Hundefoder til steriliserede hunde

På denne side finder du vores udvalg af hundefoder til steriliserede og kastrerede hunde. At blive steriliseret eller kastreret påvirker din hunds stofskifte. Hvorfor det er afgørende, at du tilpasser din hunds kost efter indgrebet. Nedenfor kan du læse om vores særligt udviklede måltider.

 

 

Foder tilpasset steriliserede hunde

Når din hund er blevet steriliseret, skal du passe på med at give den samme mængde og type foder som du plejer. Ved en sterilisering medfører nemlig en ændring i din hunds hormonbalance, der har en betydning for din hunds stofskifte. Det bliver lavere, hvilket vil sige at din hund vil have nemmere ved at blive overvægtig hvis ikke du passer på. Derudover vil en ændring i hormonbalancen også kunne betyde en øget appetit hos din hund.

Der findes foder der er specielt designet til steriliserede hunde, der er specielt lavet til deres behov, med et lavere antal kalorier, så din hund kan undgå det store vægtskifte.

Foder, du med fordel kan lede efter, er foder der er lavet mod overvægt, der har en fremmende effekt på din hunds fedtforbrænding. Derudover bør du lede efter foder med et lavt indhold af fosfor og kalcium, hvilket vil hjælpe med at modvirke lidelser i urinvejene, hvilket kan opstå ved sterilisering.

Hos ESSENTIAL FOODS kan du finde specialiseret hundefoder, i vores blanding til overvægtige hunde, og hunde der er steriliserede. Produktet hedder ESSENTIAL CONTOUR, og indeholder et lavt fedtindhold på 13%, og som derudover er kornfrit. Du får foder med smag af kylling fra fritgående ROSS & COBB kyllinger og and, hvor vi er bevidste om behovet for steriliserede og overvægtige hunde, og derfor har lavet den helt rigtige kombination af næringsstoffer.

Du vil altså som ejer af en steriliseret hund gerne have fat i ESSENTIAL CONTOUR foder, der er reduceret i mængden af fedt og kalorier, og hjælper din hund med potentielle gener, så du kan tilpasse din hunds foder til det nye behov der vil være efter sterilisering.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget