Hundefoder til små hunde

På den side finder du vores udvalg af hundefoder til små hunde. Med små hunde mener vi hunde, som vejer op til 10 kg. Hvis du er i tvivl om netop disse produkter nedenfor passer tin hund, så overvej at slå din hunds race op i vores søgefunktion. Hvis din hund endnu ikke er voksen, vil vi anbefale dig at se under vores hvalpefoder.

 

 

 

Foder der passer til små hunde

Når du skal finde hundefoder til små hunde, skal du tænke på hvordan energiniveauet i foderet ser ud, og hvilken ernæring der findes i foderet. Det er vigtigt at små hunde får foder der er let fordøjeligt, og med ingredienser der hjælper med følsom hud og overvægt. Alt for mange små hunde er overvægtige, og det kan gå hårdt ud over din hunds helbred og levealder.

Ved små hunde bør du også være ekstra opmærksom på tandrensning. Små hunde har større tendens til at samle madrester og få belægninger, som er skadeligt for tænderne. Derfor bør du finde en foderpille, der hjælper med dette, eller være ekstra opmærksom på at få styr på din hunds tandsæt.

For at modarbejde hudproblemer, bør du finde foder med omega-3 og 6 fedtsyrer i. Omega-3 og 6 medvirker til at få en sund hud og pels, samtidig med at leddene bliver smurt. På den måde vil du hjælpe din hund med at undgå hudproblemer, og sikre et bedre helbred.

Har din hund problemer med vægten, kan du med fordel finde hundefoder der er lavet til hunde med overvægt, der vil reducere fedtoplagring, og dermed medvirke til at hjælpe med idealvægten. At holde idealvægten kan være en udfordring for de små hunde, hvorfor det kan være en fordel at finde et produkt imod overvægt.

Eksempler på små hunde er racer som Coton de Tulear og Franske Bulldogs.

Små hunde kan være kræsne når det kommer til foder, og har et stort energibehov. Derfor kan du med fordel gå på jagt i ESSENTIAL FOODS sortiment, hvor vi har foder med kylling og and, med fisk, lam, og en blanding hvor du får både okse, agerhøne, kalkun, laks, og and. På den måde kan du med garanti finde det helt rigtige foder til din hund.

Ikke bare hundefoder

Vi producerer ikke hundefoder; vi producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Se udvalget