Hundefoder til store hunde

På denne side finder du vores bedste hundefoder til store hunderacer. Vores produkter er rige på kvalitet og ingredienser fra øverste hylde. Udforsk vores spændende produkter her på siden og bliv klogere på de ting, du skal være særligt opmærksom på, hvis du har en stor hund. 

 

 

 

VÆR SÆRLIGT OPMÆRKSOM PÅ DIN HUNDS STØRRELSE OG AKTIVITETSNIVEAU

Når du skal finde det rette foder til din hund, er der flere faktorer, som du bør være opmærksom på. Et af dem er hundens race og størrelse, herunder særligt dens vægt. Normalt betegner vi en hund som værende stor, når den vejer over 25-30 kg.

Større hunde har helt generelt et større behov for en korrekt sammensat kost, da hundens størrelse og vægt giver ekstra belastning på hundens ryg og bevægelsesmuskulatur. For at sikre din hund et langt og godt liv, er det derfor afgørende, at din hund får hundefoder til store racer, som er med til at understøtte dens naturlige behov.

 

STORE RACER - FORSKELLIGE AKTIVITETSNIVEAUER

Udover størrelsen på den enkelte hunderace i denne kategori, så er en anden vigtig variabel at have for øje, hvor højt et aktivitetsniveau den enkelte hund har.

Generelt for store hunde er, at de har behov for store mængder mad og en speciel sammensætning af kosten, som understøtter en sund vækst og udvikling og samtidig holder blodsukkeret stabilt. Dette er primært, fordi du gerne vil have kontrol over hundens vægt. Jo mere aktiv din hund er, desto større behov for at spise i løbet af dagen. Nogle af de mest populære store racer herhjemme inkluderer blandt andet golden retrievers, rottweilere, schæferhunde, som alle har et stort behov for at blive luftet, aktiveret og spise.

I den anden ende af aktivitetsskalaen for store racer finder vi sankt bernhardshunde, som på trods af deres størrelse er langt mere rolige af natur og har et mindre behov for at blive aktiveret og stimuleret.

 

ERNÆRINGSMÆSSIGE UDFORDRINGER FOR STORE RACER

På grund af de store hunderacers forskellige aktivitetsniveau, kan der opstå en række helbredsmæssige udfordringer, som du kan være med til at forebygge ved at vælge det rette foder. Med hensyn til de store og meget aktive hunde, som fx labradors og golden retrievers, vil der med alderen opstå risiko for, at din hund kommer til at døje med dårlige led. Leddene slides ekstra meget hos store og meget aktive hunde, både fordi hunden i sig selv er tung, men også fordi et højt aktivitetsniveau belaster hundens krop. 

Derfor er det særligt vigtigt at tilbyde hundefoder, der har et højt indhold af proteiner, som er kroppens vigtigste byggesten. Især gerne proteiner, der kommer fra fisk, da disse er rige på omega 3 og omega 6 som sammen med glucosamin kan være med til at styrke leddene hos din hund. Et af vores mest populære produkter, der opfylder disse krav, er ESSENTIAL STAMINA.

 

HUNDEFODER TIL STORE OG AKTIVE HUNDE

ESSENTIAL STAMINA er udviklet særligt til meget aktive hunde. Her får du et energigivende måltid, som er tilpasset den aktive hund med tendens til undervægt. Produktet er rig på både proteiner samt ikke mindst fedt. I alt indeholder dette produkt 35 % protein og 22 % fedt. Hovedingredienserne udgøres af velsmagende kylling, and, laks, ørred og æg.

 

HUNDEFODER TIL STORE OG MINDRE AKTIVE HUNDE

For de store racer, som er mindre aktive af natur eller som ikke tilbydes nok motion, kan en hyppig udfordring med tiden blive overvægt. Dette kan også medføre svage led samt ikke mindst en dårlig fordøjelse. Overvægt skal ligesom for mennesker helst undgås for hunde. I tilfælde af overvægt hos hunde anbefaler vi ESSENTIAL CONTOUR, der primært består af protein og meget lidt fedt. Proteinkilden kommer primært fra vores velsmagende og lækre skotske atlanterhavslaks, samt vores velsmagende britiske kyllinger og ænder. Samlet set indeholder disse måltider 33 % protein som og kun 13 % fedt, hvilket hjælper din hund til at smide de overflødige kilo.

 

VI BRUGER KUN DE BEDSTE INGREDIENSER TIL VORES MÅLTIDER

Uanset hvilket af vores produkter du måtte beslutte dig for at prøve, så kan du være sikker på at få et produkt fra absolut øverste hylde. Hos ESSENTIAL FOODS er der kun én ting, der betyder noget, og det er at hjælpe hunde af alle størrelser, racer og aldre til at få et langt og godt liv. Det betyder blandt andet, at vi kun udvælger de bedste ingredienser og forsøger at lave måltider, som ligger så tæt på den naturlige kost en hund ville spise, hvis den levede i naturen, som den altid har været vant til.

Og hunde er kødspisere! Derfor er der ingen korn i nogle af vores produkter, og hovedparten af ingredienser er proteiner fra nogle af de bedste proteinkilder, der findes. Vores proteinkilder kommer primært fra Storbritannien. Her finder man både de skotske atlanterhavslaks, de fritgående Cobb kyllinger, de unikke Gressingham ænder og selvfølgelig verdens bedste oksekød fra Aberdeen kvæg! Vi tør roligt garantere, at din hund bliver glad for vores måltider. Vores måltider er yderst velsmagende og sunde for de store racer såvel som de mindre.

 

VORES MÅLTIDER FORLÆNGER OG FORBEDRER DIN HUNDS LIV

Udover at være sundt og nærende, så skal vores måltider også bidrage til at forbedre og ikke mindst forlænge din bedste vens liv. Derfor har vi blandt andet opfundet vores eget koncept kaldet BOF. BOF er en forkortelse for ’Behavior Optimizing Food’. Det betyder kort sagt, at vores BOF-godkendte produkter hjælper til at holde din hunds blodsukker stabilt. Det kan for hunde, nøjagtig som for mennesker, give store udsving både mentalt og fysisk, hvis blodsukkeret kører op og ned.

Alle vores måltider er sammensat med henblik på at undgå disse udsving; at skabe en ny standard inden for foder. Når der serveres ESSENTIALS foder, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt. Nogen ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret. For dig som hundeejer giver det både en god mavefornemmelse, når du ved, at det du giver din hund, fremmer et sundt og langt liv. Derudover kan du glæde dig over, at din hund trives bedre og bliver nemmere at håndtere - netop fordi den ikke får de samme humørudsving som tidligere. 

 

SUPPLER DIT HUNDEFODER TIL STORE RACER MED VELSMAGENDE SNACKS

Udover at give din hund velsmagende måltider hver dag, anbefaler vi også, at du løbende supplerer dit hundefoder med dejlige og velsmagende snacks i form af godbidder. Godbidder er et fantastisk supplement til den daglige føde - også for store racer, som kan nyde de ekstra store tyggeben af ren oksehud. Brug de sunde godbidder som en belønning i forbindelse med løbende opdragelse eller træning af din hund. 

 

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os fra vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage. Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.

 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget