PUPPY LARGE BREED STARTER BOX

149,00 kr.

Undskyld, jeg er udsolgt.

Er retur igen omkring den 10.06.2024

Tillykke med din nye hvalp! Du skal vælge at prøve ESSENTIALS da vi har en lang og meget stor erfaring med igennem ernæring at sikre den perfekte opvækst for din hvalp. Vi ved at vi måske ikke er det billigste valg, men vi ligger vanvittigt meget arbejde i at være det bedste. Vi har sammensat en starter box bestående af 1 kg ESSENTIAL the BEGINNING LARGE BREED. Et helt specifikt måltid sammensat til hvalpe & juniorer, der som voksne kommer til at veje +15 kg. Måltidet understøtter perfekt den særlige, sensitive vækstfase, som større hunde gennemgår. Desuden har vi pakket boxen med 3 udvalgte favorit godbidder til hvalpe & juniorer. Alle produkter er tilberedt med kærlighed og skabt med øje for at vi er med hele vejen til et langt og lykkeligt hundeliv.

Det næstbedste? Du får et gavekort med på 100kr til jeres første køb af en pose ESSENTIALS måltider.

Dette gavekort kan kun bruges på ESSENTIALS the BEGINNING LARGE BREED.

 • 100% Grain Free

 • BOF Approved

 • For Training Purposes

 • 149,00 kr.

  Undskyld, jeg er udsolgt.

  Er retur igen omkring den 10.06.2024

  Fremhævede ingredienser

  Produktbeskrivelse

  Information

  Teknisk info
  Alder Hvalp
  Race Beagle, Berner Sennen, Bichon Havanais, Border Collie, Cairn Terrier, Cavalier King Charles, Collie, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdhund, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever , Korthåret Hønsehund, Labrador, Newfoundlander, Retrievere (Øvrige), Rottweiler, Ruhåret Hønsehund, Schäfer, West Highland White Terrier
  Hundens vægt +15 kg
  Vi kan også anbefale

  Kontakt os

  Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

  Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

  Ring til os

  +45 71 99 90 90
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-mail

  kundeservice@essentialfoods.dk