Hundefoder til overvægtige hunde

Flere og flere hunde døjer med overvægt. Blandt de mest gængse årsager er forkert hundefoder. På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til overvægtige hunde. Alle vores måltider har et højt indhold af højkvalitets kød fra både fisk, lam, kyllinger, køer og indeholder ingen unødvendige tilsætningsstoffer.

Måltider fra ESSENTIAL FOODS er udviklet således, at det efterligner din hunds naturlige fødevarebehov så meget som muligt. Nedenfor finder du vores yderst smagfulde men kaloriefattige måltider.

 

 

 

 

 

ESSENTIAL FOODS - HUNDEMAD TIL OVERVÆGTIGE HUNDE

Hos os kan du finde foder der er specialdesignet til hunde der lider af overvægt. Her finder du foder der vil hjælpe din hund tilbage til sin idealvægt og dermed give dig en sundere hund der vil leve længere, end hvis den fortsat var overvægtig. 

Det kan også være relevant at anvende kost til overvægtige hunde, til hunde med tilbagevendende overvægt eller steriliserede hunde. Steriliserede hunde har typisk et lavere stofskifte, hvilket gør en kost mod overvægt relevant.

ESSENTIAL FOODS tilbyder foderet ESSENTIAL CONTOUR som er kornfri hundefoder med 78% kylling, and, laks, ørred og æg. Vores mad er en betænksom måde hvorpå du kan reducere overvægten, da den giver en god mæthedsfornemmelse og smag, samtidigt med at være kalorielet. Derudover holder denne variant af hundemad blodsukkeret stabilt.

Hunderacer med tendens til overvægt kan bl.a. være franske bulldogs eller Staffordshires.

BOF PRINCIPPET - VI HOLDER HUNDENS BLODSUKKER STABILT

Alle vores måltider følger BOF princippet, et princip særligt udviklet af ESSENTIAL FOODS. BOF står for Behavioural Optimizing Foods, en tankegang vi tænker ind i alle vores måltider. 

Ligesom mennesker, så har hunde også brug for at holde blodsukkeret stabilt, hvilket vi sikrer ved at bruge friske proteinkilder og en lav tilberedningstemperatur. Vores testvindende hundemad har altid en positiv effekt på din hunds velbefindende.

SÅDAN FOREBYGGER DU OVERVÆGT HOS DIN HUND

Et tiltag du kan gøre for at forebygge overvægt, er at finde foder der indeholder den mængde næringsstoffer der følger din hunds aktivitetsniveau. Har du en aktiv hund og livsstil, bør du finde foder der giver tilsvarende mere energi. Omvendt, hvis din hund er lidt doven, vil et for højt energiniveau i foderet medføre overvægt. 

Derudover er det vigtigt at dosere foderet ordentligt. Undersøg hvilke krav der stilles til den givne race, vægt og størrelse. 

Ved flere hunderacer ses det typisk, at overvægten opstår i de senere voksenår. Ofte er årsagen, at aktivitetsniveauet falder, mens kosten forbliver den samme. Vi anbefaler i den forbindelse altid, at du tilpasser hundemaden efter din hunds forskellige livsstadier. Hold endeligt øje med din hunds aktivitetsniveau og juster kosten derefter.

HOS ESSENTIAL FOODS ER DIN HUNDS VELVÆRE I FOKUS

For os, at det vigtigt at give din hund mere end blot hundefoder. Vi ønsker at bidrage til et sundere liv og øge livskvaliteten hos din hund ved at give måltider, som overgår alle forventninger.

Med ESSENTIAL FOODS får din hund glæde af naturlige måltider fyldt med næring og protein, som samtidigt indeholder lave mængder af stivelse. Massevis af smagfulde ingredienser som smager lækkert og styrker helbredet. Vi går nemlig aldrig på kompromis med vores råvarer.

Det er sjældent at hunde ikke kan lide vores måltider, men sker det dog alligevel, så tilbyder vi naturligvis fuld tilfredshedsgaranti.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget