Hundefoder til Golden Retrievers

Golden Retrievers er en af danskernes foretrukne hunderacer - og det er ikke uden grund. En “Goldie” er den ideelle familiehund takket være sit intelligente, rolige og godmodige sind samt menneskekærlige væsen. Den mellemstore hund har brug for meget bevægelse og - som det gælder for alle hunde - den rette kost. På denne side finder du det bedste hundefoder til din gyldne hundeven.

 

Tag et kig på vores udvalg af velsmagende og proteinrige hundefoder nedenfor. Hos ESSENTIAL FOODS får du altid hurtig levering og gratis rådgivning.

 

DET BEDSTE HUNDEFODER TIL DIN GOLDEN RETRIEVER FRA ESSENTIAL FOODS

En Golden Retriever er blandt de større hunderacer og har en smuk gylden pels med mange forskellige nuancer. Den er kendt som en rigtig god og rolig familiehund, der med sit blide temperament er god til børn. Den ønsker at behage mennesker, tilpasser sig nemt hverdagens aktiviteter og har en stor glæde ved at lære. Netop derfor bruges denne hunderace ofte som eftersøgningshund, jagthund og servicehund til personer med et handicap.

For at holde din Goldie sund og rask, er der en række ting, du skal være særlig opmærksom på i forhold til kosten. Generelt forbrænder Golden Retrievers fedt og kulhydrater langsommere end mindre hunde. Derfor bør hundefoder til denne hunderace indeholde meget kød og helst ingen korn. Det er samtidig vigtigt at få dækket hundens behov for vitaminer og mineraler. Læs mere om herunder, hvordan ESSENTIAL FOODS’ måltider opfylder din Goldies ernæringsmæssige behov.

FÅ EN SUND OG RASK GOLDEN RETRIEVER MED DE RETTE VITAMINER OG MINERALER

Golden Retrievers har dagligt brug for at få vigtige mineraler og vitaminer, såsom fosfor, kalium, a- og e-vitamin, for at modvirke en række sygdomme. F.eks. har Golden Retriever racen en øget tendens til at udvikle hoftedysplasi og albuedysplasi. Derfor er det vigtigt, at hundens foder indeholder calcium, fiskeolier og glucosamin, der kan bidrage til at give stærke knogler, smøre leddene og modvirke slidgigt.

HOS ESSENTIAL FOODS HAR VI UDVIKLET DET BEDSTE FODER TIL GOLDEN RETRIEVERS

I hundefoderet fra ESSENTIAL FOODS får din hund dagligt mindst 74% kød fra ingredienser som kylling, and, laks, ørred, sild, lam, vildt og æg, samt vigtige vitaminer og mineraler. Mindst 45% af ingredienserne i vores hundefoder er friske ingredienser, der er nænsomt tilberedt ved 90 grader, hvorved saft, kraft og den optimale ernæringsværdi beholdes i foderet. 

Vores hundefoder er desuden fri for korn og gluten, og indeholder de rette mængder af omega 6, omega 3, kalcium, fosfor og glukosamin. Derfor hjælper vores nøje udvalgte ingredienser med at holde kroppen i balance og holde undgå fordøjelsesproblemer. Lad f.eks. din hund prøve ESSENTIAL SUPERIOR LIVING med skotsk atlanterhavslaks, fritgående Gressingham and og kylling af racerne Cobb og Ross. Bedre ingredienser finder du næppe!

Hvis du bruger din Golden Retriever som jagthund, så overvej at tage et kig på vores særlige udvalg af hundefoder til jagthunde.

EN NY STANDARD INDEN FOR MÅLTIDER TIL DIN HUND

Hos ESSENTIAL FOODS har vi udviklet en helt ny standard for inden for hundefoder, som sikrer, at måltiderne holder din hunds blodsukker stabilt. En svingende blodsukker kan - ligesom for os mennesker - give hunden mentale og fysiske ubalancer. 

Alle vores måltider er sammensat med henblik på at undgå disse udsving i blodsukkeret. Vi har udviklet princippet BOF (Behavioural Optimizing Foods) som en del af alle hundes ernæring. BOF er indtænkt i alle vores måltider og bidrager med de mange fordele, der er ved at holde blodsukkeret stabilt hele døgnet. Når du serverer et ESSENTIALS måltid for din hund, vil det påvirke dens mentale balance positivt. Nogle hundeejere ser store forandringer, mens andre noterer sig en mindre ændring - men en forbedring er næsten altid observeret.

Lad din hund udforske nye smagsnuancer: Prøv at inkludere lakseolie til hunde i vores hundefoder.

PRØVEMÅLTIDER OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Er din Goldie en af de hunde, der ikke spiser hvad som helst du serverer for den, kan du med fordel gøre brug af vores prøvemåltider til din hund. På den måde kan du let afprøve, hvilket af vores foder din hund bedst kan lide.

Hos ESSENTIAL FOODS har vi 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis din hund ikke kan lide foderet, så brænder du ikke inde med en stor pose hundefoder. Vi sørger for at afhente foderet, og du får dine penge tilbage. Dog skal det siges, at det er de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder. Din Golden Retriever vil med stor sandsynlighed blive utrolig glad for vores lækre og sunde måltider. Er din hund meget kræsen, så kan du også se vores udvalg af hundefoder til kræsne hunde 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget