Hundefoder til store hunde

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til store hunde. Med store hunde menes typisk hunde over 50 kg. Vores hundefoder passer til flere forskellige racer. Læs gerne under hvert produkt.

 

 

 

Specifik kost til store hunde

Har du en stor hund, skal du være opmærksom på dens kost. En stor hun kan have større behov for specifik kost, da øget størrelse og vægt giver ekstra belastning på hundens ryg og bevægelsesmuskulatur. Ud over størrelsen, kan der også være stor variation i hvordan det generelle aktivitetsniveau ser ud. Generelt for store hunde er det, at der er et behov for store mængder mad, og en speciel sammensætning i kosten, der vil passe til din hund.

Der vil være et behov for kost der understøtter god fordøjelse, når du har en stor hund. Dette er primært fordi du gerne vil have kontrol over hundens vægt. Når det i forvejen er en stor hund, vil der være en belastning. Hvis det så ovenikøbet bliver en overvægtig hund, kommer der risiko for skader og overbelastede led.

For at behandle i forvejen overbelastede led, vil det også være en god idé at finde kost der indeholder omega-3 og 6 fedtsyre, sammen med C-vitamin. Ud over at behandle hundens hud og pels, vil dette også medvirke til bedre led.

Når hunden bliver ældre, vil det være ekstra relevant at finde særlig foder, der kan hjælpe med led-problemer. Du vil mange gange se, at ældre store hunde vil have problemer med at gå for lange ture, og ikke have energi til at lege. Den proces vil blive udskudt, hvis du har tidligt fokus på hundens led og knogler, og dermed give din hund en sund og stærk krop.

Eksempler på store hunde kan være Golden Retrievers eller Rottweilere

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finde foder der hjælper din hund med at få et sundt liv, uanset størrelse og alder. Vores blandinger sørger for de rigtige næringsstoffer, hvor du kan finde den helt rigtige løsning, til trods for vægt, aktivitetsbehov, og alder.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget