Hundefoder til store hunde

På denne side finder du vores bedste hundefoder til store hunderacer. Vores produkter er rigt på ingredienser fra øverste hylde. Udforske vores spændende produkter her på siden og bliv klogere på de ting du skal være særligt opmærksom på, hvis du er indehaver af en stor hund.

 

 

 

Vær særligt opmærksom på din hunds størrelse og aktivitetsniveau

Når du skal finde det rette foder til din hund, er der flere faktorer, som du bør være opmærksom på. Et af dem er hundens størrelse, herunder særligt dens vægt. Der findes i dag både små, mellemstore og store hunde. Normalt betegner vi en hund som værende stor, når den vejer over 25-30 kg.

Nogle af de mest udbredte store hunderacer herhjemme inkluder blandt andet labradors, rottweilere, schæferhunde, grand danois og golden retrievers.

Men selvom store hunde kan være af mange forskellige racer, så har større hunde helt generelt et større behov for specifik kost, da hundens størrelse og vægt giver ekstra belastning på hundens ryg og bevægelsesmuskulatur. For at sikre din hund et langt og godt liv, er det derfor afgørende, at din hund får noget foder, som understøtter dens naturlige behov.

Udover størrelsen på den enkelte hunderacer i denne kategori, så er en anden vigtig variabel at have for øje, hvor stort aktivitetsniveau den enkelte hund har.

Generelt for store hunde er det, at der er et behov for store mængder mad, og en speciel sammensætning i kosten, der vil passe til din hund. Der vil være et behov for kost der understøtter god fordøjelse, når du har en stor hund.

Dette er primært fordi du gerne vil have kontrol over hundens vægt. Jo mere aktiv og stor din hund er, jo mere vil den have behov for at spise i løbet af dagen. Nogle af de mest aktive, store hunderacer er blandt andet schæferhunde, golden retrievers og labradors, som alle har et stort behov for at blive luftet, samt for at spise.

I den anden ende af aktivitetsskalaen finder vi omvendt sanktbernhardshunde, som på trods af deres størrelse er langt mere rolige af natur og har et mindre behov for at blive aktiveret og stimuleret.

Ernæringsmæssige udfordringer for store hunde

På grund af de store hunderacers forskellige aktivitetsniveau, opstår der en række helbredsmæssige udforinger hos en række af de store hunderacer, som du kan være med til at forebygge ved at vælge det rette foder. For store og meget aktive hunde, som f.eks. labradors og golden retrievers, vil der med alderen opstå risiko for at din hund kommer til at døje med dårlige led.

Leddene slides ekstra meget hos store og meget aktive hunde både fordi hunden i sig selv er tung, men også fordi et højt aktivitetsniveau belaster hundens krop. For store og meget aktive hunde, er det særligt vigtigt at spise foder der har et højt indhold af blandt andet proteiner – og gerne proteiner der kommer fra fisk, da disse er rige på omega 3 og omega 6 som sammen med glucosamin kan være med til at styrke leddene hos din hund.

Et af vores mest populære produkter der opfylder disse krav, er ESSENTIAL STAMINA.

ESSENTIAL STAMINA er udviklet særligt til meget aktive hunde. Her får du et produkt der er rig på både proteiner samt ikke mindst fedt. I alt indeholder dette produkt 30% protein og 18% fedt. Hovedingredienserne udgøres af velsmagende æg, laks, kylling, ørred og and.

For de store men mindre aktive hunde, kan en hyppig udfordring med tiden blive overvægt, hvilket også kan medføre dårlige led samt ikke mindst en dårlig fordøjelse. Overvægt skal ligesom for mennesker helst undgås for hunde. I tilfælde af overvægt hos hunde anbefaler vi ESSENTIAL CONTOUR, der primært består af protein og meget lidt fedt.

Proteinkilden kommer primært fra vores velsmagende og lækre skotske atlanterhavslaks, samt vores velsmagende britiske kyllinger og ænder. Samlet set indeholder disse måltider 33% protein som og kun 13% fedt, hvilket hjælper din hund til at smide de overflødige kilo.

Vi bruger kun de bedste ingredienser til vores måltider

Uanset hvilket af vores produkter du måtte beslutte dig for at prøve, så kan du være sikker på at få et produkt fra absolut øverste hylde.

For hos os er der kun én ting, der betyder noget, og det er at hjælpe hunde af alle størrelser, racer og aldre til at få et langt og godt liv. Det betyder blandt andet, at vi kun udvælger de bedste ingredienser og forsøger at lave måltider, som ligger så tæt på den naturlige kost en hund ville spise, hvis den levede i naturen, som den altid har været vant til.

Og hunde er kødspisere! Derfor er der ingen korn i nogle af vores produkter, og hovedparten af ingredienser er som forklaret ovenfor proteiner fra nogle af de bedste proteinkilder der findes. Vores proteinkilder kommer primært fra Storbritannien.

Her finder man både de fantastiske atlanterhavslaks, de unikke fritgående Cobb kyllinger samt de helt unikke Gressingham ænder og selvfølgelig verdens bedste oksekød fra Aberdeenkvæg! Vi tør roligt garantere, at din hund bliver glad for vores måltider. Vores måltider er både yderst velsmagende samt utroligt sunde.

Vores måltider forlænger og forbedrer din hunds liv

Udover at være sundt og nærende, så skal vores måltider også bidrage til at forbedre og ikke mindst forlænge din bedste vens liv. Derfor har vi blandt andet opfundet vores eget koncept kaldet BOF.

BOF er en forkortelse for ’Behavior Optimizing Food’. Det betyder kort sagt, at vores BOF-godkendte produkter hjælper til at holde din hunds blodsukker stabilt. Det kan for hunde, nøjagtig som for mennesker, give store udsving både mentalt og fysisk, hvis blodsukkeret kører op og ned.

Alle vores måltider er sammensat med henblik på at undgå disse udsving; at skabe en ny standard inden for foder. Når der serveres ESSENTIALS, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt. Nogen ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret.

For dig som hundeejer giver det både en god mavefornemmelse, når du ved, at det du giver din hund, fremmer et sundt og langt liv. Men derudover kan du også glæde dig over, at din hund kan blive nemmere at håndtere, og ikke får de samme humørudsving som tidligere. Dette kan uden tvivl have en positiv effekt på de fleste hundeejere.

Suppler dit hundefoder med velsmagende snacks

Udover at give din hund nogle velsmagende måltider igennem dagen anbefaler vi også, at du løbende supplerer dit hundefoder med dejlige og velsmagende snacks i form af godbidder. Godbidder er et fantastisk supplement til den daglige føde for din hund. Godbidder giver både et velsmagende afbræk og kan desuden bruges i en lang række sammenhænge.

Godbidder kan særligt bruges som en belønning som en del af din hunds løbende opdragelse eller i forbindelse med specifik træning af din hund. Du kan både vælge at købe godbidder fra en autoriseret forhandler som os, eller du kan vælge at give din hund noget fra dit eget køleskab.

Hvis du vælger den sidste løsning, skal du dog være sikker på, at du ikke giver din hund noget, den ikke kan tåle. Der findes i dag mange myter og skrøner omkring, hvad en hund må spise og hvad den bestemt ikke må spise. Heldigvis har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål vi får om hvilke fødevarer din hund kan spise. Du kan se den fulde liste med mere end 50 forskellige fødevarer på denne side.

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os for vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage.

Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget