Hundefoder til Labradors

PÅ denne side finder du vores udvalg af hundefoder til Labradors. Labradors er blandt de mest populære hunde herhjemme særligt på grund af sin stille og rolige facon. Men Labradors er også kendt for deres uendelige appetit. I vores udvalg nedenfor finder du masser af velsmagende måltider, der vil få din Labrador til at slikke sig en ekstra gang om munden, hver gang det bliver spisetid.

 

 

 

Kost der sikrer en sund og stærk Labrador

Som en meget populær hund i Danmark, er Labradoren en hund, mange kender som altædende, sulten og doven. Med det rette foder vil du dog kunne hjælpe din hund med at undgå overvægt og en række sygdomme, man kan få ved forkert dosering og kostvalg. Generelt skal du vælge at gå efter foder der er specielt lavet til store hunde.

Grunden til at vælge kost lavet til store hunde, er at en Labrador i hvalpestadiet ikke må vokse for hurtigt. Kost til store hunde er lavet til langsom vækst, hvor der er stort fokus på ikke at overbelaste knogler og led. Derudover skal du sørge for at finde foder der sikrer et stabilt blodsukker. Hunden bliver stresset hvis den får for meget sukker, som f.eks. kan blive dannet ved nedbrydning af ris, majs eller korn. Derfor skal du finde en balance i dit foder, hvor der er stor vægt på protein, og lav vægt på kulhydrat.

Efter omkring 15 måneder vil din Labrador være fuldt udvokset, og det vil være her du skal skifte fra hvalpefoder til voksenfoder. Ud over fortsat at holde et stabilt blodsukker, kan der være flere andre funktioner du kan kigge på, alt efter behovet for din hund. Hvis din hund har problemer med fordøjelsen, eller er meget aktiv, kan du finde kost der støtter dette, til en lettere fordøjelse, og med ekstra energi hvis der er behov.

Foder til Labradors ligner meget samme foder som til Golden Retrievers eller Schæfere.

Hos ESSENTIAL FOODS får du foder, der er lavet ud fra et koncept der sikrer et stabilt blodsukker. Derudover får du alle de næringsstoffer din labrador har brug for, på tværs af alderstrin og størrelse. Du kan finde foder til den rolige eller aktive labrador, og foder hvis din labrador er over- eller undervægtig.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget