Vores kunder
siger...

“Det har ændret vores liv”

Kræsen · Vægt · Velvære

“De to første år har været en konstant kamp for at få min hund til at vise den mindste interesse for mad. Totalt uinteresseret, altid synlige ribben og dårlig mave. Vi prøvede alt. Både dyr, billig, rå, hjemmelavet og våd- og tørfoder. Vores dyrlæge kunne dog ikke finde ud af, hvorfor han ikke gad at spise. Han har bare været en kræsen hund. Så mange penge, timer og meget mad spildt. For to måneder siden skiftede vi til jer og lad os bare sige, at vi aldrig kommer til at købe andet. Han spiser hver en krumme og har endda taget på i vægt, hvilket virkelig er skønt for os. Tusind tak for det. I har ændret vores hverdag og vi behøver ikke bekymre os længere.”

– ALICE (Trustpilot)

Se måltider

“Fantastisk!”

Anbefalet af opdrætter · Skinnende pels · Træningsgodbidder

“Vores opdrætter anbefalede jer, da vi for lidt siden fik en labrador retriever-hvalp. Lige nu spiser vi large breed the beginning og han elsker det! Hans pels skinner såååå fint, han kaster maden i sig og er altid begejstret, når vi serverer måltiderne. Han er kun 14 uger gammel, og derfor ville vi være ekstra forsigtige med hvad vi giver ham, og Essentials lever helt sikkert op til vores ønsker. Vi har bestilt endnu en omgang the beginning large breed og yderligere tre voksen-måltider til den dag, han bliver lidt ældre. Jeg er meget imponeret! Vi har også prøvet mini-godbidderne med and, lam og laks, som han får, når vi træner – dem elsker han også. Jeg er en meget glad kunde, der vil fortsætte med at købe hos jer!”

– Isabel S (Trustpilot)

Se måltider

“Jeg er virkelig glad for, at vi skiftede”

Opfylder alle behov · Skinnende pels · Varierende måltid

“Jeg er meget glad for, at vi sidste år skiftede til Essentials. Det passede både til vores gamle labrador, der skulle få det bedste ud af sin gyldne år. Vi har også vores 3 år gamle ”labrador-maskine”, som har utrolig meget energi og er en hårdtarbejdende hund.
Hun har prøvet både Highland Living, Nautical Living, Estate Living og for nylig bestilte vi Stamina, der skal hjælpe hende godt gennem jagtsæsonen. Hendes mave kan sagtens klare at skifte lidt mellem varianterne, og hun nyder alle varianterne. Hendes pels skinner, hendes muskler er stærke og hendes afføring er nem at samle op. Jeg kan på det kraftigste anbefale det her foder til alle og service er fantastisk med hurtig og gratis levering.”

– Stephanie H (Trustpilot)

Se måltider

“Yderligere fem uger med Essential Contour”

Vægttab

“Efter fem uger med Essential Contour har min hund tabt yderligere 2 kg – wuhuu. Hun ser fantastisk ud, og man kan se, at hendes benmuskler er blevet stærkere. Da jeg fik hende fra hundeværnet, var hun tydeligvis den ”tykke” hund, men nu ser hun bare lidt “buttet” ud. De overflødige kilo fik hende også til at se lidt ældre ud, men nu er hun en helt anden hund. Indtil videre har hun tabt 3,1 kg, så nu mangler vi bare de sidste 4 kg.”

– Joann C (Trustpilot)

Køb CONTOUR

“Glad hund, glad mave, glad mor”

Kræsen · Næringsværdi

“Vores kræsne hvalp ville kun spise op, hvis jeg blandede det op med noget andet, og det var hans mave ikke så glad for, på trods af at det var foder af høj kvalitet.
Jeg undersøgte markedet for hundefoder, og Essential fangede min opmærksomhed, eftersom næringsindholdet er på samme niveau som de dyreste mærker. Men fordi næringsindholdet er så højt, behøver man heller ikke at servere lige så meget, og det betyder, jeg ikke bliver ruineret. Jeg tog chancen og bestilte godbidder og the large breed til hvalpe, og han er ikke længere en kræsenpind! Bonusinfo: Han prutter meget mindre og hans afføring er både mindre og fast. Vi kommer helt klar til at fortsætte med det!”

– Liene (Trustpilot)

Køb THE BEGINNING LARGE BREED

“Mere end fantastisk til hvalpe og andre hunde”

Næring · Velvære

“Jeg blev mundlam, da jeg fik at vide, at det hvalpefoder vi gav vores doberman var fyldt med kyllingederivater og ikke rigtig kød. Derfor begyndte jeg at lede efter noget af højere kvalitet og efter en del research og sammenligninger, fandt jeg Essentials som var klart de bedste. Vi troede faktisk, at vores hvalps pels allerede var flot, men nu hvor vi har fået the large breed til hvalpe stråler sundheden nærmest ud af hende, og så elsker hun bare smagen. Vil helt klart anbefale det til alle, der leder efter noget fantastisk til sin bedste ven.”

– Wendy (Trustpilot)

Køb THE BEGINNING LARGE BREED

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget