Hundefoder med højt kødindhold

Hos ESSENTIAL FOODS er vi af den overbevisning af en hunds kost skal ligge så tæt på, hvad den ville spise, hvis den fortsat levede i naturen. Og det ville primært være en kost, der bestod af kød. Derfor indeholder stort set alle vores produkter sotre mængder af både oksekød, vildt, fjerkræ og ikke mindst fisk. På denne side kan du få et overblik over alle vores produkter med et højt indhold af kød. 

 

 

 

Få foder med højt kødindhold hos ESSENTIAL FOODS

Hos ESSENTIAL FOODS finder du foder med højt kødindhold, til din hund. Hunde er fra naturens side kødædere. Foder med et højt kødindhold vil derfor gøre din hund glad, og få foderet til at minde mest muligt om den naturlige kost. Fordele ved hundefoder med højt kødindhold er at det vil være forbundet med højt proteinindhold, er derfor gavnligt for muskelopbygning, knoglebygning, og for din hunds immunforsvar.

Foder med et højt kødindhold er sundt, og din hund vil elske det. Din hund kan dog ikke leve på kost udelukkende bestående af kød. Det vil give din hund mangel på næringsstoffer, eller fordøjelsesbesvær. Det vil altså være ideelt at finde sundt foder der er rigt på kød, men også andre næringsstoffer, der kan fås fra frugt og grønt, som f.eks. søde kartofler, ærter, diverse bær, og spinat.

Hvor meget protein og kødfordeling der er i foder fra ESSENTIAL FOODS, kommer an på hvilken blanding du vælger. Du kan finde foder med forskellige blandinger, der indeholder forskellige kødkilder, der hver især giver noget unikt til foderet. I ESSENTIAL NAUTICAL LIVING kan du f.eks. finde foder, hvor proteinerne primært kommer fra fisk. Derudover kan du også finde foder med lam, der giver et helt andet smagsudtryk, som din hund vil elske. Der findes også vores ESSENTIAL HIGHLAND LIVING, hvor proteinerne kommer fra både okse, agerhøne, kalkun, laks, og fritgående Gressingham ænder.

Du kan altså finde foder hos ESSENTIAL FOODS med højt kødindhold, og i en blanding der passer til din hunds behov, om det er foder til tynde hunde, eller hunde der lever en aktiv livsstil. Du finder gode blandinger af kød i høj kvalitet, blandet med råvarer der giver gode næringsstoffer til din hund, så han/hun kan få et godt og sundt liv.

 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget