Hundefoder til kræsne hunde

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til kræsne hunde. Alle vores måltider er lavet med ingredienser af bedste kvalitet, og vores måltider vil altid forsøge at afspejle en hunds naturlige foderbehov, Eller sagt på en anden måde: Vores måltider smager ligesom den mad din hund ville spise, hvis den levede i naturen.

Gå på opdagelse i vores mange lækre måltider her på siden og giv din hund en ny appetit på tilværelsen.

 

 

 

KRÆSEN HUND - UNDGÅ DÅRLIGE VANER FRA STARTEN 

Det er utroligt frustrerende at have en kræsen hund, som ikke har lys til at spise, hvad der bliver serveret for den.

Mange dårlige vaner kommer allerede fra tiden som hvalp, hvor man som hundeejer kan komme til at bukke under for hundens klagen. Som hundeejer kan man nemt blive utroligt frustreret og bekymret, hvis ikke ens hund spiser. Dette kan medvirke til, at man giver sin hund præcis den mad den vil have. Men det skal man passe meget på med.

Mange hundeejere vælger også at tilføje lidt madrester fra middagsbordet i hundemaden for at gøre smagen lidt ekstra lækker. Dette skal undgås så meget som muligt, da hunden i så fald vil spise mad, som ikke er beregnet til dyr, hvilket øger risikoen for både overvægt og dårlig ernæring.

Et godt råd er derfor at være så tålmodig som muligt, og vis din hund, hvem der bestemmer. Hvis den ikke vil spise, hvad der bliver serveret, så skal den forstå, at der ikke kommer andre muligheder jo mere den brokker sig. Sørg for at få alle i husstanden med på planen.

Lad din hund udforske nye smagsnuancer: Prøv at inkludere lakseolie til hunde i vores hundefoder.

DU BESTEMMER HVAD DIN HUND SKAL SPISE

Hos ESSENTIAL FOODS tilbyder vi forskellige foderblandinger til forskellige behov, så du altid kan finde det helt rigtige hundefoder til din hund. Til de kræsne hunde kan du hos os finde varianten ESSENTIAL NAUTICAL LIVING, som har en stor andel af fisk, der giver en rigtig god smagsoplevelse for hunden.

Derudover finder du også blandingen ESSENTIAL ESTATE LIVING, der indeholder græsfodret britisk lam og fritgående hjort. Her får du et rigtig godt alternativ med en anden smag, som din hund vil elske dig for. Lammet og det vilde kød er desuden gode kilder til både B12 vitamin og jern, som er vigtige for din hunds trivsel og videre udvikling.

BOF PRINCIPPET - VI HOLDER HUNDENS BLODSUKKER STABILT

Alle vores måltider følger BOF princippet, et princip særligt udviklet af ESSENTIAL FOODS. BOF står for ’Behavioural Optimizing Foods’, en tankegang vi tænker ind i alle vores måltider. 

Ligesom mennesker, så har hunde også brug for at holde blodsukkeret stabilt, hvilket vi sikrer ved at bruge friske proteinkilder af høj kvalitet samt lav-glykæmiske fødevarer, der bidrager til at holde blodsukkeret stabilt.

SÅDAN FÅR DU DIN KRÆSNE HUND TIL AT SPISE BEDRE

Udover at finde et måltid som vækker din hunds appetit, så er der også en række andre ting du kan overveje at skrue på for at få din hund til at spise mere.

Skær ned på godbidderne

Selvfølgelig må du gerne forkæle din hund med snacks og lækkerier i ny og næ, men det er dig som bestemmer, hvad den primære kost består af. Derfor anbefaler vi, at du i tilvænningsperioden undgår at bruge godbidder så meget som muligt. På den måde øger du sandsynligheden for, at din hund stopper med at brokke sig over den mad, der bliver serveret. Hold den stramme kurs i ca. 14 dage, hvorefter du bør kunne se ændringer i din hunds adfærd.

Fjern madskålen når din hund ikke spiser

En anden ting du kan gøre for at få din hund til at spise, er at stille madskålen frem 2-3 gange dagligt. Hvis din hund ikke har spist sin mad efter 10-20 minutter, så fjern madskålen igen. På den måde kan du nemmere vække din hunds interesse for maden, fremfor hvis madskålen står fremme hele dagen. Din hund lærer dermed også at det er nu, der er mad.

Lad din hund arbejde for sin mad

En tredje ting du kan gøre, er at lade hunden arbejde for sin mad ved at kombinere måltider med fysisk aktivitet. Den ekstra aktivitet kan bestå af små lege eller du kan overveje at købe en hundeskål med en indbygget foderlabyrint. Uanset hvad du vælger, kan den ekstra aktivitet, hjælpe til at gøre din hund ekstra sulten.

HOS ESSENTIAL FOODS ER DIN HUNDS VELVÆRE I FOKUS

For os, at det vigtigt at give din hund mere end blot hundefoder. Vi ønsker at bidrage til et sundere liv og øge livskvaliteten hos din hund ved at give måltider, som overgår alle forventninger.

Med ESSENTIAL FOODS får din hund glæde af naturlige måltider fyldt med næring og protein, som samtidigt indeholder lave mængder af stivelse. Massevis af smagfulde ingredienser som smager lækkert og styrker helbredet. Vi går nemlig aldrig på kompromis med vores råvarer.

Det er sjældent at hunde ikke kan lide vores måltider, men sker det dog alligevel, så tilbyder vi naturligvis fuld tilfredshedsgaranti.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget