Hundefoder med and

And er en rigtig lækker og velsmagende kilde til godt protein for din hund. Hos ESSENTIAL FOODS indgår and i flere af vores lækre måltider. Find det rette hundefoder med and nedenfor.

 

 

 

Få hundefoder med den gode smag af and

Hvis du vil have hundefoder, der ud over at være sundt og næringsrigt, også er en god smagsoplevelse for din hund, bør du overveje at købe hundefoder fra ESSENTIAL FOODS. Vi gør meget ud af at udvikle hundefoder din hund har lyst til at spise, hvor vi bl.a. har udviklet hundefoder hvor and er med til at give den gode smag. And smager af mere end kylling, og sammen giver de to tørfoder med god smag, din hund vil elske.

Du kan finde and i flere af vores produkter, for at give en god smag i høj kvalitet. Vores ænder går frit udenfor, og er af racen Gressingham. Vi vil kun bruge de bedste råvarer, hvilket betyder at vi går meget op i at de ænder vi bruger, har haft et godt liv.

Du kan bl.a. finde and som ingrediens i vores ESSENTIAL THE BEGINNING hundefoder. Her finder du et produkt der er beregnet til hvalpe, og vil give en god smagsoplevelse lige fra start. Du får alle de næringsstoffer din hvalp har brug for, og en smag din hund vil elske.

I den anden ende har vi vores ESSENTIAL OLDER, der er beregnet til hunde der er nået over 2/3 af den forventede levealder. Her finder du foder med meget frisk kylling og and, hvilket giver god smag, og en god balance af proteiner og fedt. Derudover vil din hund opleve et stabilt blodsukker, hele døgnet.

Derudover er and brugt som ingrediens i vores ESSENTIAL STAMINA og ESSENTIAL CONTOUR blandinger. I STAMINA har vi foder der er målrettet en krævende livsstil, med et stort energibehov. Omvendt vil du i CONTOUR få en blanding der er specielt henvendt til hunde der er steriliserede, eller der har tendens til overvægt.  

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget