ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL 500ml.

99,00 kr.
- +

Vores bud på den bedste lakseolie, også ofte kaldt omega 3 olie. Vi er glade for, at tilbagemeldingerne fra vores kunder indikerer, at det kan være yderst gavnligt at servere et dagligt tilskud af OMEGA 3. Et tilskud af lakseolie kan være gavnligt som smagsforstærker ved kræsenhed. Hvis det er et problem kan løsningen være lige her. Mange ville kalde vores lakseolie billig, men den lave pris skyldes ej andet, end at vi generelt ikke lægger særligt meget fortjeneste på vores varer. Putter du vores OMEGA 3 LAKSE OLIE i kurven, sørger vi ikke blot for leveringen, vi giver også den garanti at vi refunderer dit køb hvis I ikke er 100% tilfreds. Dosering: 5ml lakseolie per 10kg kropsvægt svarende til ca. en halv spiseske.

 • 100% Human Grade Pet Food

 • BOF Approved

 • Staff favorite

 • 99,00 kr.
  - +
  01
  Ingredienserne, kort fortalt: 100% laks
  02
  Særligt oplagt til hunden der kunne have glæde af et tilskud med omega-3
  03
  Velegnet til servering sammen med måltiderne
  04
  Vi elsker den selv, fordi den er så rig på omega-3.
  05
  BOF: Nej, men den kan så meget andet
  06
  Du skal vælge den, fordi fordelene er så mange!

  Produktbeskrivelse

  Information

  Selvom vi gerne vil sælge vores varer, ligger vi først & fremmest vægt på rådgivning. OMEGA 3 indholdet i vores måltider vil for det fleste hunde være tilstrækkeligt. Et ekstra omega 3 tilskud kan være særdeles gavnligt for en række hundes velvære. Vi syntes selv at flasken temmelig genial (nem at arbejde med), men vær opmærksom på der ikke følger pumpe med og ej kan tilkøbes.

  Det er vigtigt at informere om, at der er stor forskel på hvor fiskene opdrættes. Laks til the OMEGA 3 OIL opdrættes på den Norske vestkyst og ikke i Østersøen, hvorfra mange historier kommer om stort indhold af PCB og dioxin i især laks. De laks vi får olien fra, er beregnet til menneskeføde og derfor er der kontrol med det foder de får, og dermed hvilke stoffer de indeholder. Hvert kvartal udtages prøver og foretages ekstern analyser for dioxin og dioxinlignende stoffer.

  Teknisk info
  Alder Hvalp, Junior, Voksen, Senior
  Race Beagle, Berner Sennen, Bichon Havanais, Border Collie, Cairn Terrier, Cavalier King Charles, Collie, Coton de Tulear, Dansk-svensk Gårdhund, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever , Korthåret Hønsehund, Labrador, Newfoundlander, Retrievere (Øvrige), Rottweiler, Ruhåret Hønsehund, Schäfer, West Highland White Terrier

  Produktguides (PDF)

  Delights image
  Vi kan også anbefale

  Kontakt os

  Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

  Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

  Ring til os

  +45 71 99 90 90
  Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Send en e-mail

  kundeservice@essentialfoods.dk