The Charity Program

ESSENTIAL FOODS er vores stifters vision om et firma, der kan og vil gøre en forskel. For hunde & øvrige levende væsener og for naturen, der skal skabe trygge rammer for godt et liv for dyrene og os.

Hjertet i vores velgørenhedsaktivitet er vores Charity Program. Det vokser for hvert år.
Jo mere ESSENTIAL FOODS, der sælges, jo mere kan vi gøre en forskel med.
 

I 2023 donerede vi således – og arbejdet fortsætter i år i samme tempo. Mindst!

Organisation   Vi giver (DKK) Hvorfor
112 carlotagalgos Måltider 335.000 Fantastisk refugie for mishandlede og hjemløse hunde i Malaga Spanien
International Anti-Poaching Foundation Penge 135.000 Vi har 6 dedikerede rangers på lønningslisten i kampen imod krybskytteri af næsehorn og elefanter
SOI Dogs Foundation Penge 120.000 En nøglepartner for vores program. John on hans fantastiske team har vist vejen for løsninger der rækker ud i fremtiden, og over årene markant reducerer lidelser for gadens hunde.
Tøstrup Kattehjem & Dyreværn Måltider & Penge 200.000 En af Skandinaviens vigtigste og mest betydningsfulde hjælp for katte i nød.
Her & Nu nød-donationer Måltider 223.000 Vi er klar med måltider til hunde i nødsituationer
ORPAK Serbia Måltider 75.000 Internat for hunde som virkeligt gør en forskel
Græske Hunde Penge & Måltider 40.000 Har igennem mange år været FORSKELLEN for rigtig mange hunde & katte i Grækenland
Dogs of Portugal Måltider 50.000 Hjælper hjemløse hunde i Portugal
Mariannes Food Bank Måltider 35.000 Direkte hjælp til gadehunde
Sea Shepherds Penge 25.000 Kæmper for livet under vandoverfladen. Vi er med!
Dyrlæger uden grænser Penge 15.000 Hjælper ildestedte dyr i udsatte områder i hele verden
WildLife SOS India Penge 15.000 Husker du historien elefanten der blev befriet efter 30års fangenskab? These are the heros!
Elephant Santuaries Penge 10.000 Dette prægtige dyr får værdighed og kærlighed på elefanthjem, efter et liv misbrugt af mennesker
NonHuman Rights Project Penge 10.000 Steven M. Wise har sat sig for at give dyr rettigheder i loven, i stedet for blot at være ting. Den kamp støtter vi!
PindsvineVennerne Penge 10.000 Hvem kan modstå disse små charmetrolde - men de kan komme galt afsted. Vi støtter arbejdet.
Bidrag for 2023   1.298.500  


Hertil er der ”the legacy”.  Stifteren af ESSENTIAL FOODS har valgt at testamentere halvdelen af sin arv til 13 udvalgte organisationer, som alle arbejder for ovennævnte målsætninger. Blandt de betænkte organisationer er: WWF, Græske hunde, SOI Dog Foundation, Red Organgutanen, Sea Sherpard, RSCPA, WILD AID & Rain Forrest Alliance.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget