Hundefoder uden korn

Valg af hundefoder uden korn er lidt tricky at finde rundt i, men valget af det kornfrie hundefoder der virkelig gør en forskel for din hund, er det såment ikke. Læs med!

En forskel på din hunds livskvalitet

Mere end 50.000 fantastiske hunde får hver dag serveret ESSENTIALS 100% kornfrie hundemad, så vi er ganske vist det mest solgte danskejet (Skandinavisk) kornfrie hundefoder i verden.

Ideen med at lave kornfrit hundefoder startede for alvor omkring 2006-2008. Vi har lige fra starten af ESSENTIAL FOODS satset 100% på den kornfrie foder tanke, da vi ved at det er noget der VIRKELIGT gør en forskel for hundes livskvalitet. Det skal I naturligvis også have fordelen af.

Men du skal være kritisk, for naturligvis er der straks nogle der vil malke uetisk på indsigten at kornfrit foder kan løse og løfte hundes livskvalitet.

Hundefoder uden korn fra Essentail Foods

Hvorledes spørger du så?

Ganske enkelt ved at fjerne kornet (typisk hvede, byg og havre) og erstatte dette 1 : 1 med majs, kartoffel, ris og andre “herlige” stivelser, der både er billige og dårlige for hunden i store mængder.

Øv Øv, for så er man som hund og ejer lige langt. Farvel til kornet, jo tak, men velkommen til stivelseholdige ingredienser i mængder der ligger milevidt fra det perfekte kornfrie foder.

Du ønsker naturligvis et hundefoder uden korn der leverer hele paletten af resultater, og ikke et, der løser et problem og skaber et andet.

Tag et kik på trustpilot og læs om de resultater et ÆGTE kornfrit foder skaber. Herefter kommer I nemt i gang her på siden, og altid sikret af vores enestående garanti, hvor vi henter resten af posen af vores hundefoder uden korn, hvis det ikke har løst problemet eller været et ABSOLUT hit.

Kast et blik på os og vores måde at tænke kornfrit hundefoder. Masser, som mere end 75% af vores ingredienser er råvarer såsom fritgående and, fritgående lam & hjort, skotske laks, bur-fri kyllinger og mange andre kilder til protein af højeste kvalitet. Kombinerer dette med vores kornfrie foder tankegang og man har noget særligt. Og det mener vi i alt beskedenhed at din hund fortjener.

Man kan sige at når alt kommer til alt, er der faktisk kun ganske få der laver hundefoder uden korn på en måde hvor hunden og du oplever de resultater man kan og skal forvente, når man er skiftet til kornfrit foder. Naturligvis er der efterhånden del der leverer såkaldt kornfri hundemad, men tag et særdeles kritisk blik på hvad de øvrige ingredienser er og hvor de kommer fra.

Den bedste reklame er jo andre hundeejeres erfaringer med vores kornfrie hundefoder, så dyk kort ned i par af de verificerede tilbagemeldninger her: https://dk.trustpilot.com/review/essentialfoods.dk

Handler du 3kg eller 12.5kg ESSENTIALS kornfrit hundefoder online nu, er vores løfte:

  • + Leveringen af hundemaden indenfor 2 hverdage.
  • + En markant forbedring på din hunds velvære, eller pengene retur.
  • + At vi holder kvaliteten og servicen således at I ikke skal til at skifte leverandør endnu engang.
  • + At vi før noget som helst andet er drevet af vores mission: At forbedre & forlænge hundes liv. Ikke er dårligt sted at betro sin tillid, når det kommer til hundefoder uden korn.

Din sikkerhed:

Mere end 50.000 fantastiske hunde får hver dag serveret ESSENTIALS 100% kornfrie hundemad, så vi er ganske vist det mest solgte danskejet (Skandinavisk) kornfrie hundefoder i verden.

OVERVÆGTIGE HUNDE OG KORNFRIT FODER

Ja, hvem tænkte dog på det før ESSENTIAL FOODS kom til? Inden da var overvægtige hunde, tvunget ud i diverse kornholdige kaloriefattige forsøg ud i slankekost. Heldigvis kan vi tilbyde alle hunde der skal tabe sig eller holde vægten efter et vægttab (hunde med tendens til fedme) et ægte kornfrit foder alternativ:

ESSENTIALS CONTOUR.

For overvægtige hunde, er kornfrit hundefoder særligt interessant, sålænge, som i ESSENTIALS at kornet er udskiftet med proteiner og ikke andre stivelser. Det skyldes at et stabilt blodsukker accellerere vægttab.

Når din hund spiser sukkerarter ala majs, hvede, ris m.m. i større mængder igennem sit hundefoder, vil fedtforbrændingen standse. Det ved vi i ESSENTIALS, hvilke er årsagen til at CONTOUR er kornfri hundemad, der giver et sikkert, stabilt og langtidholdbart vægttab.

HVALPE OG HUNDEFODER UDEN KORN

Leder du efter kornfrit foder til hvalpe er ESSENTIAL FOODS det rette sted at starte. Vi har fra dag et satset 100% på kornfrit hundemad kombineret med masser af de gode proteiner.

Vi tilbyder både en løsning til hvalpe der bliver under 15kg, nemlig det kornfrie foder ESSENTIALS the BEGINNING. Og bliver din hvalpe mere end 15kg, er den rigtige kornfrie variant the BEGINNING LARGE BREED.

Fordelene for at vælge at bruge et kornfrit foder fra starten kan være mange, og kombinerer man det med vores tankegang om at holde blodsukkeret stabilt, er det meget svært at se at man kan gøre noget bedre for sin hvalp.

KORNFRIT FODER TIL ÆLDRE HUNDE

Når din hund har nået cirka 2/3 af dens forventede levealder, er det tid til at kikke lidt på skift fra voksenfoderet og til en seniorvariant. Heldigvis kan du fortsætte de gode kornfrie foder takter hvis du vælger ESSENTIALS OLDER. Har din ældre hund endnu ikke fået kornfrit hundefoder, er det helt bestemt ikke for sent at komme i gang. En seniorhunds største udfordring er den svindende muskelmasse.

Vælger du ESSENTIAL OLDER får du et 100% kornfrit foder med masser af lean proteiner, der ikke bare vedligeholder, men kombineret med motion udbygger muskelmasse. Når muskelmassen reduceres, belastes led mere, og forbrændingen bliver nedadgående. Det skal man undgå da det så at sige bringer alderdommen dårligheder hurtigere til overfladen. Hunde skal jo forblive unge og friske så længe som muligt!

Kornfrit hundemad, med et lavt indhold af stivelse, og med masser af let fordøjelige proteiner er vores populære løsning til alle alderende hunde. ESSENTIALS CONTOUR, kornfrit hundefoder, velbekomme.

STERILISERET / KASTRERET / NEUTRALISERET OG HUNDEFODER UDEN KORN
I de tilfælde skal man allerede fra starten tænke kornfrit hundefoder ind. Efter et indgreb sker der nemlig både det, at forbrændingen bliver reduceret med ca. 30% og at appetitten grundet skifte fra seksual-drift til mad stiger. En uheldig kombination, som man heldigvis nemt kan imødegå med ESSENTIAL CONTOUR. Et særligt kornfrit hundefoder sammensat til neutraliseret / steriliseret / kastreret hunde.

Fordelene ved kornfrit foder er at blandt andet at man kan skifte de stivelsesholdige korn ud med de mere kalorielette proteiner fra eksempelvis kylling, som ikke alene giver en bedre mæthedsfornemmelse, men også holder hunden bedre slank. At kornfrit foder til neutraliserede hunde ikke altid har været en standard kan virkeligt undre, men hos os i ESSENTIALS er det altid standarden, lige fra allerførste pose leveret.