Storkøb 3 x ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL 1l. (SPAR 16%)

399,00 kr.
- +

- Køb 3 flasker & SPAR 76kr - Holdbarhed altid mindst 10mrd fra modtagelsen - Vores bud på den bedste lakseolie, også ofte kaldt omega 3 olie. Vi er glade for, at tilbagemeldingerne fra vores kunder indikerer, at det kan være yderst gavnligt at servere et dagligt tilskud af OMEGA 3. Et tilskud af lakseolie kan være gavnligt som smagsforstærker ved kræsenhed. Hvis det er et problem kan løsningen være lige her. Mange ville kalde vores lakseolie billig, men den lave pris skyldes ej andet, end at vi generelt ikke lægger særligt meget fortjeneste på vores varer. Putter du vores OMEGA 3 LAKSE OLIE i kurven, sørger vi ikke blot for leveringen, vi giver også den garanti at vi refunderer dit køb hvis I ikke er 100% tilfreds. Dosering: 5ml lakseolie per 10kg kropsvægt svarende til ca. en halv spiseske.

 • 100% Human Grade Pet Food

 • BOF Approved

 • Staff favorite

 • 399,00 kr.
  - +

  Produktbeskrivelse

  Information

  Selvom vi gerne vil sælge vores varer, ligger vi først & fremmest vægt på rådgivning. OMEGA 3 indholdet i vores egne måltider vil for det fleste hunde være tilstrækkeligt. Et ekstra omega 3 tilskud ved brug af lakseolie kan være særdeles gavnligt for en række hundes velvære. Vi syntes selv at vores lakseolie flaske er temmelig genial (nem at arbejde med), men vær opmærksom på der ikke følger pumpe med og ej kan tilkøbes.

  Det er vigtigt at informere om, at der er stor forskel på hvor fiskene opdrættes. Laks til the OMEGA 3 OIL lakseolien opdrættes på den norske vestkyst og ikke i Østersøen, hvorfra mange historier kommer om stort indhold af PCB og dioxin i især laks. De laks vi får lakseolien fra, er beregnet til menneskeføde og derfor er der øget kontrol med det foder de får, og dermed hvilke stoffer de indeholder. Hvert kvartal udtages prøver og foretages ekstern analyser for dioxin og dioxinlignende stoffer.

  Selvfølgelig lugter en lakseolie lidt, men det er faktisk opsigtvækkende at det ikke er mere end det er med vores lakseolie. Hovedårsagen er at det er meget friske laks vi bruger og at den lakseolie du modtager er presset for ganske nylig. Selvfølgelig betyder det også noget, at vi har et lager med fast lav temperatur hvor vores lakseolie står.

  Det bedste sted du kan opbevare lakseolien er enten i køleskabet eller et svalt sted, hvor solen ikke rammer lakseolien.

  Teknisk info

  Produktguides (PDF)

  Delights image
  Product billede

  Teknisk info

  ESSENTIAL FOODS LAKSE OLIE

  Er en del af vores sortiment til de af der leder efter en løsing som ofste kun omega 3 lakse olie tilskud kan give.

  Med ESSENTIALS LAKSE OLIE

  Får du lakseolie i en meget høj kvalitet, tilbredet frisk, og opbevaret korrekt. Alt dette til en pris der må være noget nær det bedste for en lakseolie. Finder du en lakseolie billigere, så spørg ind til opbevaring, holdbarhed.

  Skulle der findes en lakseolie 10kr billigere ville det være ærgerlige penge at have sparet hvis lakseolien er harsk. Det vil du aldrig opleve med vores lakseolie.

  Tilbud lakseolie - køb 3 og få rabat

  Der er 2 nemme måder at får vores lakseolie endnu billigere. Køb enten 3 på én gang, man kan kalde det storkøb af lakseolie, og gøres her:

  https://www.essentialfoods.dk/essential-the-omega-3-oil-1l.html

  Eller køb 2 poser ESSENTIALS måltider her i shoppen sammen med lakseolien, så får du 10% på alt i kurven, inkl. lakseolien. Smart!

  Køber du både 2 poser måltider og storkøb på lakseolien hvor der allerede er rabat, så får du stadig extra 10% på lakseolien. Så det er rigtigt smart!

  5 gode grunde til at vælge ESSENTIALS LAKSEOLIE

  • Løser udfordringerne som kun lakseolie kan
  • Kun friske laks er brugt til vores lakseolie
  • Garanti for at lakseolien ikke er harsk
  • Lakseolie kan give et pift i smagen for hunde der er kræsne.
  • Helt skarp pris for en lakseolie du kan stole på

  Hvorfor skal du vælge lakse olie fra ESSENTIAL FOODS

  Vi har en mission: At forbedre og forlænge hundes liv. Profit kommer helt bestemt i anden række, hvorfor du når du vælger vores lakseolie køber fra nogle der har tanke på din hund først og fremmest.

  Måske er det derfor at 9 ud af 10 af vores kunder kommer til os på anbefaling fra andre. Så uanset om du starter med at købe vores lakseolie for at lære os bedre at kende, eller om du allerede serverer vores måltider, så ved du at vi arbejder på vores egen måde, med et ene mål der handler om at fremme hundes livskvalitet igennem kosten.

  Vi kan også anbefale

  Kontakt os

  Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

  Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

  Ring til os

  +45 71 99 90 90
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-mail

  kundeservice@essentialfoods.dk