Hundefoder til aktive hunde

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til aktive hunde. Met et stort aktivitetsniveau medfører også en stor appetit. At være meget aktiv over hele liver bidrager også til at slide på din hunds krop. Med vores kødrige hundefoder får din hund både masser af vitaminer, proteiner og glucosamin som gavner dets helbred, både i dag og i fremtiden.

 

 

 

Giv din hund de næringsstoffer der er brug for

Har du en hund der lever aktivt, eventuelt som jagthund eller agilityhund, skal du sørge for at det foder hunden får, understøtter en aktiv livsstil. Det vil sige at hunden skal have foder der giver den energi nok til dagen, uden at blive for udmattet. I forhold til en almindelig hund, skal du regne med højere protein- og fedtindhold, samt mængden af foder din hund skal have. Et eksempel på hunde med aktiv livsstil kan være ved jagthunde

Det første du skal tænke på er, at når din hund er meget aktiv, kommer der et behov for at spise større mængder af foder. Det kan godt medføre at hundens tarmsystem kommer på overarbejde, hvorfor du bør finde foder der er let fordøjeligt.

Dernæst skal du sørge for at foderet indeholder de næringsstoffer din hund har brug for. Du skal lede efter foder, hvor der som minimum er 30% protein i, og hvor fedtindholdet mindst er 20%. Proteinerne har den effekt, at din hunds muskler bliver opretholdt og genopbygget efter ofte at blive anstrengt. Fedtindholdet skal ses som brændstof til din hund, fordi fedt indeholder meget energi.

Det kan også være en fordel at finde kost der indeholder omega-3 og 6 fedtsyrer. Ud over at påvirke hud og pels positivt, vil det også have en positiv indvirkning på din hunds led. Med en aktiv livsstil følger et større slid, hvorfor det er vigtigt at støtte leddene.

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finde foder der understøtter en aktiv livsstil. Vores ESSENTIAL STAMINA blanding er speciallavet til en krævende hverdag, med et højt aktivitetsniveau. Du kan også finde vores ESSENTIAL NAUTICAL LIVING blanding, der er rig på fisk, og dermed har et højt indhold af omega-3 og 6.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget