4 x 2,5KG SMALL SIZE ESSENTIAL SUPERIOR LIVING (SPAR 22,5%)

772,00 kr.
- +
ESSENTIAL SUPERIOR LIVING er vores enestående kornfrie måltid med kylling & and til voksne hunde af alle racer. Tilpasset til et normalt aktivitetsniveau. Måltidet følger vores BOF princip. Kvaliteten af ingredienserne er, som du kan & skal forvente af os, tårnhøj. Du kan skabe variation i hundens måltider, ved at servere ESSENTIAL NAUTICAL LIVING & ESSENTIAL ESTATE LIVING lejlighedsvis.
 • 100% Grain Free

 • BOF Approved

 • Made with minimum 80% eggs‚ chicken‚ duck‚ salmon and trout

 • Regional cage free chicken

 • 772,00 kr.
  - +

  Fremhævede ingredienser

  01
  Ingredienserne, kort fortalt: 80% and, kylling, laks, ørred og æg.
  02
  Særligt oplagt til alle voksne hunde, hvor man ønsker begejstring.
  03
  Vi elsker selv måltidet, fordi det blev en øjeblikkelig klassiker, der lige fra starten har været et af vores mest populære måltider.
  04
  Kroketten i denne pose er tilpasset hunde op til 10 kg. Ønsker du en større krokette, skal du blot vælge en 10 kgs pose.
  05
  BOF: Yes! SUPERIOR LIVING er kornfri og holder naturligvis blodsukkeret stabilt.
  06
  Du skal vælge det, fordi det er det originale ESSENTIALS måltid, der i mange år har været et hit verden over.

  Hvert gram er nøje udvalgt

  Produktbeskrivelse

  Information

  Tilberedt med frisk & tørret kylling & and, laks, ørred & æg80,0 %
  Heraf frisk45,0 %
  Protein31,0 %
  Fedt16,0 %
  - Heraf omega31,6 %
  - Heraf omega62,8 %
  Mineraler/Råaske8,5 %
  Fiber3,5 %
  Vand8,5 %
  Kalcium1,6 %
  Fosfor1,3 %
  Glukosamin0,09 %
  Kondroitin0,07 %
  Kcal/Kg3700,0
  Teknisk info
  Alder Voksen
  Race Bichon Havanais, Cairn Terrier, Cavalier King Charles, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdhund, West Highland White Terrier
  Hundens vægt 1-10 kg

  Produktguides (PDF)

  “Det vigtigste for ESSENTIAL FOODS og vores serie af hundefoder, er at de skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv.”
  Product billede

  Teknisk info

  BOF Princippet (Behavioural Optimizing Food)

  Behavioral Optimizing Food (BOF) er princippet om at genskabe hundens naturlige kost. I praksis holdes hundens blodsukker stabilt, det høje indhold af fersk kød stimulerer instinkterne, den lave kogetemperatur bevarer næringsværdien, bær, frø og urter minder om indholdet af byttets mave, og størrelsen af stykkerne gør måltidet altid tygges og ikke sluges helt.

  Først pose af ESSENTIALS?

  Vi hos ESSENTIAL FOODS byder dig velkommen. Med den første pose begynder en livsstilsændring med hensyn til kost. Du kan starte i en periode på 4-7 dage, eller direkte fra den første dag. Den første uge kan du forvente, at hunden har lidt ekstra luft i tarmene. Det skyldes, at hunde, som mennesker, reagerer på ændringer i kosten. Afføring er i samme mængde, men kan være lidt blødere. Derefter nyder du alle fordelene ved at vælge ESSENTIAL FOODS på både kort og lang sigt. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

  Opskriften

  Frisk kylling & and, tørret kylling & and, sød kartoffel,ærter, frisk laks & ørred, hørfrø, friske hele æg, kyllingefedt,kartoffel, leverfond, lucernespirer, vitaminer &mineraler, MOS (mannan oligosaccarides), FOS (fructooligosaccharides),glukosamin, kondroitin, MSM (metylsulfonylmetan),tranebær, acai, blåbær, morbær, æble,tomat, appelsin, pære, gulerod, spinat, blomkål, tang,morgenfrue, ginseng, grøn te, ingefær.

  Tilberedningstemperatur

  90 grader celsius.

  Holdbarhed

  Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer ses påtoppen af posen.

  Anbefalet opbevaring

  Brug den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Opbevaringenbør altid være et køligt sted (5-18 grader), tørt,ikke i direkte sollys, & i en lufttæt beholder - så smagerførste måltid i posen ligeså godt, som det sidste.

  Et par ord og råd for særligt kræsne hunde

  De fleste hunde kan ikke modstå smagen af ESSENTIALS. Det kan dog ske, at de ikke spiser op. Dette er ikke fordi de er kræsne, men fordi ESSENTIALS giver en anden følelse af mæthed. Hunden bliver naturligt mættet. Hvis din hund er meget kræsen, skal du prøve at hælde noget varmt vand over foderet eller omrøre en til to spiseskefulde ESSENTIAL OMEGA 3 OLIE i foderet.

  Portionsstørrelser

  kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
  24 h 45g 80g 140g 180g 225g 270g 310g 390g 465g 530g 600g 660g
  Vi kan også anbefale

  Kontakt os

  Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

  Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

  Ring til os

  +45 71 99 90 90
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-mail

  kundeservice@essentialfoods.dk