Hvad koster ESSENTIALS pr. dag?

Mange er overraskede over, at vores måltider ikke koster mere pr. dag. Her ønsker vi at forklare, hvordan pris, kvalitet og dagsbudget hænger sammen.

Se vores smagfulde og næringsrige måltider til hunde.

 

Hvad siger kunderne?

 

Værd at vide om hundefoder, kvalitet og pris

01
Om du skal servere mere eller mindre pr. dag for at dække hundens behov handler om måltidets næringsværdi. Indeholder måltidet ingredienser med høj næringsværdi skal hunden spise mindre, og samtidigt sikrer vi en mere skånsom fordøjelse, da kroppen ikke skal bruge energi på at sortere lige så meget fra undervejs.
02
Den høje næringsværdi i ESSENTIAL FOODS opnår vi ved brug af et højt indhold af friske animalske råvarer som kylling, and, lam, hjort og laks, m.fl. Vi har fravalgt korn, ris, soja og majs, da disse ingredienser bl.a. er fattige på de gode næringstoffer, samtidigt med at de har et højt indhold af hurtige kulhydrater.
03
For mange hurtige kulhydrater nedsætter hundens evne til at optage gode næringstoffer fra andre ingredienser i måltidet. De forringer altså tilmed den samlede næringsværdi i måltidet, og det er derfor nødvendigt at servere en større mængde for at dække hundens næringsbehov og give mæthed.
04
I et foder med råvarer af lavere kvalitet og således også lavere næringsværdi, skal der altså serveres væsentligt større mængder pr. dag for at møde hundens behov.
05
Kiloprisen på et foder er langt fra den bedste måde at blive klog på, hvad det reelt koster at fodre din hund, og om hvorvidt han eller hun vil stortrives. Med ønsket om at gøre dit valg af måltid lidt lettere at træffe, har vi derfor udregnet priser pr. dag for vores LIVING måltider, som du kan se længere nede på denne side.
06
Afslutningsvis vil vi blot understrege, at vores måltider naturligvis indeholder alle vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din hund behøver for at kunne nyde livet til fulde.

 

 

Vores dagspriser er udregnet for alle LIVING måltider

 

 

ANSLÅET PRIS PR. DAG

 

Filosofien bag vores kornfrie måltider

Vi anser ikke os selv for at være en "hundefoderproducent". Vi tilbereder måltider, og det gør vi med stolthed. At være kornfri, BOF-godkendt med henblik på at holde blodsukkeret stabilt og udelukkende indeholde omhyggeligt udvalgte high-end ingredienser, og samtidigt aldrig gå på kompromis med kvaliteten for at tjene bare en øre mere profit, det er, hvad der skaber den sprudlende livskvalitet, som vi er så kendt for.

 

Vores fulde sortiment af kornfrie måltider til hunde

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan har I udregnet dagspriserne?

Vi tager den lokale pris pr. gram for et LIVING måltid og ganger det med den daglige mængde en gennemsnitlig hund behøver for at trives. Baseret på vor 10 år lange erfaring er det daglige behov ca. 15% lavere end de officielle FEDIAF retningslinjer, du ser i portionsskemaerne på vores poser. Baggrunden er, at FEDIAF retningslinjerne er udviklet til stivelsesbaseret hundefoder, hvilket er det modsatte af vor måltider,som byder på meget lidt stivelse og til gengæld et højt indhold af friske animalske ingredienser af høj kvalitet.

Hvor finder jeg jeres portionsskemaer?

Flere steder kan du finde de officielle FEDIAF portionsskemaer, der beskriver, hvor mange gram din hund skal have om dagen ud fra din hunds vægt. De er bagpå vores måltidsposer, på vores produkt guides og på vores hjemmeside. På hjemmesiden klikker du ind på en underside for et måltid - eksempelvis NAUTICAL LIVING 10KG - og scroller helt ned forbi sektionen, der hedder Teknisk Info. Der finder du skemaet.

Hvordan ved jeg, hvor meget mad jeg skal give min hund om dagen?

Er det din første pose af ESSENTIALS, påbegynder I en kostmæssig livsstilsændring. I kan skifte over 4-7 dage, men også fra første dag. Det vigtigste er at få justeret den daglige portionsmængde, så fodermængden er tilpas. Overfodring vil resultere i en blødere afføring. Brug derfor de første 2-3 uger på at finde den rette portionsstørrelse. Når afføringen er fast, og hunden samtidig har en god mæthedsfornemmelse, er den rette mængde fundet. Start med at give 15% mindre end hidtil og justér så derfra. Brug vores portionsskemaer som inspiration undervejs. Husk, du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi sidder klar ved tasterne og telefonerne. Du kan scrolle helt ned i bunden af denne side og der finder du vores kontaktoplysninger.

 

Elsk smagen - eller få pengene tilbage

Når man tror på det, man laver, er det ingen sag at tilbyde den mest omfattende garanti på markedet for hundefoder. Vi har derfor en fuld tilfredshedsgaranti, og vi opfordrer dig til at bruge den, hvis ESSENTIALS ikke lever op til forventningerne. Garantien gælder uanset årsagen og uanset om måltidsposen er hel eller halvtom, bare den er købt her på essentalfoods.dk og købet er foretaget indenfor de sidste 3 måneder. Det, du ønsker at refundere, pakkes i en papkasse, og så overlader du resten til os.

 

 

Fordi alle fortjener lidt daglig luksus

Vi er her for at forbedre og forlænge hundes liv. Det har været vores mission fra starten af. En vigtig del af det handler for os om at gøre daglig luksus tilgængelig for flere familier. Det er også derfor, vi aldrig går på kompromis med kvaliteten på vores måltider, uanset hvad der ellers sker på markedet. Og det er derfor, vi nu gør os umage for at hjælpe med at kaste nyt lys over prisen på hundefoder med disse priser pr. dag, som heldigvis viser, at kvalitet og daglig luksus kan betale sig.