Hundefoder uden korn

Valg af hundefoder uden korn er lidt tricky at finde rundt i, men valget af det kornfrie hundefoder der virkelig gør en forskel for din hund, er det såment ikke. Læs med!

En forskel for din hunds livskvalitet

Hundefoder uden korn er i løbet af de sidste blevet mere og mere populært, både herhjemme og i udlandet. Der har dog været meget debat om, hvor sundt hundefoder uden korn egentlig er. Hos ESSENTIAL FOODS har fra starten valgt at satse på kornfrie produkter, da vi ønsker at give alle hunde et langt og sundt liv.  

Dit valg kornfrit hundefoder kan virkelig gøre en forskel for din hund. På denne side kan du læse alt, hvad du bør vide om de mange fordele, der er ved at bruge kornfrit hundefoder.

Hundefoder uden korn fra Essentail Foods

Hvorfor bør hunde spise kornfrit hundefoder?

Ideen med at lave kornfrit hundefoder startede for alvor omkring 2006-2008. Vi har lige siden grundlæggelsen af ESSENTIAL FOODS satset 100% på den kornfrie foder-tanke, da vi ved, at det er noget, der virkelig, som i virkelig, gør en forskel for hundes livskvalitet.

Det skal I naturligvis også have fordelen af. Debatten om kornfrit hundefoder vs kornholdigt hundefoder handler grundlæggende om, hvad der er sundt for en hund at spise. Nogle mener, at hunde skal spise meget kødholdigt foder, imens andre mener, at hunde har godt af at spise større mængder korn og kulhydratrige fødevarer, hvilket særligt er fødevarer, der indeholder store mængder stivelse. 

Vi er slet ikke tvivl om, hvad der er bedst for hunde: det er at spise en kost, der ligger så tæt op ad hvad din hund ville spise, hvis den levede i naturen. Og det ville primært være kød. 

Derfor er mere end 75% af vores ingredienser råvarer såsom fritgående ænder, fritgående lam, hjort, kalkun, skotske laks, bur-fri kyllinger og mange andre kilder til protein af højeste kvalitet. Vi har derfor valgt at fjerne kornet og stedet satse på kødholdige produkter, se vores udvalg af produkter med særligt højt kødindhold her

Har din hund et lavt aktivitetniveau og dårlig fordøjelse, så kan du i stedet se vores hundefoder med et lavt indhold af kød

Andre steder har vi set, at man typisk fjerner hvede, byg og havre og erstatter dette 1:1 med majs, kartoffel, ris og andre “herlige” stivelser, der både er billige og dårlige for hunden i store mængder.

Men den går ikke hos os!

Vores kornfrie hundefoder sikrer din hund et langt og godt liv

Kernen i vores filosofi er, at vores hunde skal have den bedst tænkelige kost. Hundefoder skal ikke bare være foder, men et lækkert og smagfuldt måltid for din hund, der giver den alt hvad den skal bruge for at kunne leve et langt og godt liv.

Her spiller den høje mængde kød og gode råvarer en nøglerolle. Kernen i hele vores filosofi er vores BOF-koncept.

BOF er en forkortelse for ‘Behavioural Optimizing Foods’.

Behavioral Optimizing Foods er et princip, der hylder de mange fordele ved at holde blodsukkeret stabilt hele døgnet. I ESSENTIAL FOODS, har vi opnået dette med vores måltider, der sikrer et stabilt blodsukkerniveau.

Vores høje indhold af friske proteinkilder og den lave tilberedningstemperatur på 90 grader, betyder exceptionel høj ernæringsværdi sammenlignet med andre brands. Resultatet der opnås med BOF er ganske enestående. Når der serveres ESSENTIALS, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt.

Nogen ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret. Din hund vil både få mere energi og ofte blive mere rolig. Det bliver både du og din hund glad for! Derudover er vores kornfrie foder bedst i test i 2020 ved AllAboutDogFood.

Find kronfrit foder til hunde i alle aldre og størrelser

Vores kornfrie måltider passer som udgangspunkt til hunde i alle aldre og i alle størrelser. Alle vores produkter er dog langt fra ens. Nedenfor kan du læse om vores specifikke produkter, og hvilke hunde, de er udviklet til.

Kornfrit hundefoder til hvalpe

Leder du efter kornfrit foder til hvalpe er ESSENTIAL FOODS det rette sted at starte. Vi har fra dag et satset 100% på kornfri hundemad kombineret med masser af de gode proteiner.

Vi tilbyder både en løsning til hvalpe, der bliver under 15kg, nemlig det kornfrie foder ESSENTIALS the BEGINNING. Og bliver din hvalp mere end 15kg, er den rigtige kornfrie variant the BEGINNING LARGE BREED.

Fordelene for at vælge at bruge et kornfrit foder fra starten kan være mange, og kombinerer man det med vores tankegang om at holde blodsukkeret stabilt, er det meget svært at se, at man kan gøre noget bedre for sin hvalp. Du kan i øvrigt sagtens skifte foder selvom din hvalp allerede nyder godt af et andet brand end vores, så der er ingen grund til at vente. Bare kom i gang.

KORNFRIT FODER TIL ÆLDRE HUNDE

Når din hund har nået cirka 2/3 af dens forventede levealder, kan det være en god ide at overveje at skifte fra voksenfoderet og til en seniorvariant.

Heldigvis kan du fortsætte de gode kornfrie foder-takter, hvis du vælger ESSENTIALS OLDER.

Har din ældre hund endnu ikke fået kornfrit hundefoder, er det helt bestemt ikke for sent at komme i gang. En seniorhunds største udfordring er den svindende muskelmasse.

Vælger du ESSENTIAL OLDER får du et 100% kornfrit foder med masser af lean proteiner, der ikke bare vedligeholder, men kombineret med motion udbygger dens muskelmasse. Når muskelmassen reduceres, belastes leddene mere, og forbrændingen bliver nedadgående.

Det skal man undgå, da det så at sige bringer alderdommens dårligheder hurtigere til overfladen. Hunde skal jo forblive unge og friske så længe som muligt! Udover masser af gode proteiner, så indeholder vores ESSENTIAL OLDER selvfølgelig også glucosamin, som kan gavne din hunds led.

Gør din hunds måltid mere varieret: Mix vores hundefoder med fiskeolie til hunde.

Kornfrit hundefoder til steriliserede hunde

En anden særlig gruppe hunde, der har hunde, der har stor gavn af kornfrit foder, er steriliserede hunde.

Efter et indgreb sker der nemlig både det, at forbrændingen bliver reduceret med ca. 30% og, at appetitten grundet reduceret seksualdrift stiger. En uheldig kombination, som man heldigvis nemt kan imødegå med ESSENTIAL CONTOUR.

ESSENTIAL CONTOUR er et særligt kornfrit hundefoder sammensat til steriliserede hunde.

Fordelene ved kornfrit foder blandt andet, at man kan skifte de stivelsesholdige korn ud med de mere kalorielette proteiner fra f.eks. kylling, som ikke alene giver en bedre mæthedsfornemmelse, men også holder hunden mere slank og fit. At kornfrit foder til neutraliserede hunde ikke altid har været en standard kan virkeligt undre, men hos os i ESSENTIALS, er det altid standarden. Du finder derudover også foder særligt til kræsne hunde, senior hunde mv. 

OVERVÆGTIGE HUNDE OG KORNFRIT FODER

En anden særlig gruppe hunde, der har stor gavn af kornfrit foder, er overvægtige hunde.

Ja, hvem tænkte dog på dem før ESSENTIAL FOODS kom til? Det korte svar er ingen.

Inden da var overvægtige hunde, tvunget ud i diverse kornholdige kaloriefattige forsøg ud i slankekost. Heldigvis kan vi tilbyde alle hunde, der skal tabe sig, eller holde vægten efter et vægttab et ægte kornfrit foder alternativ: ESSENTIALS CONTOUR.

For overvægtige hunde, er kornfrit hundefoder særligt interessant, så længe, at kornet er udskiftet med proteiner og ikke andre stivelser. Det skyldes, at et stabilt blodsukker accelererer vægttab.

Når din hund spiser sukker-arter som majs, hvede og ris i større mængder igennem sit hundefoder, vil fedtforbrændingen standse. Det ved vi i ESSENTIALS, hvilket er årsagen til, at CONTOUR er kornfri hundemad, der giver et sikkert, stabilt og langtidsholdbart vægttab. 

Vi kåret som bedst i test blandt +900 brands fra hele verden

Hos ESSENTIAL FOODS mener vi det, når vi siger, at vores hundefoder er bedst i test.

Selvom der laves mange test af hundefoder løbende hvert år, så er nogle test mere grundige og mere værdifulde end andre. Hos ESSENTIAL FOODS er vi stolte over at være blevet kåret til bedst i test i flere kategorier af websitet Allaboutdogfood.co.uk

Allaboutdogfood.co.uk er et af Storbritanniens største websites inden for hundefoder.

De har i mere end 10 år indsamlet data på hundefodermærker fra hele verden. De vurderer de enkelte hundefoderbrands ud fra flere forskellige parametre.

De kigger blandt andet på:

  • Hundefoderet samlede sundhed og ernæringsprofil
  • Om hundefoderet indeholder mange tilsætningsstoffer
  • Om hundefoderet indeholder store mængder kød
  • Om hundefoderet har lav sandsynlighed for at udløse allergiske reaktioner
  • Om foderet har en tydelig og retvisende ingrediensliste
  • Om hundefoderet lever på til de europæiske myndigheders retningslinjer (FEDIAF)

Vi er kåret til bedste hundefoder i flere kategorier af Allaboutdogfood.co.uk

Igennemsnit har vi en samlet score på over 90%, hvilket placerer vores produkter helt i den internationale top. Prøv at tjekke hvad dit eget hundefodermærke scorer. Du vil nok blive overrasket.

Udover at alle vores produkter scorer højt i sine respektive tests, så er vi også ekstremt stolte over at være blevet kåret til de allerbedste i hele tre kategorier. Vi er kåret som nr. 1 i følgende kategorier:

  • 1 ud af 1400 i kategorien “And og kylling, tørfoder”
  • 1 ud af 1400 i kategorien “Vægttab”
  • 1 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder”

En af årsagerne til at vi er blevet det, er uden tvivl på grund af vores BOF-system og ikke mindst på grund af vores kornfrie produkter, da vores høje niveauer af godt organisk kød bidrager til gode resultater, når man sammenligner os med andre brands. Hos os kan du købe foder særligt til din hunds race bl.a. Golden Retrievers, jagthunde og Rotweilere

Mere end 50.000 hunde får hver dag glæde af vores hundefoder

Det er ikke kun brugerne på Allaboutdogfood, der er glade for os. Det samme er vores kunder rundt om i hele Europa. Vi har en score på 4.9 ud af 5 på Trustpilot.dk, hvilket er svært at få meget bedre.

Mere end 50.000 glade hunde spiser hver dag vores hundefoder – og stadigt flere kommer til for hver dag der går. Det er i virkeligheden den bedste test, vi kan komme i tanke om.

Altid 3 dages levering og 100% tilfredshedsgaranti

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os fra vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer.

Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage. Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på bloggen og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.