Hundefoder til seniorhunde

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til ældre hunde. Ligesom med hundehvalpe, er det vigtigt at tilpasse sit foder til seniorhunde. Nedenfor finder du vores udvalg af særligt udviklet hundefoder til seniorhunde. 

 

 

 

Nøje udvalgte ingredienser til din seniorhund

I takt med at din hund bliver ældre ændres dens foderbehov.

Som seniorhund har din hund et øget behov for at få det helt rigtige foder med den rigtige sammensætning af energi og næringsstoffer, for at opretholde det rette energiniveau og mindske risikoen for at udvikle sygdomme sent i livet.

Derfor bør du stille store krav til hvilket hundefoder din hund bør få. Ved at vælge det rigtige foder til din hund kan du bidrage til at din hund får et længere, sundere og langt mere behageligt liv.

ESSENTIAL FOODS seniorhundefoder OLDER er lavet på kvalitetsråvarer, der er omhyggeligt udvalgt, så de passer til din hund og dens behov. Vores seniorhundefoder er tilberedt med råvarer af høj kvalitet herunder med masser af frisk kylling og and. Derudover er det fri for korn og lever op til vores BOF-principper, der er vores måde at bidrage til, at hunde lever et langt og sundt liv.

I vores senior hundefoder finder du den rette mængde proteiner, en nedsat fedtmængde, øget mængde af fibre og en tilpasset sammensætning af mineraler og vitaminer, der giver dig en glad seniorhund med høj livskvalitet. Hvis din hund har et lavt aktivitetsniveau, eller bare ikke er vant til at spise store mængder protein fra naturens side kan du med fordel prøve vores hundeofder med lavt kødindhold

Vores OLDER kan du købe i små poser med 3 kg. senior hundefoder og i store poser med 12 kg. senior hundefoder.

Hvornår skal min hund have senior hundefoder?

For at have en glad hund, der trives gennem hele dens liv, er det vigtigt at hunden får det hundefoder, der passer til livsstadiet hunden er i netop nu.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvornår din hund går fra at være hvalp eller almindelig voksenhund til at være seniorhund. Det er netop på dette tidspunkt, at du som hundeejer kan gøre mest, for at din hund får et langt og sundt liv uden sygdomme og skavanker.

Din hund bliver senior, når hunden fylder 5-9 år. Hvornår din hund skal begynde på senior hundefoder, afhænger naturligvis af hvilken race din hund er, og dens forventede levetid. Derfor siger vi hos ESSENTIAL FOODS som udgangspunkt, at når din hund når en levealder, der svarer til 2/3 dele af dens forventede levetid, så kan du skifte til vores senior hundefoder. Vores senior hundefoder er egnet til alle racer, herunder jagthunde, rotweilere og golden retrievers.

Dog kan der være unikke omstændigheder, der gør at du enten bør give din hund seniorfoder senere eller tidligere end dette stadie. Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller eventuelt en dyrelæge.

Lad din hund udforske nye smagsnuancer: Prøv at inkludere lakseolie til hunde i vores hundefoder.

Det bedste foder til din seniorhund

Hos ESSENTIAL FOODS finder du det bedste senior hundefoder til din hund.

Vores hundefoder er kåret som det bedste hundefoder i kategorierne ’And og kylling’, ’Tørfoder’, ’Vægttab ’ af den britiske hjemmeside Allaboutdogfood.co.uk Allaboutdogfood.co.uk har mere end 10 års erfaring med test af hundefoder fra hele verden og har til formål at gøre det lettere for hundeejere i hele verden at finde det bedste og sundeste hundefoder til deres hund.

Efterligner hundens naturlige spisevaner

God ernæring er helt essentielt for din hunds trivsel, uanset om den er ung, gammel eller kræver særlige måltider fordi den f.eks. er steriliseret. Derfor efterligner ESSENTIAL FOODS hundefoder hundens naturlige spisevaner, som hvis din hund fortsat levede i naturen.

At efterligne hundens naturlige spisevaner vil sige, at vores hundefoder til både seniorhunde og andre hunde indeholder en stor andel af proteiner fra friskt og uforarbejdet kød. Derfor vil du i mange af vores måltider til hunde kunne se at foderet indeholder mindst 74% kød, æg og fisk. Derudover indeholder vores hundefoder heller ikke korn, da hunde fra naturens side ikke ville spise store mængder kornholdige produkter, men i stedet gå på jagt efter en velsmagende kylling eller en fisk.

Hvad må hunde ikke spise?

Det er lidt en jungle at finde ud af hvad du må give din hund at spise udover dens hundefoder og hvad din hund ikke må spise. Derfor har vi i lavet en oversigt over nogle af de typiske fødevarer som mange hundeejere er i tvivl om de må give til deres bedste ven. oversigt Der florer i dag mange myter om, hvad hunde har godt af at spise og hvad de bestemt ikke må spise – og det vil vi gerne bidrage til at rydde op i.

Hunde må bl.a. ikke spise chokolade, vindruer og endda ben fra en lang række dyr – så hold dig til rigtige kødben. Du kan se hele listen af fødevarer, der er inddelt efter de forskellige fødevarer kategorier på denne side.

Hurtig levering og tilfredshedsgaranti

Når du handler dit senior hundefoder hos ESSENTIAL FOODS, ønsker vi både at tilbyde de bedste produkter og de bedste vilkår for vores kunder.

Derfor får du altid dit hundefoder leveret i løbet af maksimalt 3 dage, så du og din hund ikke skal gå og vente længere end højest nødvendigt på vores kvalitetshundefoder.

Vi tilbyder også 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur, hvis din hund ikke kan lide eller ikke reagerer positivt på vores hundefoder. Vi henter det resterende hundefoder hjemme hos dig og du får dine penge retur.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget