Hundefoder og hundemad

Udvalgte måltider til din hund, med hundefoder og hundemad af højeste kvalitet.

Vis som Gitter Liste

32 varer

pr side
Faldende
Vis som Gitter Liste

32 varer

pr side
Faldende

ESSENTIAL FOODS HUNDEFODER ER MÅLTIDER TIL HUNDE — IKKE BARE FODER

Hos ESSENTIAL FOODS er din hunds velvære altid i fokus. Vi har gennem tiden opnået en helt unik viden og erfaring, i forhold til, hvad hundens føde skal indeholde, for at den får det mest optimale ud af tilværelsen. Vores mission er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner. Det føler vi simpelthen, at vi er forpligtede til.

Derfor producerer vi heller ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred.

Ernæring er nemlig helt essentielt for din hunds generelle trivsel. På denne side kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om vores produkter. Derudover kan du blive klogere på hele tanken bag ESSENTIAL FOODS.

IDEEN BAG ESSENTIAL FOODS

ESSENTIAL FOODS er stiftet af Christian Degner-Elsner i 2013.

Christian har som sit livsformål at gøre en forskel for hunde, vilde dyr og naturen. Samlet set har Christian igennem årene solgt hundemad for mere end 500 millioner kroner, og immervæk altid hundefoder i en høj kvalitet. Han er i dag med sine knap 25 års erfaring med hundefoder, en af de mest erfarne og internationalt respekterede indehavere af et hundefoderfirma.

Det vigtigste for ESSENTIAL FOODS og vores serie af hundefoder, er at det skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv.

Det vigtigste for os er, hvilken forskel vores hundemad gør for hundene. Så må du som kunde leve med, at vi giver det meste af profitten væk til gadehunde, projekter for at redde truede dyr og vores natur.

Det har vi endnu ikke fået klager over, for måske er det ikke så ringe at handle et sted, hvor målet er andet og mere end simpel profit.

HVERT GRAM ER NØJE UDVALGT

I vores måltider er intet overladt til tilfældighederne.

Hvert gram og hver ingrediens er nøje udvalgt, og ESSENTIALS-måltiderne indeholder udelukkende ingredienser af høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for.

Mantraet ’Du bliver, hvad du spiser’ gælder i lige så høj grad for hunde, som den gør for os mennesker. Og det er vores udgangspunkt for arbejdet med vores produkter.

Derfor kalder vi heller ikke vores måltider for ’hundefoder’ — simpelthen fordi, at det ikke bare er foder; det er måltider, der styrker hundens helbred og dermed bidrager til, at den lever længere og har det bedre i løbet af sin levetid.

Derfor er alle vores ingredienser nøje udvalgt fra førende producenter i Europa. 90% af vores ingredienser kommer i dag fra Storbritannien herunder England, Skotland og Wales.

Den unikke og frodige natur er ideel i forhold til at levere ingredienser, som din hund bliver glad for. Vi mener også, at de dyr som indgår i vores måltider, skal have levet et godt liv for at kunne blive til godt foder for vores bedste ven. Nogle af vores ingredienser er Ross og Cobb kyllinger, Gressingham ænder, samt skotsk laks, der er ekstra rig på gavnlige Omega-3 aminosyrer.

Derudover er vores produkter selvfølgelig kornfri, da hunde ikke fra naturens side skal spise store mængder stivelse, men i stedet masser af proteiner fra lækkert kød. 

Giv din hund den rigtige mad fra starten

Vi ved at særligt førstegangs hundeejere har mange spørgsmål i forhold til, hvad deres hund bør spise og ikke spise. Og det kan vi sagtens forstå. For der er mange myter omkring, hvad der er godt og dårligt at spise for hunde i alle aldre. Derfor har vi lavet en ultimativ liste med fødevarer, som din hund enten kan eller ikke kan spise. Du kan finde den på denne side.

VORES MÅLTIDER EFTERLIGNER HUNDENS NATURLIGE SPISEVANER

For at imødekomme vores forpligtelse om, at hunden skal have det optimale ud af måltidet, har vi udviklet vores eget princip; BOF-princippet.

Vi mener, at dette princip bør tænkes ind i alle hundes måltider. BOF står for ’Behavioural Optimizing Foods’, og går kort og godt ud på, at hundens naturlige spisevaner og kost gengives. Det medvirker til at holde hundens blodsukker stabilt.

Vores påstand er, at hunden, ligesom mennesker, vil opleve en lang række positive fordele rent helbredsmæssigt ved at få en stor del af sine proteiner fra frisk og uforarbejdet kød. Derfor indeholder flere af vores måltider +74% kød, æg og fisk. Derudover er størstedelen af vores ingredienser lav-glykæmiske.

At vores hundefoder har et lavt glykæmisk indeks betyder, at vores hundefoder indeholder mange kostfibre og generelt har lavt indhold af sukker.

En af årsagerne til at vi kan skabe hundefoder med et lavt glykæmisk indeks er, at vi har stor fokus på at vores fødevarer skal være uforarbejdet, så der ikke findes en masse unødvendige eller usunde tilsætningsstoffer i vores måltider.

Når din hund har et stabilt blodsukker, kan det medvirke til at gøre din hund mere energifyldt igennem dagen.

Rent mentalt kan din hund også opleve et løft, så du får både en gladere og friskere hund, både på kort sigt og ikke mindst lang sigt.

Der er dog ingen garanti for, at du hund får det bedre, men langt de fleste af vores kunder melder om, at de har oplevet en positiv forandring efter de har brugt vores hundefoder.

ALLE VORES MÅLTIDER INDEHOLDER EKSTRA TAURIN TIL GAVN FOR DIN HUNDS HELBRED

Selvom vi ikke er glade for tilsætningsstoffer og forarbejdet fødevarer, så vælger vi alligevel at tilsætte taurin til alle vores måltider.

Taurin er en særlig aminosyre, som findes i både mennesker og dyr. Taurin har en lang række gavnlige egenskaber. Det hjælper blandt andet med at modvirke hjerteproblemer. Ligesom for mennesker er særligt vigtigt at opretholde et sunds og velfungerende kredsløb, hvis din hund skal have et langt og godt liv.

HUNDEFODER TIL DIG DER KRÆVER MERE TIL DIN HUND

Hos ESSENTIAL FOODS er vi ikke bange for at sige, at alt hundefoder ikke er lige, samt at vores hundefoder i sdiste ende hører til helt i toppen på kvalitetsskalaen. Vi siger lidt kækt, at vi ikke har konkurrenter, blot kollegaer, der sælger hundefoder til kunder der leder efter noget andet end det vi tilbyder.

Vi er nemlig skabt med en mission for øje: At forbedre og forlænge hundes liv. Også din. Det lyder måske for godt til at være sandt, for et firma der laver hundemad, men der er en ganske særlig årsag til at 9 ud af 10 der vælger ESSENTIALS hundefoder kommer på anbefaling af andre. Vi både kan og vil forbedre hundes liv igennem vores hundemad.

GIV DIN HUNDEHVALP DEN BEDSTE START PÅ LIVET

Hos ESSENTIAL FOODS elsker vi alle slags hunde, både de store og særligt de små. Derfor finder du selvfølgelig også et rigtigt godt udvalgt af velsmagende måltider til de mindste. Vores hvalpefoder er udviklet i en version både til små hunde og til store hunde.

Med store hunde mener vi hunde, som kommer til at veje mere end 15 kg, når de bliver voksne.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der passer til netop din type hund, er du også meget velkommen til at bruge vores søgefunktion på vores forside. Her kan du hurtigt og nemt filtrere efter din hunds race og ikke mindst vægt. Herefter vil du få vores bedste forslag til, hvilke produkter vi anbefaler til din hund.

VORES HUNDEFODER ER KÅRET SOM BEDST I TEST

Mange hundefoderproducenter vil helt sikkert mene, at de har det bedste hundefoder på markedet. Og hvordan skal man dog vurdere dette? Det må der være mange definitioner på hvad det bedste hundefoder er, og det er der også.

Vores indstilling er at kigge på dels ingredienserne og hvor meget, der er af de bedste kilder af protein for at kunne sige noget om kvaliteten af to forskellige slags hundefoder.

Det er en smule besværligt, så heldigvis er der allerede en guide, der objektivt har sammenlignet rigtigt mange forskellige slags hundefoder fra hele verden. 

Hjemmesiden www.allaboutdogfood.co.uk  har vurderet ESSENTIALS produkter og sammenlignet dem med 933 andre leverandører af hundefoder. Og som du sikkert allerede kan forestille dig, ja så ligger vi helt i toppen.

Allaboutdogfood har i mere end 10 år indsamlet data på hundefodermærker fra hele verden. Deres mål har altid været at give hundeejere det bedste overblik over, hvad der er det sundeste hundefoder på markedet til prisen.

De vurderer de enkelte hundefoderbrands ud fra flere forskellige parametre.

De kigger blandt andet på:

  • Hundefoderets samlede sundhed og ernæringsprofil
  • Om hundefoderet indeholder mange tilsætningsstoffer
  • Om hundefoderet indeholder store mængder kød
  • Om hundefoderet har lav sandsynlighed for at udløse allergiske reaktioner
  • Om hundefoderet har en tydelig og retvisende ingrediensliste
  • Om hundefoderet lever på til de europæiske myndigheders retningslinjer (FEDIAF)

Udover at alle vores produkter scorer højt i sine respektive tests, så er vi også ekstremt stolte over at være blevet kåret til de allerbedste i hele tre kategorier. Vi er kåret som nr. 1 i følgende kategorier:

  • 1 ud af 1400 i kategorien “And og kylling, tørfoder”
  • 1 ud af 1400 i kategorien “Vægttab”
  • 1 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder”

Derudover har vi fået 8 top-10-placeringer ud af 1400 testede produkter. Vi er desuden placeret i top-5 i kategorien hvalpefoder (“Puppy small breed dry food product”)

Selvom vi er blevet kåret som bedst i test, så betyder det ikke, at vi hviler på laurbærrene. Vi arbejder fortsat på at forbedre vores foder. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten af vores råvarer eller vores egen holdning til, hvad der udgør godt hundefoder. Du kan læse meget mere om hvordan testen er lavet på denne side.

SAMMENLIGN DIT NUVÆRENDE HUNDEFODERMÆRKE FØR DU KØBER HOS OS

Vi vil altid anbefale dig at sammenligne dit nuværende fodermærke med vores eget eller andre, inden du vælger et nyt fodermærke. Det er afgørende, at du vælger et fodermærke og et produkt, som er udviklet til din type hund, alt efter om du har en hvalp, en hund i sin bedste alder eller en seniorhund.

Andre ting der er vigtige er, hvilken en race og ikke mindst hvilket et liv din hund har.

Hvis din hund er meget aktiv eller måske overvægtig, eller har allergiske reaktioner, er det afgørende, at du finder det bedste foder, hvis din hund skal have et langt og sundt liv. Og det skal den!

VORES HUNDEFODER ER IKKE DET BILLIGSTE – OG DET SKAL DET HELLER IKKE VÆRE

Vi ved godt, at vores hundefoder langt fra er det billigste produkt på markedet. Og det har vi det helt fint med.

For når det kommer til hundefoder, og andre fødevarer, så går pris og kvalitet altid hånd i hånd.           

Vi mener ikke, at man skal spare på kvaliteten af de måltider, man serverer for hverken sig selv eller sin hund.

På trods af det hele er vores produkter dog til at betale for langt de fleste. Og samlet set er der tale om en relativ beskeden pris per dag for at din hund kan levet et langt, lykkeligt og sundt liv.

En talemåde hedder, ’Hvad sparet er på hundefoderet, bliver brugt hos dyrlægen’. Så kan du selv overveje, hvor du helst vil bruge dine penge henne.

SÅDAN SKIFTER DU HUNDEFODERMÆRKE

Selvom du allerede har en hund, der virker glad og frisk, så kan du stadig opleve en stor forskel på din hund ved at skifte til vores hundefoder.

Men at skifte foder er ikke bare noget man bare lige gør. Det skal gøres på den rigtige måde af hensyn til din firbenede ven. Rent praktisk foretages skiftet typisk over 4-7 dage.

Det er vigtigt at få tilpasset mængden af foder, så den er tilpas. Det kan tage op til 2-3 uger før, at du finder den rette portionsstørrelse til din hund.

Du ved at du har fundet den rette mæthedsfornemmelse, når hundens afføring er blevet fast. Hvis du er tvivl om, hvordan du bedst gennemfører en kostmæssig omlægning for din hund, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

MERE END 250.000 HUNDE FÅR HVER DAG GLÆDE AF VORES HUNDEFODER

Det er ikke kun brugerne på Allaboutdogfood, der er glade for os. Det samme er vores kunder rundt om i verden. 

Mere end 250.000 glade hunde spiser hver dag vores hundefoder – og stadigt flere kommer til for hver dag der går. Det er i virkeligheden den bedste test, og den største anerkendelse vi kan komme i tanke om.

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os fra vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer.

Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage. Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.