Hundefoder til aktive hunde

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til aktive hunde. Met et stort aktivitetsniveau medfører også en stor appetit. At være meget aktiv over hele liver bidrager også til at slide på din hunds krop. Med vores kødrige hundefoder får din hund både masser af vitaminer, proteiner og glucosamin som gavner dets helbred, både i dag og i fremtiden.

 

 

 

Køb hundefoder der er tilpasset din hunds aktive livsstil

Hos ESSENTIAL FOODS har vi udviklet flere måltider, der er tilpasset forskellige behov hos den enkelte hund. Hundehvalpe har således brug for noget andet at spise end en seniorhund og på samme måde har nogle hunde brug for ekstra meget foder – særligt hvis de har et højt aktivitetsniveau. Men hvornår krydser din hund så den magiske grænse for det, vi kalder et ’højt aktivitetsniveau’? Det er der flere faktorer der er med til at afgøre. 

Nogle hunderacer er mere aktive end andre

En af de faktorer der har betydning for din hunds aktivitetsniveau, er din hunds race. Nogle hunderacer, er bygget til at være meget aktive fra naturens side og trives bedst med meget aktivitet.

Nogle af de hunderacer, der i mange tilfælde har et højt aktivitetsniveau, er jagthunde, hyrdehunde, colliehunde, greyhounds, korthårede hønsehunde, engelsk springer spaniels og schæferhunde.

Din livsstil påvirker også din hund

En anden faktor der kan have indflydelse på din hunds aktivitetsniveau, er din livsstil.

Har en hund, der godt kan tåle et højt aktivitetsniveau, og dyrker du sport sammen med din hund, kan det være en fordel at give din hund hundefoder til aktive hunde.

Din hund kan have behov for ekstra energi, hvis du ofte løbetræner sammen med din hund, dyrker canicross eller trailløb, bruger din hund til jagt, går til agility eller har din hund med på orienteringsløb. Alle hunde skal luftes hver dag for at få dækket sit naturlige energibehov, men mange hundeejere vælger i dag at inkludere deres hunde i ekstraaktiviteter, og denne ekstra aktivitet skal selvfølgelig indregnes i din hunds samlede foderbehov.

Find det rigtige hundefoder til din aktive hund

ESSENTIAL FOODS’ hundefoder til aktive hunde kan gøre en stor forskel, når din hund har behov for ekstra energi.

Vores STAMINA hundefoder indeholder mere frisk kylling, and, laks, ørred og æg, mere protein, mere fedt, flere mineraler og, mere omega 6 og omega 3 sammenlignet med vores SUPERIOR LIVING hundefoder til hunde med et almindeligt aktivitetsniveau.

Både vores STAMINA hundefoder til aktive hunde og vores andre typer af hundefoder følger vores BOF-princip, så din hunds blodsukker holdes stabilt i løbet af dagen.  Et stabilt blodsukker bidrager til at din hund ikke får perioder, hvor energiniveauet pludselig falder. Dette kan både have en positiv virkning på din hunds psyke og ikke mindst fysik.

De ekstra proteiner, mineraler og gode fedtstoffer søger for at fylde din hunds energidepoter hver dag eller i perioder, hvor din hund har brug for ekstra energi. På den måde sørger du for at din hund altid har den nødvendige energi.

Gør din hunds måltid mere spændende: Mix foderet med lakseolie til hunde.

Vores måltider efterligner din hunds naturlige spisevaner

Vores hundefoder til aktive hunde er udviklet til at efterligne hundens naturlige spisevaner. Derfor indeholder størstedelen af vores hundefoder mindst 74% af friskt og uforarbejdet kød.

Ved at give din hund foder, der efterligner dens naturlige spisevaner, er dette en medvirkende faktor til at du får en glad og sund hund.

Fødevarer din hund ikke må spise

Der er stor forskel på hvilke fødevarer mennesker må få og hvilke hunde må få. Hvis du giver din hund nogle fødevarer som hunden ikke kan tåle eller som er direkte giftige for din hund, kan det gøre din hund alvorligt syg.

Derfor har vi i ESSENTIAL FOODS samlet et overblik over hvad din hund må og ikke må spise. På denne side kan du slå specifikke fødevarer op og hurtigt finde ud af om din hund kan tåle det.

Levering indenfor to dage og tilfredshedsgaranti

Udover at tilbyde dig det bedste hundefoder til aktive hunde, tilbyder vi også den bedste service og de bedste vilkår, når du handler hos ESSENTIAL FOODS.

Vi tilbyder dig hurtig levering af dit hundefoder, så du inden for to dage kan give din hund dens nye kvalitetshundefoder. Vi tilbyder dig også 100% tilfredsgaranti eller pengene retur, hvis ikke din hund synes om dens nye foder fra ESSENTIAL FOODS. Det positive er at vi oplever at langt de fleste hunde elsker vores hundefoder.

 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget