Paté

PATÉER

Vores smagfulde patéer kan serveres som komplette måltider eller himmelske toppings.

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende
Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende

Brug for hjælp?

Eller besøg vores FAQ eller kontakt os her.

NYD FORDELENE VED ESSENTIAL FOODS PATÉER

Hos ESSENTIAL FOODS vil din hunds velvære altid være i fokus. Vores mission er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner. Det føler vi os ganske enkelt forpligtede til.

Vores patéer er derfor fyldt med næring, og vores opskrifter er udviklet med henblik på at holde blodsukkeret stabilt. Patéerne er rige på kød, indeholder næsten ingen stivelse og byder udelukkende på naturlige ingredienser, der gavner og styrker helbreddet.

Patéerne kan nydes alene som komplette måltider eller spille rollen som himmelske toppings på en bund af kroketter fra vores originale LIVING-serie.

EN KORT INTRODUKTION TIL PATÉENS VIDUNDERE

Patéer af høj kvalitet, som vores, udgør et yderst lækkert måltid. Hvis du ikke selv har set det, så vent blot på, at din hund tager sin første mundfuld, og så vil du ikke længere være i tvivl om, hvad vi taler om.

Udover patéens mange kvaliteter i smag og tekstur, så tilbyder den også en række ernæringsmæssige fordele, som især skyldes, at den er så rig på vand. Vi skal ikke kede dig med den evolutionære baggrund for fordelene og ej heller opremse dem alle, men vi vil dog alligevel tillade os selv at nævne blot et par af dem for at åbne dine øjne for patéens mange vidundere.

  • Den tilbyder en overlegen optagelse af næringsstoffer, da de kommer i en våd form.
  • Patéen er lettere at tygge, glider lettere gennem maven og er ovenikøbet lettere at nedbryde, hvilket alt i alt er lig med en mere mild fordøjelse.
  • Som en naturlig følge af patéens høje indhold af vand, hjælper den din hund med at holde sig hydreret. Altså er den særlig idéel til dem som har en tendens til at glemme at drikke nok vand i løbet af dagen.
  • Dette er en type af mad som passer til alle livets faser, inklusiv dem hvor munden rummer færre eller ingen tænder.
  • Paté kan tilberedes mere nænsomt under lavere temperaturer.
  • Vores patéer er rige på kød, med næsten ingen stivelse i og tilberedt ved en lavere temperatur og derfor er de også mere end BOF-godkendt med henblik på at holde din hunds blodsukker stabilt.

SÅDAN SKIFTER DU TIL ESSENTIAL FOODS

Selvom du allerede har en hund, der virker glad og frisk, så kan du stadig opleve en stor forskel på din hund ved at skifte til vores paté.

Men at skifte fra et mærke til et andet er ikke bare noget, man bare lige gør. Det skal gøres på den rigtige måde. Rent praktisk foretages skiftet typisk over 4-7 dage.

Det er vigtigt at få tilpasset mængden af paté, så den er tilpas. Det kan tage op til 2-3 uger før, at du finder den rette portionsstørrelse til din hund. Dette gælder, hvis du udelukkende serverer paté som et komplet måltid, såvel som hvis du bruger patéen som en himmelsk topping på en bund af kroketter i et mix af våde og tørre varer.

Du ved, at du har fundet den rette mæthedsfornemmelse, når hundens afføring er blevet fast. Hvis du er tvivl om, hvordan du bedst gennemfører en kostmæssig omlægning for din hund, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service og kundeoplevelse utroligt højt.

Derfor tilbyder vi også en fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores patéer, så kommer vi selv og henter det igen, og du får dine penge tilbage. Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores måltider og patéer, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for ESSENTIALS.

MERE END 250.000 HUNDE FÅR HVER DAG GLÆDE AF VORES MÅLTIDER

Mere end 250.000 glade hunde spiser hver dag vores måltider og patéer – og stadig flere kommer til, for hver dag der går. Det er i virkeligheden den bedste test, og den største anerkendelse vi kan komme i tanke om.

Du kan læse mere om ideen bag ESSENTIAL FOODS HER.