HUNDEFODER TIL JAGTHUNDE

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til jagthunde. Jagthunde har et meget højt aktivitetsniveau, hvilket stiller store krav til deres kost. Din jagthund har både brug for masser af protein, kulhydrater og ekstra fedt, hvilket du finder i vores måltider til aktive hunde.

Tag et kig på vores store udvalg af velsmagende hundefoder nedenfor. Hos ESSENTIAL FOODS får du altid hurtig levering og gratis rådgivning, hvis du er i tvivl om det mindste.

 

 

 

GIV DIN JAGTHUND DE OPTIMALE NÆRINGSSTOFFER

Ved at vælge det rette hundefoder til din jagthund, kan du bidrage til, at den får den optimale næring og dermed et bedre liv. Aktive jagthunde kræver en speciel kost, der kan give dem den nødvendige mængde energi, der skal til for at kunne udføre dagens mange gøremål. Derfor skal du være opmærksom på, hvilket foder du giver til din jagthund. 

Aktive jagthunde har særligt brug for en kost, der består af gode proteiner og fedt. Aktive hunde har brug for at genopbygge og vedligeholde deres muskler, hvorfor et højt niveau af protein er afgørende for din hunds sundhed og velvære.

Hvis du omvendt giver din jagthund en kost som indeholder en øget mængde kulhydrater, risikerer du, at hunden har svært ved at forbrænde fedt under fysisk aktivitet. Det kan have en betydelig negativ effekt på din hunds udholdenhed.

EN SUND KOST KAN UNDERSTØTTE SUNDE MUSKLER OG LED

Da jagthunde har et meget højt aktivitetsniveau, er det også vigtigt at overveje en kost, som kan hjælpe til at understøtte sunde muskler og led hos din hund. En aktiv livsstil medfører helt naturlig en øget belastning af ledende, som mere rolige hunde ikke får. Derfor er det ekstra vigtigt at finde kost med eksempelvis omega-3 og 6, der kan medvirke til at styrke både din hunds hud, pels og led.

En blanding hos ESSENTIAL FOODS, der støtter en jagthunds aktivitetsniveau, er ESSENTIAL STAMINA. Her finder du hundefoder med et højt indhold af protein og fedt, kombineret med de helt rigtige ingredienser, der giver din hund de bedste forudsætninger for en aktiv livsstil. Du finder både omega-3 og 6 i vores foder, så din hund kan komme igennem dagen på den helt rigtige måde.

ESSENTIAL STAMINA er kornfrit hundefoder som er lavet med 88% kylling, and, laks, ørred og æg. En perfekt kombination af råvarer til en hund med en energikrævende livsstil. 

Gør din hunds måltid mere varieret: Mix vores foder med fiskeolie til hunde.

BOF PRINCIPPET - VI HOLDER HUNDENS BLODSUKKER STABILT

Alle vores måltider følger BOF princippet, et princip særligt udviklet af ESSENTIAL FOODS. BOF står for ’Behavioural Optimizing Foods’, en tankegang vi tænker ind i alle vores måltider.

Ligesom mennesker, så har hunde også brug for at holde blodsukkeret stabilt, hvilket vi sikrer ved at bruge friske proteinkilder af høj kvalitet samt lav-glykæmiske fødevarer, der bidrager til at holde blodsukkeret stabilt.

På baggrund af BOF er alt hundefoder fra ESSENTIAL FOODS kornfrit, hvilket er med til at gøre blodsukkerniveauet stabilt. Årsagen er, at kornprodukter hurtigt omsættes til sukker, hvilket resulterer i store blodsukkerudsving. Resultatet der opnås med BOF er ganske enestående. Når der serveres ESSENTIALS, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt. Nogen ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret.

HOS ESSENTIAL FOODS ER DIN HUNDS VELVÆRE I FOKUS

For os, at det vigtigt at give din hund mere end blot hundefoder. Vi ønsker at bidrage til et sundere liv og øge livskvaliteten hos din hund ved at give måltider, som overgår alle forventninger.

Med ESSENTIAL FOODS får din hund glæde af naturlige måltider fyldt med næring og protein, som samtidigt indeholder lave mængder af stivelse. Massevis af smagfulde ingredienser som smager lækkert og styrker helbredet. Vi går nemlig aldrig på kompromis med vores råvarer.

Det er sjældent at hunde ikke kan lide vores måltider, men sker det dog alligevel, så tilbyder vi naturligvis fuld tilfredshedsgaranti.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget