Hundefoder med lavt kødindhold

På denne side finder du vores bedste hundefoder med et lavt proteinindhold. Selvom det er naturligt og ønskeligt for hunde at spise foder med en høj andel af proteiner, så kan der være situationer, hvor det giver mening at skifte til et produkt med mindre protein og kød end normalt. Bliv klogere på, hvordan du finder det rette foder til din hund nedenfor.

 

 

 

Hvornår bør man overveje hundefoder med et lavt indhold af kød?

Hunde er fra naturens side vant til at spise store mængder protein far kød fra deres tid i naturen. Dyr som fisk, kyllinger, kalkuner og ikke mindst oksekød er blandt mange hundes yndlingsspiser.

Omvendt er hunde ikke vant til fra naturens side at spise store mængder kulhydrater samt ikke mindst kornprodukter, selvom både korn og kulhydrater fylder mere og mere hos etablerede fodermærker.

Hunde kan nemlig ikke fordøje kulhydrater lige så godt som proteiner. Men selvom hunde er vant til de store mængder kød, så kan der stadig være situationer, hvor man med god grund kan skære ned på mængden af kød og proteiner i hundens kost. Nogle af de hyppigste tilfælde er når:

 

  • Din hund har et lavt aktivitetsniveau
  • Din hund har dårlig fordøjelse
  • Din hund har allergi over for en eller flere fødevarer

 

Din hund har et lavt aktivitetsniveau

En af de primære årsager til at mange vælger at skifte til et fodermærke med mindre protein, er at deres hund har et lavt aktivitetsniveau. Hunde der har et lavt aktivitetsniveau, har ikke i samme grad brug for så store mængder protein som meget aktive hunde, hvorfor man i stedet kan udskifte noget af proteiner med for eksempel ris eller tang som det er tilfældet ved os. 

Der kan være flere årsager til, at din hund har et lavere aktivitetsniveau end andre. Nogle hunde såsom Coton de tulear har fra naturens side et mindre behov for stimulering end meget aktive hunde såsom labradors eller golden retrievers.

Din hund har dårlig fordøjelse eller allergi over for bestemte fødevarer

En anden god grund til at vælge et produkt med mindre protein end normalt, er at din hund har dårlig fordøjelse. Dårlig fordøjelse hos hunde kan opstå af flere grunde, men primært skyldes det en allergi eller overfølsomhed overfor bestemte fødevarer eller et højt indhold af ingredienser, som hunden ikke kan tåle.

Dette kan både være kulhydrater, som hunde ikke er vant til at fordøje som forklaret tidligere, samt store mængder korn. ESSENTIAL BALANCE indeholder også kun protein fra et dyr – nemlig de skønne og velsmagende Black Norfolk Kalkuner for at minimere risikoen for at din hund ikke kan tåle flere forskellige proteiner.

Hvis du har mistanke om din hund har allergi overfor bestemte fødevarer, vil vi altid anbefale dig at søge råd hos en dyrlæge før noget andet.

 

ESSENTIAL FOODS: Når kun det bedste er godt nok

Hos ESSENTIAL FOODS har vi en meget klar filosofi som gennemsyrer vores arbejde med vores produkter: at hunde skal have et langt og sundt liv. For os er hundefoder ikke bare

’foder’ som virker som benzin i en motor, men derimod måltider som skal nydes og bidrage til et langt og sundt liv.

Derfor er vores produkter sammensat for at skabe en naturlig kost for hunde i alle størrelser og aldre.

Gennemgribende for mange af vores produkter er, at de er kornfrie samt at de indeholder store mængder kød, da dette er hvad hunde som sagt ville foretrække at spise i naturen. Derfor adskiller vores produkt BALANCE sig også fra vores øvrige produkter. Det betyder dog ikke at det er dårligere – det er bare som vi siger anderledes.

BALANCE indeholder kun 20% protein fra kalkuner og 10% fedt. Derudover består BALANCE primært at ris som er rig på gode kulhydrater, samt havre. Selvom vi generelt foretrækker kornfrie produkter så der havre i vores optik den klart bedste kornsort man kan give sin hund, og med et indhold på kun 3,5% havre, ligger det stadig i den lave ende af skalaen. Ligesom vores kalkuner så kommer vores havre selvfølgelig også fra Storbritannien.

 

Der findes masser af kødfrie madvarer til hunde

Uanset om din beslutning om at skifte til proteinfattigt hundefoder skyldes sundhedsmæssige eller personlige årsager, så kan du glæde dig over, at du udover proteinfattigt foder, kan supplere din hunds måltider med en række ganske almindelige fødevarer, som du uden tvivl har liggende i dit køkken, som ikke indeholder kød.

Gode kødfrie kilder til protein for en hund kan for eksempel være ærter eller blomkål. Vi har samlet en liste med typiske fødevarer som vi ofte får henvendelser om hvorvidt hunde må spise eller ej. Tag et kig på listen her og få masser inspiration til, hvad du kan give din hund at spise som alternativ til kød.

 

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os for vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage.

Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget