Er du opdrætter?

ESSENTIAL FOODS er det oplagte valg for den kvalitetsbevidste opdrætter, der ønsker at skabe de bedste rammer for sine hunde. Med ESSENTIAL FOODS er du nemlig sikker på, at dine hunde får det optimale ud af deres måltider.

Du vil opleve resultater allerede i løbet af de første 3 - 4 uger. I særdeleshed i forhold til dine hvalpes trivsel og generelle helbred, men også som følge af vores dedikerede service og rådgivning til dig som kennelkunde. De særlige priser gør det muligt for alle opdrættere at vælge ESSENTIAL FOODS.

Vælg vores lækre hvalpepakker, der er oplagte, hvis du vil sikre, at dine hvalpe får den bedst muligt start på livet. Den start, der gør det muligt for dem at udvikle sig til sunde, raske og aktive hunde. Og det bedste er, at de kun er et klik væk – præcis som vores rådgivning og service også altid kun er en e-mail eller et opkald væk, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for vejledning.

Send en mail på VIPservice@essentialfoods.dk eller ring på 71 99 90 90. Så lover vi, at vi hjælper med at besvare dine spørgsmål samt træffe den rigtige beslutning; den, der er bedst for dig, dine hvalpe og din kennel.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget