Hundefoder og hundemad

Udvalgte måltider til din hund, med hundefoder og hundemad af højeste kvalitet.

Vis som Gitter Liste

30 varer

pr side
Faldende
Vis som Gitter Liste

30 varer

pr side
Faldende

MÅLTIDER TIL HUNDE — IKKE BARE HUNDEFODER

Hos ESSENTIAL FOODS er din hunds velvære i fokus. Vi har gennem tiden opnået en helt unik viden og erfaring, i forhold til hvad hundens føde skal indeholde, for at den får det mest optimale ud af tilværelsen. Vores mission er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner. Det føler vi simpelthen, at vi er forpligtede til.

Derfor producerer vi heller ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

HVERT GRAM ER NØJE UDVALGT

I vores måltider er intet overladt til tilfældighederne. Hvert gram er nøje udvalgt, og ESSENTIALS-måltiderne indeholder udelukkende ingredienser af høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for.’Du bliver, hvad du spiser’. Denne sætning gælder i lige så høj grad for hunde, som den gør for os mennesker.

Derfor kalder vi heller ikke vores måltider for hundefoder — af den simple grund at det ikke bare er foder; det er måltider, der styrker hundens helbred og dermed bidrager til, at den lever længere og har det bedre i løbet af sin levetid.

VORES MÅLTIDER EFTERLIGNER HUNDENS NATURLIGE SPISEVANER

For at imødekomme vores forpligtelse om, at hunden skal have det optimale ud af måltidet, har vi udviklet vores eget princip; BOF-princippet. Vi mener, at dette princip bør tænkes ind i alle hundes måltider.BOF står for ’Behavioural Optimizing Foods’, og går kort og godt ud på, at hundens naturlige spisevaner og kost gengives. Det medvirker til at holde hundens blodsukker stabilt.

Vores påstand er, at hunden vil opleve en lang række positive fordele rent helbredsmæssigt ved at få en stor del af sine proteiner fra frisk og uforarbejdet kød.

HUNDEFODER TIL DIG DER KRÆVER MERE TIL DIN HUND

Køb af hundefoder kan være svært at finde rundt i, men køb af det hundefoder der virkelig gør en forskel for din hund, behøver ikke at være det.Kik på os og vores måde at se på hundefoder. Vi siger lidt kækt at vi ikke har konkurrenter, blot kollegaer der sælger hundefoder til kunder der leder efter noget andet end det vi tilbyder.

Vi er nemlig skabt med en mission for øje: At forbedre og forlænge hundes liv. Også din. Det lyder måske for godt til at være sandt, for et firma der laver hundemad, men der er en ganske særlig årsag til at 9 ud af 10 der vælger ESSENTIALS hundefoder kommer på anbefaling af andre.Vi både kan & vil forbedre hundes liv igennem vores hundemad, tag blot et kik på trustpilot.

HUNDEMAD LEVERET INDENFOR 2 HVERDAGE

Køber du en pose ESSENTIALS hundefoder online nu, lover vi ikke alene at vi klare leveringen af hundemaden indenfor max. 2 hverdage, du må forberede dig på at opleve en markant forskel fra hvad du troede muligt om hundefoder. Og synes du ikke at det holder 110%, kommer vi og henter hundefoder posen igen, og giver dig en fuld refundering. Hundemad online; nemt.Men hvorfor råber vi ikke højere om vores hundefoder uden korn eller at mellem 74-88% af vores ingredienser ved tilberedningen af hundemaden er Gressingham And, Ross&Cobb Kylling, Skotsk Laks og andre enestående kilder til protein? Eller at ca. halvdelen af vores proteinkilder er friske og helt uforarbejdet ved tilberedningen af vores hundefoder?Fordi vi vælger vores måde at gøre tingene på når det kommer til hundefoder, og vi oplever at det er det der gør forskellen for vores kunder.

Det fleste bliver forståeligt forvirret, da alle der sælger hundefoder vil råbe højest; Se mig - Mit er det bedste hundefoder!Det betyder at os der arbejder med en anden tanke end kun profit ved hundefoder og ligeledes hundemad online, må griber det lidt anderledes an. Og der gør vi så!Mere end 150.000 skønne hunde får hver dag serveret ESSENTIALS, så hvornår må vi komme forbi med den første pose hundefoder til jer?Tag et kig nedenfor hvis du stadig er i tvivl om hvorfor ESSENTIALS er hundefoder I absolut skal afprøve, eller giv os et ring eller mail på kundeservice@essentialfoods.dk og 71 99 90 90.

ESSENTIAL FOODS FIRMA OG HUNDEFODER

ESSENTIAL FOODS er stiftet af Christian Degner-Elsner i 2013. Han har som sit livsformål at være en forskel for hunde, vilde dyr og naturen. Samlet set har Christian igennem årene solgt hundemad for mere end 500 millioner kroner, og immervæk altid hundefoder i en høj kvalitet. Han er i dag med sine knap 25 års erfaring med hundefoder, en af de mest erfarne og international respekterede indehavere af et hundefoderfirma.Det vigtigste for ESSENTIAL FOODS og vores serie af hundefoder, er at de skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv. Det er hovedfokus.Nummer ET er hvad vores hundemad gør af forskel for hundene. Så vi plejer at sige, at så må vores kunder leve med at vi giver det meste af profitten væk til gadehunde, projekter for at redde truede dyr og vores natur. Det har vi endnu ikke fået klager over, for måske er det ikke så ringe at handle et sted hvor målet er andet og mere end simpel profit.

Når du køber vores hundemad eller hvalpefoder, online her eksempelvis, eller hos en af vores mange dygtige forhandlere af hundefoder, er du sikker på at få noget af det absolutte ypperste. At lave det næstbedste interessere os ikke, for så får vi ikke de resultater vi ønsker at dem der spiser vores hundefoder skal have.Netop fordi andet end profit betyder meget for os, kan man faktisk købe vores hundefoder til menneskelige priser. Der er vores bidrag til at flest mulige hunde kan opleve forskellen med os og vores hundefoder.

BEDSTE HUNDEFODER

Hvordan skal man dog vurdere dette? Vores indstilling er at kigge på dels ingredienserne og hvor meget der er af de bedste kilder af protein. Det er en smule besværligt, så heldigvis er der allerede en guide www.allaboutdogfood.co.uk der har vurderet ESSENTIALS hundefoder sammenlignet med 933 andre leverandører af hundefoder, og som du sikkert allerede kan forestille dig, ja så ligger vi helt i toppen.

Men kik også på trustpilot og så kan man vel også sige, at når opdrættere er vores største professionelle kundegruppe, så er det nok uden tvivl fordi vi kan og vil noget særligt med vores hundemad.

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE HUNDEFODER FRA ESSENTIAL FOODS

  • Testvindene kvalitet af hundefoder
  • Vildeste garanti hvor vi henter resten hundefoderet og refundere det FULDE beløb hvis vi ikke har skabt 100% begejstring
  • ESSENTIALS er et firma der er til for hundene ikke omvendt. Ikke alle hundefoder firmaer tænker sådanne.
  • Lav pris per dag med tanke på at man serverer det ypperste. Et talemåde hedder, hvad sparet er på hundefoderet, bliver brugt hos dyrlægen.

HVAD ER ESSENTIAL FOODS KENDT FOR?

Udover vores serie af hundefoder, så ville vi pege på 3 ting.1. At vi har opfundet BOF; Behavioral Optimizing Foods. Med dette holder hundefoderet blodsukkeret stabilt, hvilket har en lang række fordele. Det er egentlig ikke så mystisk, det handler om at lave hundemad med ingredienser der har et lavt glykæmisk indeks. Så hvorfor ikke mange flere ikke gør det, må handle om noget andet end hundens velfærd.2. En tilgang til service som er anderledes end man måske forventer af hundemad online eller når man køber hundemad. Vi har en ganske kort guide når det kommer til service og køb af hundemad: Hvad skal der til i en given situation for at vi selv synes at dette er helt enestående service. Mange der sælger online har glemt at service skal tages seriøst. Helt lavpraktisk skal vores kunder opleve enestående service hver gang de er i kontakt med os. Begejstring smitter!

3. Vores passion for lækkert design. Har du haft en pose hundefoder fra os i hånden, ved du allerede at den ikke ligner eller føles noget man har set før. Ja bare navnene på de forskellige varianter af hundemad. Det er født af tanken om at de fleste hundefoder mærker i dag enten ligner noget fra et hospital eller taler ned til kunderne. Hvorfor kan hundemad ikke være lækkert og gennemført 360grader rundt? Fra indholdet i kroketten til papiret følgeseddelen er tryk på? Det kan det også!

HVORFOR SKAL DU VÆLGE AT KØBE JERES FØRSTE POSE ESSENTIAL FOODS HUNDEFODER?

Fordi nu har du hørt så meget om os, og med vores garanti på vores hundefoder, hvor vi henter resten af posen og refundere det FULDE beløb, så kommer der ikke et bedre tidspunkt end nu!