CANADA LITTER MULTICAT 18 KG CLUMPING Dual Odor Defense

Fra 209,00 kr.
- +

Med store familier kommer store behov! Derfor er det en stor glæde for os at have fået rettighederne til et af verdens førende mærker for kattesand, CANADA LITTER. Det byder på denne særlige MULTICAT variant, som tager kærlig hånd om alle de særlige krav, der er til hjem med 3 eller flere katte. Baseret på det ultrasugende sodium bentonit, som absorberer og danner klumper med det samme, og så er der endda tilføjet en "Dual Odor Defense" teknologi, som styrker absorberingskraften og evnen til at hæmme stærke lugte. Fik vi nævnt, at denne variant er kendt for at løse det ellers noget kedelige støvproblem? Her har du opskriften på en kattebakke i balance!

Fra 209,00 kr.
- +

Fremhævede ingredienser

01
Baseret på det ultrasugende sodium bentonit, som hurtigt danner stabile klumper, der kan fjernes med et snuptag.
02
Det oplagte valg til hjem med 3 eller flere katte under samme tag, så ekstra trafik i kattebakken er ikke længere et problem.
03
Vi elsker MULTICAT, fordi det løser et ellers tilbagevendende problem i branchen - her oplever du ingen eller en absolut minimal mængde støv.
04
MULTICAT kommer to varianter: En forfriskende alpine fresh og så naturligvis den klassiske duftfri. Begge i den helt rigtige størrelse: 18 kg.
05
Hvad med den stærke lugt? Den fjernes naturligvis. Med dets "Dual Odor Defense" teknologi leverer MULTICAT på alt det, du forventer fra et kattesand, i hjem med stor aktivitet.
06
Du skal vælge det, fordi dette ultrasugende og hurtigtklumpende kattesand, gør det let for dig at have 100% styr på hygiejnen i hjemmet. Prisen er mere end fair, og så står vi som bekendt for levering lige til døren. What’s not to love?

Produktbeskrivelse

Information

Produceret i Canada med det ultrasugende sodium bentonit. Der er tilføjet "Dual Odor Defense" teknoligi, hvori natron styrker evenen til at absorberer væske, mens aktivt kul neutraliserer skarpe lugte. MULTICAT kommer i to varianter: En forfriskende alpine fresh og så naturligvis den klassiske duftfri. Den fås i en størrelse, som passer til hjemmet med flere katte: 18 KG.  Bedst af alt er måske, at det altid leveres lige til døren!

Teknisk info

Produktguides (PDF)

Vi kan også anbefale

Kontakt os

Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

Ring til os

+45 71 99 90 90
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-mail

kundeservice@essentialfoods.dk