Hundefoder til steriliserede hunde

På denne side finder du vores hundefoder ESSENTIAL CONTOUR der er særligt fremstillet til at hjælpe nyligt kastrerede og steriliserede hunde med at få den optimale næring og energi. Læs om nogle af de ting du skal være særligt opmærksom på, hvis din hund er blevet steriliseret nedenfor.

 

 

Hvordan påvirker en sterilisering din hund?

Hvert år kastreres eller steriliseres et stort antal hunde i Danmark, både hanhunde og tæver. Der kan være mange gode grunde til at sterilisere sin hund. For begge hundetyper gøres det ofte ud fra et ønske om at undgå eller mindske risikoen for bestemte sygdomme såsom prostatitis, testikelcancer, epilepsi eller uønskede graviditeter hos tæver. For nogle hanhunde kan det at blive kastreret også medvirke til at gøre hunden mere rolig og mindre aggressiv.

Hanhunde kan for eksempel blive meget påvirkede af tæver i løbetid hvilket kan komme til udtryk ved at hunden mister sin appetit eller kontinuerligt piber eller forsøger at stikke af for at finde en tæve.

Når tæver kastreres, fjernes æggestokkene, livmoderen og æggelederne imens hanhunde får fjernet testiklerne. Fælles for både hanhunde og tæver er det, at dette indgreb påvirker hormonbalancen i kroppen på hunden. 

En kastrering medfører at stofskiftet hos hunden falder, hvilket stimulerer appetitten hos hunde. Normalt vil kønshormonerne nemlig medvirke til at øge mæthedsfornemmelsen hos hunde imens det stimulerer deres aktivitetsniveau, hvilket er en ønskelig kombination hvis man skal have en sund og rask hund. Efter at være blevet kastreret oplever mange hunde derfor en øget appetit og et faldende aktivitetsniveau, hvilket medfører at mange hunde tager på i vægt, hvilket kan have store helbredsmæssige konsekvenser for din hund, uanset dens alder eller størrelse.

For når hunde tager på i vægt, øges risikoen for en lang række sygdomme såsom diabetes, ledsygdomme, mindsket udholdenhed og lavere tolerance overfor varme, hvilket tilsammen kan resultere i en markant kortere levetid. Og det ønsker vi ikke for din hund!

ESSENTIAL COUNTURE er særligt udviklet til kastrerede hunde

Heldigvis er det ikke nødvendigvis svært at undgå overvægt efter en kastrering. Det afgørende er at tilpasse sin hunds foder samt sørge for, at den får nok motion så den kan få forbrændt det foder den indtager. For at imødekomme disse særlige udfordringer som kastrerede hunde oplever, har vi udviklet et unikt produkt kaldet ESSENTIAL COUNTURE.

ESSENTIAL COUNTURE er et måltid bestående af tørfoder med en meget høj andel af proteiner og et lavt indhold af fedt. Proteinerne kommer primært fra kylling, and, laks og æg. Foruden at indeholde hele 33% protein, 13% fedt og 4,5% fibre så har det også et højt indhold af gode Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer som gavner både muskler og led, samt din hunds pels og kredsløb.

Sidst men ikke mindst indeholder dette produkt også både kalcium og fosfor som sammen kan modvirke en række urinvejslidelser, som ofte ses hos steriliserede hunde. Kort sagt indeholder ESSENTUAL COUNTURE lige netop det din hund har brug for, for at undgå at tage på i vægt. Det lave indhold af vand og høje indhold af kostfibre medvirker til at give en god mæthedsfornemmelse!

Vores hundefoder til steriliserede hunde er kåret til bedste hundefoder til vægttab

Her hos ESSENTIAL FOODS er vi selv utrolig stolte over vores hundefoder til steriliserede hunde. Det er nemlig ikke kun os, der synes vi har et rigtigt godt produkt. Hjemmesiden Allaboutdogfood.co.uk giver os ret.

Allaboutdogfood.co.uk er en af verdens største hjemmesider inden for hundefoder. De har sammenlignet ESSENTIAL COUNTURE med mere end 900 andre hundefoderbrands fra hele verden og kåret os til bedste hundefoder i kategorien ’Tørfoder til vægttab’, hvilket vi er utroligt glade for.

Hos Allaboutdogfood.co.uk lægger man vægt på en række kriterier såsom at man bruger kvalitetsingredienser, lever op til en hunds ernæringsbehov, undgår unødvendige tilsætningsstoffer og lever op til de europæiske myndigheders retningslinjer på området. Vi kan selvfølgelig sætte flueben ved alle disse kriterier og mere til. Du kan læse mere om baggrunden for kåringen og vores resultater på tværs af flere kategorier på denne side.

Gør dit hunds måltid mere varieret: Mix vores foder med fiskeolie til hunde.

Alle hunde har ret til et langt og sundt liv

Hos ESSENTIAL FOODS har vi kun et altoverskyggende mål: at give din hund et langt og sundt liv. Penge og profit betyder langt mindre for os. Derfor er alle vores måltider udviklet på baggrund af vores egen klare filosofi. Derfor er alle vores måltider grundlæggende kornfrie. For hunde er først og fremmest kødspisere.

Da hunde levede i naturen, var deres livretter særligt fisk og fjerkræ! Derfor indeholder størstedelen af vores produkter meget store mængder kvalitetskød. De fleste af vores ingredienser stammer fra Storbritannien hvor det våde, fugtige og til tider kolde klima skaber det bedste forudsætninger for både fisk, kyllinger, ænder og køer. Derudover har vi udviklet vores eget koncept kaldet BOF.

BOF står for ’Behavior Optimizing Food’. Det betyder kort sagt, at vores BOF-godkendte produkter hjælper til at holde din hunds blodsukker stabilt. Det kan for hunde, nøjagtig som for mennesker, give store udsving både mentalt og fysisk, hvis blodsukkeret kører op og ned.

Alle vores måltider er sammensat med henblik på at undgå disse udsving; at skabe en ny standard inden for foder. Når der serveres ESSENTIALS, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt. Nogen ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret.

 

Få styr på hvad du kan give din hund at spise

Som hundeejer er der mange måder hvorpå man kan belønne sin hund i løbet af dagen. Mange vælger helt naturligt at supplere deres hunds daglige måltider med lækre og velsmagende godbidder – det er vi også selv store tilhængere af. Andre vælger omvendt at fodre deres hund med en lille snack fra køleskabet eller fra middagsbordet.

Og der findes også mange lækre små snacks som man har i køkkenet, som man kan give til sin hund i enten små eller store portioner. Men hvis man vælger at fodre sin hund med noget fra køleskabet, så er det afgørende, at man har helt styr på, hvad der er godt og dårligt at give sin hund.

Vi har arbejdet med hunde og hundefoder i over 20 år, så der findes næppe et spørgsmål vi ikke har fået mindst en gang. Derfor har vi lavet en liste over fødevarer som du enten kan give eller bestemt ikke kan give din hund. Se den fulde liste på denne side og find inspiration til, hvad du kan give din hund at spise.

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os for vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage.

Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.

Husk at tale med din dyrelæge om din hunds sterilisering

Hvis du har observeret adfærd som får dig til at overveje om din hund skal steriliseres, så bør du altid henvende dig til din dyrelæge. Vi er ikke læger og du kan derfor ikke tage vores ord for 100% gode varer, da vi ikke er i stand til at diagnosticere dyr. Vi koncentrerer os udelukkende om at udvikle godt hundefoder.

 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget