Hundefoder til Schæferhunde

Find det helt rigtige hundefoder til din Schæferhund. Der er ikke to hunderacer, der er ens. Derfor har vi hos ESSENTIAL FOODS lagt stor vægt på at udvikle produkter, som er tilpasset hver enkelt hund og hunderace. Den altid populære schæfer er klog, nem at træne og en ret aktiv hund. 

Kornfrit hundefoder fra ESSENTIAL FOODS indeholder kun naturlige ingredienser og har et højt proteinindhold. Find det bedste foder til din Schæferhund herunder.

 

 

 

DE RIGTIGE NÆRINGSSTOFFER TIL DIN SCHÆFER

Schæferhunden er en hyrdehund, der er kendt for sit mod og sin loyalitet. Den bliver ofte anvendt som vagthund, politihund eller militærhund, men er også en glimrende familiehund. 

Schæferen er en aktiv hunderace, der kræver lydighedstræning og masser af motion hver dag. Den er stor og stærk af natur, og ligesom alle andre hunde kræver den en god kost med alle de rigtige næringsstoffer. Generelt skal du efter foder, der passer til din hunds alder, størrelse og aktivitetsniveau. En schæferhunds kost vil på sin vis minde om kosten til andre store hunderacer som labradors og Golden Retrievers

Store hunde forbrænder generelt fedt og kulhydrater langsommere end mindre hunde. Derfor bør hundefoderet indeholde meget kød og helst ingen korn. Det er samtidig vigtigt at få dækket hundens behov for vitaminer og mineraler. Læs mere om herunder, hvordan ESSENTIAL FOODS’ måltider opfylder schæferhundens ernæringsmæssige behov.

ESSENTIAL FOODS - DET BEDSTE HUNDEFODER TIL DIN SCHÆFER

En schæfer er generelt en meget aktiv hund, hvilket giver anledning til at finde foder, der holder hundens blodsukker stabilt. ESSENTIAL FOODS’ måltider er sammensat med henblik på at undgå udsving i blodsukkeret. Vi har navngivet dette princip BOF - Behavioural Optimizing Foods. BOF er indtænkt i alle vores måltider og bidrager med de mange fordele, der er ved at holde blodsukkeret stabilt hele døgnet. Det sker bl.a. ved at undgå ris, korn og for mange kulhydrater i vores foder. Derimod har vores måltider et højt proteinniveau, der understøtter den kraftige knoglevækst, muskeludvikling og fastholder et stabilt blodsukker. Vores hundefoder er fri for korn og gluten - og indeholder de rette mængder af omega 3, omega 6, kalcium, fosfor og glukosamin. 

I hundefoderet fra ESSENTIAL FOODS får din hund dagligt mindst 74% kød samt vigtige vitaminer og mineraler. Mindst 45% af ingredienserne i vores hundefoder er friske ingredienser, der er nænsomt tilberedt ved 90 grader. På den måde er ernæringsværdien i foderet fortsat på sit højeste, når det rammer hundeskålen.

KORNFRIT HUNDEFODER TIL DIN SCHÆFERHVALP

Din hvalp skal vokse i et passende tempo for ikke at få skader på knogler og led. Det kræver den rette sammensætning af næringsstoffer og dosering af foderet. Schæferhvalpen skal have hvalpefoder frem til, at den når en alder på omkring 13-18 måneder. ESSENTIAL the BEGINNING LARGE BREED er helt specifikt sammensat til hvalpe & juniorer, der som voksne kommer til at veje +15 kg. Måltidet understøtter perfekt den særlige vækstfase, som større hunde gennemgår, takket være det høje proteinindhold. Proteinerne medvirker til opbygning af schæferens muskler og bidrager positivt til muskelreparation ved en aktiv hverdag. Måltidet følger BOF princippet og er tilmed kornfrit.

SMAGSVARIANTER DIN HUND VIL ELSKE

Når schæferen bliver omkring 14 måneder, skal du skifte hvalpefoderet ud med kost til voksne hunde. Forskellen er generelt set, at foder til voksne hunde ikke har den samme energitæthed som til hvalpe. Det vil hjælpe din schæfer til fedtforbrænding, som igen skåner dens hofter og fremmer en god fordøjelse. Et højt indhold af omega-3 og 6 giver en flot pels og sunde og smidige led.

SUPERIOR LIVING er det originale ESSENTIALS måltid - et særdeles velsmagende hundefoder med 80% kød/fisk/æg. Ingredienser som fritgående Gressingham and og kylling, skotsk atlanterhavslaks, ørred og friske æg gør dette produkt til den mest populære ESSENTIALS variant hos opdrættere. Skab variation ved at skifte imellem denne og de øvrige LIVING måltider til store hunde, som fx NAUTICAL LIVING og ESTATE LIVING.

Hos ESSENTIAL FOODS har vi udviklet det bedste foder til schæferhunde, og vi tilbyder flere varianter, som er tilpasset de forskellige alderstrin i din hunds liv. Vores måltider er med til at understøtte de behov, din schæferhund har - hele livet. Du finder derfor ESSENTIAL OLDER, som er foder til den ældre schæferhund. Dette måltid er skræddersyet til at give ældre hunde de bedste betingelser for høj livskvalitet. Find det helt rigtige foder til din schæfer her hos os.

PRØVEMÅLTIDER OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Forkæl din hund med et prøvemåltid fra ESSENTIAL FOODS og lad den smage andre varianter af vores lækre måltider. Du kan bestille prøvemåltider til 12,50 kr. pr. pakke og teste, hvilken en af smagsvarianterne, der er din hunds favorit. Som kunde hos os får du også en anden stor fordel: Vi har 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis din hund ikke kan lide foderet, så brænder du ikke inde med en stor pose hundefoder. Vi sørger for at afhente foderet, og du får dine penge tilbage. 

Hos ESSENTIAL FOODS vil vi gerne bidrage til et sundt og langt hundeliv. Derfor kan du altid spørge os til råds! Kontakt os, hvis du er i tvivl om valg af foder, dosering eller andet. 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget