CANADA LITTER 8 OR 12 KG CLUMPING Baby, Lavender or Unscented

Fra 119,00 kr.
- +

Alle katte fortjener fremragende kattesand! Så det er en fornøjelse for os at have fået rettighederne til CANADA LITTER, der er anerkendt som et af verdens absolut bedste kattesandsprodukter. Du vælger selv mellem forskellige størrelser og diskrete dufte, men fælles for alle CANADA LITTER produkterne er, at de er baseret på det ultrasugende sodium bentonit, som absorberer og danner klumper med det samme. Som i omgående! Og så er der i øvrigt virkelig værdi for pengene her. En pose holder ofte helt op til dobbelt så lang tid som alternativerne på markedet. Lang historie kort - med CANADA LITTER har du adgang til kattesand i den kvalitet, alle vi katteejere drømmer om. Du vælger selv efter dine og din families præferencer nedenfor.

Fra 119,00 kr.
- +

Fremhævede ingredienser

01
Baseret på det ultrasugende sodium bentonit, som hurtigt danner stabile klumper, der kan fjernes med et snuptag.
02
Det oplagte valg til alle, der ”blot” ønsker sig det allerbedste. For din kat og for dig. Punktum.
03
Vi elsker CANADA LITTER, fordi det kan dække så mange forskellige behov.
04
CANADA LITTER fås i to diskrete duftvarianter og naturligvis også helt uden duft. Hvad er jeres nye favorit: Babypudder, lavendel eller den klassiske duftfri?
05
Fjerner det den stærke lugt? Naturligvis. CANADA LITTER leverer på alt det, du forventer fra et kattesand. Og det er lige meget hvilken duftvariant, du går med.
06
Du skal vælge det, fordi dette ultrasugende og hurtigtklumpende kattesand, gør det let for dig at have 100% styr på hygiejnen i hjemmet. Prisen er mere end fair, og så står vi som bekendt for levering lige til døren. What’s not to love?

Produktbeskrivelse

Information

Produceret i Canada med det ultrasugende sodium bentonit. CANADA LITTER kommer i forskellige duftvarianter afhængigt af den posestørrelse, du vælger. Blandt udvalgte dufte er der den fine babypudder, elegante lavendel og naturligvis den klassiske duftfri.
Den fås i to størrelser, alt efter hvad der passer dig bedst og hvor stor familien er: 8 kg og 12kg. Bedst af alt er måske, at det altid leveres lige til døren!

Teknisk info

Produktguides (PDF)

Vi kan også anbefale

Kontakt os

Vi er lige her. For din hund og dig - altid.

Udfyld felterne nedenfor eller ring til os på +45 71 99 90 90, så kommer vi tilbage med et svar og den rigtige løsning. Vores service og rådgivning er, som vi selv vi have det, og vi er meget krævende, så barren er høj.

Ring til os

+45 71 99 90 90
Mandag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Send en e-mail

kundeservice@essentialfoods.dk