Hundefoder med lam

Hundefoder med lam er en af de bedste kilder til velsmagende og godt protein for din hund. Nedenfor kan du finde alle vores produkter med lam.

 

 

 

Lam i hundefoder giver din hund den ultimative smagsoplevelse

Hvis din hund er kræsen, og du leder efter nye smagsoplevelser til din hund, kan foder med lam måske være løsningen for dig. Hos ESSENTIAL FOODS kan du få vores hundefoder der hedder ESSENTIAL ESTATE LIVING, hvor smagen kommer fra lam og hjort. Det giver foderet et helt andet smagsudtryk, din hund vil elske. Foderet er beregnet til voksne hunde af alle racer.

I vores ESSENTIAL ESTATE LIVING produkt får du det gode foder fra ESSENTIAL FOODS, men lavet på lam og hjort. Vi bruger fritgående britiske lam, og fritgående hjorte fra Yorkshire, England i vores produkt. Her sikrer vi os kød i højeste kvalitet, hvor vi har en nærhed til vores produkter.

I dette produkt finder du både frisk og tørret lam, samt lammefedt i ingredienserne. Du får altså en meget anderledes smag end normalt, og din hund vil elske det. Lam er et rigtig godt alternativ til kylling, og bliver brugt som et smagsalternativ til kræsne hunde.

Specielt små hunde har tendens til at være kræsne, hvor Essential Foods har løsningen.

Vil du gerne variere din hunds kost, kan du passende skifte mellem ESSENTIAL ESTATE LIVING, ESSENTIAL HIGHLAND LIVING og ESSENTIAL NAUTICAL Living. Her får du tre produkter, der giver din hund meget forskellige smagsudtryk.

Derudover vil du i ESSENTIAL NAUTICAL få et produkt, der giver et solidt tilskud af omega-3 og 6 fedtsyrer, der vil være sundt for din hunds hud og pels. Her har du et produkt med masser af frisk fisk, der sikrer den ultimative smagsoplevelse for din hund.

I ESSENTIAL HIGHLAND LIVING får du et produkt uden kylling, men med en anderledes smag der kommer fra Skotland, med Black Norfolk kalkun, okse, due, agerhøne og laks. 

Alle tre produkter er egnet til voksne hunde, der har et normalt aktivitetsniveau.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget