HUNDEFODER TIL LABRADORS

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til Labradors. Labradors er blandt de mest populære hunde herhjemme særligt på grund af sin stille og rolige facon. Men Labradors er også kendt for deres uendelige appetit. I vores udvalg nedenfor finder du masser af velsmagende måltider, der vil få din Labrador til at slikke sig en ekstra gang om munden, hver gang det bliver spisetid.

Læs mere om de velsmagende og proteinrige måltider til din bedste ven nedenfor. Og husk at hos ESSENTIAL FOODS får du altid hurtig levering og gratis rådgivning.

 

 

 

KOST DER SIKRER EN SUND OG STÆRK LABRADOR

Labradoren er en meget populær hund i Danmark, fordi den er venlig, godmodig og glad for at være en vigtig del af sin menneskefamilie. Et typisk træk ved labradoren er også, at den er glad for mad. Her får du sjældent problemer med kræsenhed eller rynken på snuden fra din firbenende ven. 

Mange vil definere en labrador som sulten og altædende, og det er da også en race, som har tendens til at overspise og dermed blive overvægtig. Det kan være svært for os mennesker at stå for labradorens bedende og sultne øjne. Men med det rette foder vil du kunne hjælpe din hund med at undgå overvægt og en række sygdomme, som den kan få ved forkert dosering og kostvalg. Generelt skal du gå efter foder, der er lavet specielt til store hunde, og du skal indrette kosten efter, hvor aktiv din hund er. På sin vis minder kosten til en labrador om kosten til andre store hunde som Schæferhunde eller Golden Retrievers

Hos ESSENTIAL FOODS får du foder, der er lavet ud fra et koncept, der sikrer et stabilt blodsukker. Derudover får din labrador alle de næringsstoffer, den har brug for, på tværs af alderstrin og størrelse. Du kan finde foder til den rolige eller aktive labrador, og foder hvis din labrador er over- eller undervægtig.

DET BEDSTE FODER TIL EN LABRADORHVALP

Labrador-racen tilhører kategorien af store hunde. Det er vigtigt, at hvalpe af denne race fodres med hvalpefoder til store hunde. Dette foder er nemlig lavet til langsom vækst, hvor fokus er på ikke at overbelaste knogler og led. En labrador i hvalpestadiet må nemlig ikke vokse for hurtigt, da konsekvenserne af en for høj energitæthed i måltiderne betyder en højere vægt end forudset, hvilket kan føre til ustabile knogler. Knoglerne vil simpelthen ikke kunne modstå musklernes trækkraft, før labradoren er helt færdigudviklet. En for høj vægt og for stort et tryk på knoglerne kan føre til fejlstillinger i lemmerne, som giver problemer senere i livet for din hund.

Ikke desto mindre har Labrador-hvalpe brug for en masse sunde næringsstoffer for optimal vækst, da de kan nå op på 35 kg på en relativt kort tid. Med ESSENTIAL FOODS’ måltider er du sikker på, at din labrador får lige den næring, den har brug for i hvalpestadiet. ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED understøtter perfekt den særlige vækstfase, som større hunde gennemgår. Måltidet indeholder 74 % protein (fra kylling, and, laks, ørred og æg) og er kornfrit. 

Måltidet følger desuden BOF princippet (Behavioural Optimizing Food), som sikrer et stabilt blodsukker i en periode af hundens liv, hvor den har meget den skal lære. Hunde bliver stressede, hvis de får for meget sukker, som f.eks. dannes ved nedbrydning af ris, majs eller korn. Derfor er kornfrit foder med et højt indhold af protein og lavt indhold af kulhydrat bedst til at skabe balance i hvalpens blodsukker, og dermed i dens mentale og fysiske formåen.

DET BEDSTE HUNDEFODER TIL LABRADOR FRA ESSENTIAL FOODS 

Når din labrador er omkring 15 måneder vil den være fuldt udvokset, og herefter skal du skifte fra hvalpefoder til voksenfoder. Ud over fortsat at holde et stabilt blodsukker, kan der være flere andre funktioner du kan kigge på, alt efter behovet for din hund. Hunde er nemlig ikke ens, selvom de er af samme race. Så er din labrador en meget aktiv hund, der får godt med motion i hverdagen, må måltiderne gerne indeholde ekstra energi. Har din hund et lavere aktivitetsniveau, skal mængden og energitætheden afpasses dette. Dette er særligt vigtigt, hvis din labrador har tendens til overvægt. ESSENTIAL CONTOUR er vores måltid til hunde med overvægt eller tilbagevendende tendens til overvægt. Måltidet passer også til kastrerede eller steriliserede hunde. 

Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for rådgivning til at finde det rette foder til hund. Skriv til os her.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget