Kom godt i gang

Med første pose ESSENTIAL FOODS begyndes en kostmæssig livsstilsændring. Fordelene ved valget af ESSENTIALS er utallige, men kogt ned til en enkelt sætning handler det om vores mission om at forbedre og forlænge hundes liv.

Tænk sig et firma der arbejder efter den mission, at forbedre og forlænge liv, og ikke om den maksimale profit. Der er i særdelshed en årsag til at ESSENTIALS er personligt ejet, og derfor ikke drives efter gængse kortsigte økonomiske mål som man ellers ser.

Når den første pose er landet.

Skift over 4-7 dage eller allerede fra første dag. Det vigtigste er at justere den daglige portionsmængde, da mængden typisk skal justeres ned.

Oplever du, at hunden har en blødere afføring end normalt efter skift til ESSENTIAL FOODS, vil det sandsynligvis skyldes overfodring.

De første par uger.

Brug de første 2-3 uger til at finde den rette portionsmængde. Når afføringen er fast, kombineret med en god mæthedsfornemmelse, er den rette mængde fundet. Herefter er det blot at glæde sig over alle fordelene ved at have valgt ESSENTIAL FOODS.

Et godt tip er at starte med at give 10% mindre end hidtil, så kan justere derfra.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget