Hvorfor vælge vådfoder til min hund?

Vådfoder, eller paté som det hedder hos os, har mange fordele. Her vil vi forsøge at gøre dig klogere på, hvordan du vælger det rigtige for din familie.

Gå på opdagelse i vores udvalg af lækre patéer med saftige kødstykker til hunde.

 

Hvad siger kunderne?

 

Her er en kort introduktion til patéens vidundere

01
Den tilbyder en overlegen optagelse af næringsstoffer, da de kommer i en våd form.
02
Ernæringsmæssig variation er en både sund og spændende oplevelse for din hund, og da vådfoder udgør en yderst lækker topping og kommer i mange udgaver, er det en nem måde at skabe variation på.
03
Som en naturlig følge af patéens høje indhold af vand, hjælper den din hund med at holde sig hydreret. Altså er den særlig idéel til dem, som har en tendens til at glemme at drikke nok vand i løbet af dagen.
04
Patéen er lettere at tygge, glider lettere gennem maven og er ovenikøbet lettere at nedbryde, hvilket alt i alt er lig med en mere mild fordøjelse. Det er med andre ord noget, som passer til alle livets faser, inklusiv dem hvor munden rummer færre eller ingen tænder.
05
Paté kan tilberedes nænsomt under lave temperaturer, hvilket bidrager til at bevare næringsstoffer, duft og smag.
06
Vores patéer er rige på kød, med næsten ingen stivelse i og tilberedt ved en lavere temperatur og derfor er de også mere end BOF-godkendt med henblik på at holde din hunds blodsukker stabilt.

 

 

Vores egne to favoritter

 

 

Vores kunder siger

 

Hvorfor servere tørfoder og vådfoder sammen?

Ernæringsmæssig variation

Vores patéer kan nydes både alene som komplette måltider eller som himmelske toppings på en bund af kroketter. Ved at kombinere paté (vådfoder) og kroketter (tørfoder) i måltiderne tilbyder du en bredere vifte af næringsstoffer og smagsoplevelser, hvilket også hjælper yderligere på appetitten. Her er det værd at nævne, at alle vores måltider er udviklet til, at du let kan skifte mellem dem, uden at der kræves ny tilvænning. Ernæringsmæssig variation er en både sund og spændende oplevelse for din hund.

En let måde at få ekstra vand på

Patéer indeholder en højere mængde vand end kroketter, så hvis det kniber med at få tilstrækkeligt med vand i løbet af dagen er her en let og bekvem måde at få lidt ekstra indenbords.

Tand- og mundhygiejne

Kroketter er i sagens natur hårdere og kræver mere tygning, hvilket kan bidrage til at forbedre tand- og mundhygiejnen. Paté er lettere at spise og tygge - selv med hele kødstykker - derfor kan kombinationen af både vådt og tørt bidrage til at opretholde en god mundhygiejne.

Den vigtigste grund: Forkælelse

Nogle foretrækker at bruge patéer som en godbid eller en fortryllende topping. Denne fleksibilitet giver mulighed for at variere serveringerne til præferencer og ernæringsbehov.

 

Sortimentets 8 lækre varianter

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget vådfoder skal min hund have?

Det varierer alt efter hvilken type af vådfoder, du serverer, hvad for en hund du har i familien, og hvordan jeres livsstil ser ud. Vi har serveringsguides trykt på alle dåser, og du kan også finde dem på vores hjemmeside under hvert produkt. Her er det dog vigtigt at huske, at disse kun er guides. Altid observér og justér den serverede mængde i forhold til aktivitetsniveau og livsstadie indtil, at afføringen er fast, mens der samtidigt er en god mæthedsfornemmelse.

Hvordan opbevarer jeg patéen efter, at jeg har åbnet dåsen?

Før åbning opbevares dåsen tørt og køligt. Efter dåsen er åbnet, opbevares den i køleskabet og hele indholdet serveres inden for 3 dage. Vi sender et låg med, når der købes en pakke med 6 stk. Det giver patéen de bedste betingelser for at bibevare saft og kraft i tiden fra åbning til sidste servering.

Hvor lang er holdbarheden på en uåbnet dåse?

Holdbarheden lyder på 24 måneder fra produktionsdatoen. Den specifikke dato finder du i bunden af dåsen.

Hvor meget skal jeg give, når jeg blander tørfoder med paté?

Det er flere muligheder, alt efter hvad jeres præferencer er. Det kan serveres 50/50: Halv portion af den daglige mængde tørfoder og halv portion af den dagligt anbefalede mængde af patéen. Det kan serveres med ⅔ tørfoder og ⅓ paté. Sådan kan der justeres op eller ned alt efter behov. Sidst men ikke mindst kan du også i forkælelsens navn blot med løs hånd servere en lille mængde paté som topping.

 

Hvorfor servere paté?

Patéer af høj kvalitet, som vores, udgør et yderst lækkert måltid. Hvis du ikke selv har set det, så vent blot på, at din hund tager sin første mundfuld, og så vil du ikke længere være i tvivl om, hvad vi taler om. Udover patéens mange kvaliteter i smag og tekstur, så tilbyder den også en række ernæringsmæssige fordele, som især skyldes, at den er så rig på vand. Vi ønsker ikke at kede dig med den evolutionære baggrund for fordelene, men vi nævnte alligevel seks stk. helt øverst på denne side. Er du nysgerrig, så husk på, at du kan starte i det små og servere patéen som topping på en bund af de kroketter, som du plejer at servere.

 

 

Vores bud på et storslået PÂTÉ sortiment

ESSENTIAL FOODS PÂTÉ sortimentet tæller totalt otte muligheder. Der er syv varianter, som du kender fra vores originale LIVING serie, der dækker alle behov, livsstadier og smagspræferencer. Yderligere har vi lanceret en ny variant, KINGDOM LIVING. Den har de smagfulde ingredienser vildsvin og gris i højsædet og er udelukkende tilgængelig som paté.