Hundefoder til Schæferhunde

Find det helt rigtige hundefoder til din Schæferhund. Der er ikke to hunderacer, der er helt ens. Derfor har vi hos ESSENTIAL FOODS lagt stor vægt på at udvikle produkter som er tilpasset hver enkelt hund og hunderace. Find det bedste foder til din Schæferhund herunder.

 

De rigtige næringsstoffer til din Schæfer

Når du kigger på foder til din Schæfer, kommer det meget an på hvor gammel, stor, og aktiv din Schæfer er. Din hvalp skal vokse i et passende tempo, for ikke at få skader på knogler og led. Det kræver den rette næring og dosering af foder, der skal passe til din Schæfer. En Schæfer er generelt en meget aktiv hund, hvilket giver anledning til at finde foder der medvirker til at give din hund et stabilt blodsukker. Det sker bl.a. ved at undgå foder med ris og kartofler.

Når din Schæfer er en hvalp, skal den have foder der er målrettet mod hvalpe. Det skal din hund have indtil den har en alder på omkring 13-14 måneder. I foder for hvalpe er det essentielt at der er et højt proteinindhold. Et højt proteinindhold vil medvirke til opbygning af Schæferens muskler, og bidrage positivt til muskelreparation ved en aktiv hverdag.

Når Schæferen bliver ældre end 14 måneder, skal man skifte til voksenkost. Her skal man være opmærksom på at købe foder til hunde med tendens til overvægt. Foder som dette hjælper din Schæfer med fedtforbrænding, som vil skåne dens hofter, og fremme en god fordøjelse. Derudover vil du gerne finde kost med omega-3 og 6, for en flot og sund hud og pels, samtidig med at der kommer støtte til leddene.

Foder til schæfere vil ofte være det samme som foder til Labradors.

Hos ESSENTIAL FOODS vil du finde foder der er beregnet til de forskellige alderstrin, der understøtter de behov din Schæferhund vil have. Du får foder med et højt proteinniveau, og foder der er specielt henvendt til hunde med tendens til overvægt. Du kan altså hos os finde det helt rigtige foder til din Schæfer.

 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget