhjemme.

05

 

Privilegeret kontaktstatus

Du får tildelt privilegiet at benytte ambassador@essentialfoods.com, hvor meddelelserne altid er vores højeste prioritet.

06

 

Forrest i køen til BREEDERS' INSIGHTS

BREEDERS' INSIGHTS er en international webinarserie, hvor uafhængige forskere og eksperter deler og diskuterer de nyeste indsigter udelukkende med opdrættere. Som medlem står du forrest i køen.

07

 

En årlig overraskelse

Hvert år viser vi vores taknemmelighed for din tillid og loyalitet med en overraskelse. Ofte er dette en mulighed for at være blandt de første i verden til at opleve et nyt ESSENTIALS produkt.

Et par ord fra vores ambassadører

AMBASSADORS CLUB er en unik hyldest til opdrættere

Det ville være os en ære, hvis du blev vores næste medlem.

Fortæl os lidt mere om dine hunde og dig og så vil vores landechef, Kasper Holm, vende personligt tilbage til dig hurtigst muligt.