Hundefoder med højt kødindhold

På denne side finder du vores udvalg af produkter med et særligt højt kødindhold. Alle vores ingredienser er nøje udvalgt fra nogle af verdens bedste proteinkilder for at give din hund nogle sunde, velbalancerede og ikke mindst velsmagende måltider. Find dit nye hundefoder i dag og giv din hund et bedre liv med ESSENTIAL FOODS.

 

 

 

Hvorfor bør du vælge hundefoder med et højt kødindhold?

Hunde er fra naturens side vant til at spise store mængder kød. Da hunde levede i naturen, gik de på jagt efter andre dyr som fisk, kyllinger og ænder blot for at nævne nogle.

Derfor er det helt naturligt at en hunds daglige måltider også helst skal indeholde store mængder proteiner. Typisk indeholder hundefoder op til 30% protein samt fedt og i mindre grad kulhydrater. Der kan dog være en række situationer, hvor det giver god mening at give sin hund foder, der har et ekstra højt indhold af kød og protein.

Nogle af disse situationer inkluder blandt andet:

 

Hvis din hund er meget aktiv

En af de ting der kan have stor betydning for hvad for noget hundefoder, der passer bedst til din hunds, er din hunds race samt ikke mindst dets aktivitetsniveau. Nogle hunderacer er naturligt mere aktive end andre og har derfor brug for mere foder end andre.

Hunde kan både være aktive fordi de er en bestemt race der har anlæg for det, men det kan også skyldes at den enkelte hund udfylder en særlig funktion, som kræver ekstra meget af hunden.

Det gælder særligt for hunde der bruges som politi- eller redningshunde, sporhunde eller bare hunde der har en stor andel af stor andel muskelmasse, som skal vedligeholdes. Til meget aktive hunde anbefaler vi typisk vores ESSENTIAL STAMINA, der består af 88% kød fra kylling, and, laks, ørred samt æg. Samlet set indeholder STAMINA 34% protein og 24% fedt, der skaber de perfekte forudsætninger for et aktivt hundeliv.

Gør din hunds måltid mere spændende: Mix vores hundefoder med lakseolie til hunde.

Hvis din hund er overvægtig og skal tabe sig

En anden situation, hvor du med god grund kan overveje at skifte til noget nyt hundefoder med et højt indhold af kød og protein er, hvis din hund er blevet overvægtig.

Overvægt hos hunde kan både skyldes at den ikke er aktiv nok, alder samt at den er blevet steriliseret, hvilket kan påvirke dens aktivitetsniveau.

Når hunde tager på i vægt, kan en diæt rig på proteiner og fattig på kulhydrater og fedt hjælpe hunden med at smide nogle af de overflødige kilo, hvis den får den mængde motion, der også skal til. Til overvægtige og nyligt kastrerede hunde anbefaler vi hos ESSENTIAL FOODS at du prøver vores blanding kaldet ESSENTIAL COUTURE.

Hvis din hund har fordøjelsesbesvær

En tredje situation hvor du kan overveje at skifte dit foder ud, er hvis din hund oplever fordøjelsesbesvær. Fordøjelsesbesvær kan opstå som følge af mange forskellige årsager såsom allergi eller overfølsomhed over for bestemte fødevarer.

Som nævnt ovenfor er hunde fra naturens side skabt til at spise kød, så hundefoder der indeholder særligt store mængder korn og mange kulhydrater kan være årsager til at din hund har svært ved at fordøje sin mad.

Hvis du har mistanke om at din hund har allergi, bør du tage den med til dyrlæge og få en diagnose. Hvis det holder stik, skal du omvendt kraftigt overveje at omlægge din hunds kostvaner. Du kan hos ESSENTIAL FOODS også finde hundefoder særligt til hunde med sart eller dårlig mave

Vores kød kommer fra de bedste og mest velsmagende dyr

Hos ESSENTIAL FOODS ser vi det som vores vigtigste opgave at skabe måltider, der både smager godt og som øger din hunds sundhed og samlede livskvalitet, så den kan få et langt og godt liv.

For at leve op til disse værdier lægger vi utrolig stor vægt på, at ingredienserne i vores måltider skal være af høj kvalitet. Derfor kommer langt størstedelen af vores ingredienser fra skønne Storbritannien. Her finder man nemlig nogle af de bedste proteinkilder i hele Europa.

Vores produkter indeholder således skotsk atlanterhavslaks, Gressingham ænder, Ross & Cobb kyllinger og Aberdeen-oksekød blot for at nævne nogle af vores mange proteinkilder.

De gode ingredienser betyder også at vores måltider indeholder masser af næring, vitaminer og ikke mindst mineraler som din hund har brug for, for at leve trygt og godt.

Hvad kan jeg ellers give min hund at spise?

Hvis du er en af dem som alligevel ikke er på udkig efter hundefoder med et højt proteinindhold, så kan du overveje vores lavproteinfoder i stedet. Vi kalder dette måltid for BALANCE. Her får du et produkt der kun indeholder 20% protein, hvilket er i din lave ende. BALANCE består kun et af protein, hvilket stammer fra kalkun.

Foder med kun et protein er særligt gavnligt, hvis din hund har allergi over for andre proteinkilder som kylling eller oksekød. BALANCE består udover kalkun af ris og havre som stadig giver masser af energi, næring og smag til din hund. Foderet er selvfølgelig som alle andre produkter i vores sortiment kornfrit!

BALANCE er særligt lavet til at give en mave i balance og modvirke særligt dårlig mave hos din hund. Prøv det i dag – vi er næsten helt sikker på, at din hund bliver glad for det!

Suppler dit hundefoder med godbidder og snacks

Udover at overveje et af vores mindre kødrige produkter, så kan du også overveje at supplere din hunds daglige måltider med snacks i form af enten godbidder eller med udvalgte rester fra køleskabet.

I vores sortiment af godbidder finder du blandt andet lækre og velsmagende LIVER DELIGHTS der består af 100% tørret okselever, der udover at være fulde af smag også er knaldhamrende sunde på grund af de mange gode vitaminer og mineraler der findes i lever.

En anden lækker godbid vi er sikre på, at din hund bliver glad for, er vores SMALL ROLLED DELIGHTS, der består af 100% tørret oksehud. Udover at være lækre og sunde, så kan vores SMALL ROLLED DELIGHTS også hjælpe med at rense din hunds tænder og dermed bidrage til en god mundhygiejne, hvilket er afgørende for din hunds sundhed.

Et sidste alternativ du kan overveje, er at give din hund en lille snack når du har noget tilovers i køkkenet, når du kokkerer. Her er det dog vigtigt at du har sat dig grundigt ind i, hvad en hund må spise og hvad den under ingen omstændigheder må spise.

Heldigvis finder du en lang række hverdags fødevarer, som din hund gerne må spise i både små og store mængder som ikke altid indgår i dets foder. Hvis du vil have inspiration til, hvad du kan og hvad du ikke kan give din hund, så har vi samlet en liste med mere end 50 fødevarer som du helt skal undgå at give din hund – også hvis den tigger dig om det. Du kan se den fulde liste på denne side.

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os for vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage.

Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på blokken og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.

 

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget