Hundefoder til seniorhunde

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til ældre hunde. Ligesom med hundehvalpe, er det vigtigt at tilpasse sit foder til seniorhunde. Nedenfor finder du vores udvalg af særligt udviklet hundefoder til seniorhunde. 

 

 

 

Foder der hjælper din seniorhund med at få en sund alderdom

Har du en hund der er ved at blive gammel, kan det være vigtigt at holde øje med hvilken foder du giver ham/hende. En seniorhund vil nemlig have et ændret behov, når kroppen bliver træt og slidt. En gammel hund vil ikke have samme behov for en energiholdig kost, fordi aktivitetsniveauet falder som hunden bliver ældre. Derfor er det vigtigt at du sørger for at købe foder til din hund, der er tilsvarende hvad din hund har behov for.

Foder der kan være godt for en seniorhund, skal være let fordøjeligt, som f.eks. foder uden korn, og have en begrænset mængde fedt. Stofskiftet falder som hunden bliver ældre, hvilken hurtigt kan ende i overvægt. En anden årsag til overvægt kan være, som nævnt, et fald i aktivitetsniveauet. Tilpasses kosten ikke, vil energiniveauet i kosten være langt over det der bliver forbrændt i løbet af en dag.

Vigtige fedtsyrer der skal reguleres i foderet, er omega-3 og omega-6. Disse fedtsyrer er med til at styrke immunforsvaret, og vil dermed hjælpe din hund med at bekæmpe infektioner. Ud over dette, vil omega-6 hjælpe med at afhjælpe hud- pels- gigt- nyre- og allergiproblemer. En regulering af fedtsyrer vil også hjælpe på hundens led, der vil få en nedsat risiko for at blive ramt af problemer.

Hos ESSENTIAL FOODS kan du få blandingen ESSENTIAL OLDER. Her får du sundt foder der er specielt lavet til seniorhunde, tilberedt med masser af frisk ROSS & COBB kylling og and. Her får du de optimale betingelser for en høj livskvalitet til din hund, med lav fedtprocent der understøtter en mindre aktiv livsstil.  

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget