Hundefoder til overvægtige hunde

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til overvægtige hunde. Ligesom for mennesker kan overvægt hos hunde have store helbredsmæssige konsekvenser. Nedenfor finder du vores yderst smagfulde men kaloriefattige måltider.

 

 

 

En god og sund kost til hunde der lider af overvægt

Har du en overvægtig hund, skal du tænke meget over hvilken kost du udsætter din hund for. Der er flere ting du skal tænke på i forbindelse med valg af foder, som vil hjælpe din hund med at blive sundere, og dermed komme tættere på sin idealvægt. Overvægt kan føre til kortere levetid for din hund, ud over at det, alt efter hvilken race du har, vil føre til for høj belastning på ryg og led.

Et tiltag du kan gøre for at forebygge overvægt, er at finde foder der indeholder den mængde næringsstoffer der følger din hunds aktivitetsniveau. Har du en aktiv hund og livsstil, bør du finde foder der giver tilsvarende mere energi. Omvendt, hvis din hund er doven, vil et for højt energiniveau i foderet medføre overvægt. Derudover er det også vigtigt at dosere foderet ordentligt.

Det ses ved flere hunderacer, at overvægt typisk opstår når man kommer ind i de senere voksenår. Her kan det skyldes at aktivitetsniveauet falder, og dermed vil kosten ikke være tilsvarende hvad den normalt har været. Her vil det være relevant at holde øje med din hunds aktivitetsniveau, og justere kosten derefter.

Hunderacer med tendens til overvægt kan bl.a. være franske bulldogs eller Staffordshires

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finde foder der er specialdesignet til hunde der lider af overvægt. Her finder du foder der vil hjælpe din hund tilbage til sin idealvægt, og dermed give dig en sundere hund, der vil leve længere end hvis den fortsat er overvægtig. Det kan også være relevant at anvende kost til overvægtige hunde, hvis tilbagevendende overvægt eller steriliserede hunde. Steriliserede hunde vil have et lavere stofskifte, hvilket vil gøre en kost mod overvægt relevant.

Så find det rigtige foder til din hund, for at modvirke din hunds overvægt.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget