Hundefoder med lam

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder med lam. Lam er et af de mest unikke og populære ingredienser i flere af vores måltider. Lam er nemlig både utrolig nærende for din hund og ikke mindst særdeles velsmagende. På denne side kan du læse alt, hvad du vil vide om vores hundefoder med lam.

 

 

 

Prøv vores velsmagende hundefoder med lam

Lam er et af de bedste indgredienser, der kan anvendes i hundefoder. Hos ESSENTIAL FOODS er vi selv helt vilde med at anvende lam både i både vores måltider og ikke mindst i vores snacks og godbidder.

Lam er både velsmagende og ikke mindst utrolig sundt for din hund, da det er rigt på både gode proteiner og ikke mindst essentielle aminosyrer, som gavner din hunds sundhed. Selv den mest kræsne hund må ofte give op overfor lammets skønne smag. Se vores store udvalg af hundefoder med lam, du finder måltider der matcher alle hunderacer. Heriblandt både jagthunde, golden retrievers og rotweilere

Vores lam kommer fra Storbritannien. Grunden til at vi har valgt at bruge britiske lam er, at britisk landbrug har stort fokus på dyrevelfærd. Helt konkret betyder det, at vores lam både er græsfoderet hvilket gavner deres udvikling fra en tidlig alder, samt fritgående, hvilket betyder, at de har haft det godt hele livet. Vi kunne også have valgt at bruge newzealandske lam, men vi har af princip fravalgt dette, da vi ønsker en nærhed til vores råvarer.

Prøv ESTATE LIVING med lam

Hos ESSENTIAL FOODS har vi et produkt, der indeholder lam, nemlig vores helt særlige måltid kaldet ESTATE LIVING.

ESTATE LIVING er vores enestående måltid, der foruden at bestå af lam også indeholder hjort, som er en anden yderst velsmagende og nærende proteinkilde. ESTATE LIVING er tilpasset alle hunde og racer med et normalt aktivitetsniveau.

Udover at indeholde lækre ingredienser i form af lam og hjort, så er ESTATE LIVING selvfølgelig også 100% kornfrit.

Hos os får din hund kun naturlige måltider

Hos ESSENTIAL FOODS fokus er vi meget optagede af, at din hund skal have en diæt, som ligger så tæt på den diæt den ville få, hvis den stadig levede i naturen.

Det vil sige, at langt størstedelen af din hunds diæt skal bestå af kød og proteiner og i langt mindre grad af kulhydrater og kornprodukter.

Derudover er det vigtigt for os, at vores foder bidrager til at forbedre din hunds livskvalitet.  Derfor har vi udviklet vores helt eget BOF-princip. BOF står for ’Behavior Optimized Food’

Vores BOF-princip går ud på, at vores fødevarer skal bidrage til at give din hund et stabilt blodsukker. Det vil sige, at din hund ikke skal have hverken op- eller nedture efter at have indtaget et måltid.

Ved at bidrage til et normalt blodsukker kan din hund både opleve at få mere energi både fysisk og ikke mindst mentalt. På den lange bane oplever mange af vores kunder, at deres hund bliver gladere og friskere, når de skifter til ESSENTIAL FOODS.

ESTATE LIVING kan hjælpe på din hunds fordøjelse

ESTATE LIVING er også udviklet for at kunne hjælpe hunde, der døjer med dårlig mave. I dag er der mange hunde, der lider af sart eller dårlig mave, hvilket kan skyldes flere årsager. Derfor har vi med ESTATE LIVING valgt at udvikle et måltid, der består af letfordøjelige fødevarer.

Udover at være rig på både lam og hjort som før nævnt, så indeholder ESTATE LIVING også både æg og ikke mindst søde kartofler, som er en god kilde til både protein, kulhydrater og ikke mindst kostfibre, som kan bidrage til en bedre fordøjelse. Se vores udvalg af hundefoder til hunde med sart eller dårlig mave

Prøv en godbid med lam før du skifter foder

Hvis du ikke er sikker på, om din hund kan lide lam, så kan du overveje at prøve en af vores godbidder, inden du vælger at skifte hundefoder. Som før nævnt er lam en af vores favoritter, når det kommer til proteinkilder og derfor har vi også et stort udvalg af godbidder, som indeholder lam. Hvis du har spørgsmål til en eller flere af vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget