Hundefoder til Rottweilere

Find det helt rigtige hundefoder til din Rottweiler. Der er ikke to hunderacer, der er helt ens. Derfor har vi hos ESSENTIAL FOOD lagt stor vægt på at udvikle produkter som er tilpasset hver enkelt hund og hunderace. Find det bedste foder til din Rottweiler herunder.

 

 

 

Det bedste hundefoder til din Rottweiler

For at finde det bedste foder til Rottweilere, skal du tage højde for flere ting. Det skal ikke være tilfældigt hvilket og hvor meget foder du giver din hund, da det kan komme an på Rottweilerens alder, størrelse og aktivitetsniveau. Forkert og for meget foder, kan resultere i at Rottweileren vokser mere og hurtigere end hvad kroppen kan holde til. Derfor skal du kigge nærmere på hvor gammel din hund er, hvor stor din hund bliver, og hvor aktiv den er.

Når din Rottweiler er en hvalp, er det vigtigt at finde foder, der støtter muskeldannelse, som er let fordøjeligt, med omega 3 og 6 der skal støtte hud og led, og vitaminer der støtter naturlig dannelse af knogler.

Derudover er slutvægten på din hund afgørende for, hvor meget foder han/hun skal have. Størrelse og vægt har noget at sige i forhold til hvor meget foder der skal til, før hunden får nok næring, uden at få for meget.

Når hunden er voksen, skal foderet doseres alt efter aktivitetsniveau. En Rottweiler der er meget aktiv, skal gerne have foder med højt niveau af kulhydrater, så der er en masse at forbrænde i en aktiv livsstil. Er din Rottweiler derimod mere rolig, vil et højt niveau af kulhydrater føre til overvægt. Så her skal du vurdere hvilken livsstil din hund har for at finde det rigtige foder til en stor hund.

Når din hund bliver ældre, findes der speciel næring, hvor ingredienserne sørger for støtte til led, fibre, hjælp til fordøjelse og justeret fedtindhold.

Kosten til rottweilere kan ligne samme kost som til labradors

Du kan finde foder hos ESSENTIAL FOODS til alle alderstrin, og til både den aktive og den dovne hund. Find den rigtige blanding til din hund, med de helt rigtige næringsstoffer, hos ESSENTIAL FOODS.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget