ESSENTIAL BALANCE 10KG

549,00 kr.
- +

ESSENTIAL BALANCE er et single source protein fuldfoder med kalkun, ris og havre som de vigtigste ingredienser. BALANCE er markant anderledes end vores øvrige måltider, så læs godt med på nedenstående, inden du vælger BALANCE.

 • Regional cage free turkey

 • Value for money

 • 549,00 kr.
  - +

  Fremhævede ingredienser

  01
  Ingredienserne, kort fortalt: Kalkun, ris og havre. Således kun en proteinkilde.
  02
  Særligt oplagt når et single source protein fuldfoder måltid kan bistå med en løsning. Også vores bud på en løsning i perioder med tendens til løs mave. Oplagt til at blande med de øvrige måltider.
  03
  Vi elsker selv måltidet, fordi det som det mest økonomisk tilgængelige åbner døren for, at endnu flere kan dele vores mission om at forlænge og forbedre hundes liv.
  04
  Kroketten i denne pose er tilpasset hunde over 10kg. Ønsker du en mindre krokette, skal du blot vælge en 2,5 kgs pose.
  05
  BOF: Som en undtagelse er svaret: Nej. BALANCE har flere fordele, men prisforskellen betyder bl.a., at du ikke får 100% kornfri, BOF-godkendt og ej heller det brede spektrum af ingredienser.
  06
  Du skal vælge det, hvis løsere mave er en tilbagevendende udfordring med de øvrige ESSENTIAL måltider, eller et single protein og en rimelig pris er på ønskelisten.

  Produktbeskrivelse

  Information

  Tilberedt med frisk & tørret kalkun  30,0%
  Heraf frisk 20,0%
  Protein 22,0%
  Fedt 8,0%
  - Heraf omega3 0,9%
  - Heraf omega6 1,9%
  Mineraler/Råaske 6,0%
  Fiber 4,0%
  Vand 8,5%
  Kalcium 1,4%
  Fosfor 0,9%
  Kcal/Kg 3300
  Teknisk info
  Alder Voksen
  Race Berner Sennen, Border Collie, Collie, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever , Korthåret Hønsehund, Labrador, Newfoundlander, Retrievere (Øvrige), Rottweiler, Ruhåret Hønsehund, Schäfer
  Hundens vægt 11-30 kg, 31-50 kg, +50 kg

  Produktguides (PDF)

  “Det vigtigste for ESSENTIAL FOODS og vores serie af hundefoder, er at de skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv.”
  Product billede

  Teknisk info

  4 situationer

  BALANCE tilbydes som en løsning for 4 forskellige situationer:

  1. Ønsket om et lavprotein måltid. Der er blot 20% i BALANCE. Blander du BALANCE med et af vores LIVING måltider kan du selv styre proteinprocenten lidt opad. En fjerdel af NAUTICAL LIVING vil eksempelvis give et proteinindhold på 22,5%.
  2. Ønsket om at løse et problem med løs afføring. Kombinationen af kalkun, ris og havre er særligt sammensat til at balancere maven. ESSENTIAL BALANCE kan serveres alene, og kan også blandes med vores øvrige måltider ved denne udfordring. Det sidste oplagt ved tilbagevendende problemer.
  3. Ønsket om et måltid fra ESSENTIALS, som er mere økonomisk tilgængeligt. Oplagt for alle der har måtte fravælge ESSENTIALS pga. af prisen, men er tiltrukket af vores værdier, mission og de resultater vi skaber for vores kunder. Storforbrugere uden mulighed for at gå hele ESSENTIALS vejen, har således nu en ny mulighed. Det giver særligt mening når BALANCE bliver suppleret med vores måltider til aktuelle livsstilssituationer, såsom CONTOUR til steriliserede og LARGE BREED til store hvalpe osv.
  4. BALANCE er et single source protein måltid. Så ved allergi overfor eksempelvis æg, kylling, lam, okse eller fiskeproteiner, kombineret med ønsket om at servere ESSENTIALS, er BALANCE oplagt. Studér selv ingredienslisten, eller kontakt os for råd. Suppler evt. med friske proteinkilder der ikke reageres på, således at proteinindtaget forøges

  Det med småt

  Pris og kvalitet hænger sammen. Med BALANCE får du et fantastisk godt produkt til prisen, hvor alene det at kalkun er den primære ingrediens, sætter os fremme sammenlignet med andre produkter i samme prisklasse. Men BALANCE er ikke et fuldblods ESSENTIALS måltid, og prisforskellen betyder at du hverken får BOF Approved,100% kornfrit, eller det brede spektrum af ingredienser med i posen. Således står det nu endnu mere klart, hvor meget mere ESSENTIALS tilbyder i vores måltider, holdt op mod de mest solgte konkurrerende produkter.

  Opskriften

  Frisk tilberedt og tørret kalkun, hvide ris, brune ris, havre, hørfrø, kalkunfond, kalkunfedt, roetrævler, alfalfa, mineraler, vitaminer, ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL, tang, Fructooligosaccharides (FOS, 960 mg/kg), cikorieekstrakt (0,05%), yuccaekstrakt, mælkebøtte.

  Tilberedningstemperatur

  90 grader celsius.

  Tilsætningsstoffer per kg

  Vitaminer: Vitamin A 14,425 IU, Vitamin D3 1,925 IU, Vitamin E 150 mg. Spormineraler: Zink (zinksulfat monohydrat) 50 mg, Jern (jern (II) sulfat monohydrat) 50 mg, Mangan (mangansulfat monohydrat) 35 mg, Kobber (kobber (II) sulfat pentahydrat) 12 mg, Jod (vandfri calciumjodat) 1mg, Selen (natriumselenit) 0,19mg. Naturligt konserveret med rosmarinekstrakt. Regulation (EC) No 2017/2279.

  Holdbarhed

  Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer fremgår på posen. 

  Anbefalet opbevaring

  Brug den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Opbevaringen bør altid være et køligt sted (5-18 grader), tørt, ikke i direkte sollys, & i en lufttæt beholder - så smager første måltid i posen ligeså godt, som det sidste.

  Portionsstørrelser

  kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
  24 h 50g 100g 175g 240g 300g 350g 400g 500g 600g 700g 775g 850g
  Vi kan også anbefale

  Kontakt os

  Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

  Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

  Ring til os

  +45 71 99 90 90
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-mail

  kundeservice@essentialfoods.dk