På denne side finder du vores testvindene tørfoder til hunde. Vores tørfoder er rigt på ingredienser fra øverste hylde. Udforske vores spændende produkter her på siden og bliv klogere på de mange fordele der er ved at servere tørfoder for din bedste ven længere nede.

Trustpilot

Elementer 9 til 16 af 22 i alt

TØRFODER OG VÅDFODER TIL HUNDE - HVAD ER FORSKELLEN PÅ ALMINDELIGT HUNDEFODER OG TØRFODER?

Den væsentligste forskel mellem tørfoder og almoderligt hundefoder – som også kan kaldes for vådfoder, er mængden af vand i produktet. Hvor der typiske er mellem 3-11% vand i tørfoder, er vandindholdet i vådfoderet som oftest langt over 60% - i nogle tilfælde endda helt op til 90%!

Det væsentligt mindskede indhold af vand i tørfoder gør, at tørfoder kan holde sig frisk meget længere end vådfoder. Vådfoder bliver altså hurtigere dårligt end tørfoder. Det kan særligt være praktisk at servere tørfoder, hvis din hund af den ene eller anden årsag foretrækker at spise flere mindre måltider i løbet af dagen i stedet for en stor portion på en gang.

Tørfoder til hvalpe

 

TØRFODER TIL HUNDE INDEHOLDER STØRRE MÆNGDER ENERGI

Men den helt store fordel som får mange til at vælge at bruge tørfoder er, at det giver langt mere energi end traditionelt vådfoder. Mange hunde har således brug for energirige måltider for at kunne have det godt og leve et sundt og godt liv. Det gælder særligt meget aktive hunde som f.eks. jagthunde, der har brug for at blive aktiveret ofte.

Udover at tørfoder har et højere energiindhold end vådfoder, får din hund også en række andre fordele ved at skifte til vores tørfoder. Vores tørfoder hjælper blandt andet med at holde din hunds tænder raske og sunde. Årsagen til dette er, at tørfoder, på grund af den lave mængde vand, har en hård overflade, der kan bidrage til at rense hundens tænder.

En hunds helbred hænger i høj grad sammen med, hvor god mundhygiejne den har. Ved at være opmærksom på din hunds tænder, kan du hjælpe til at den får et langt og godt liv. Der er dog igen garanti for, at du ikke skal supplere dit valg af hundefoder med f.eks. kødben eller tyggeben for at sikre, at din hund får en god tand- og mundhygiejne.

TØRFODER TIL HUNDE SOM SKAL TABE SIG

Vores tørfoder kan også tages i brug, hvis din hund allerede nu døjer med en række sundhedsskavanker. Mange vælger således at bruge vores tørfoder ESSENTIAL CONTOUR til overvægtige hunde, som har brug for at tabe sig. Hunde kan ligesom mennesker nemt blive overvægtige, hvis de enten indtager for meget foder over en længere periode, eller hvis de ikke er aktive nok.

Ligesom ved mennesker er overvægt noget man skal undgå, da det belaster din hund markant. Det gælder både hundes samlede kredsløb, da din hunds hjerte skal arbejde hårdere for at pumpe ilt ud til de arbejdende muskler, samt ikke mindst dens led, hvilket kan påvirke dens helbred i takt med at den bliver ældre.

ESSENTIAL CONTOUR består primært af protein og meget lidt fedt. Proteinkilden kommer primært fra vores velsmagende og lækre skotske atlanterhavslaks, samt vores velsmagende britiske kyllinger og ænder. Samlet set indeholder disse måltider 33% protein som og kun 13% fedt, hvilket hjælper din hund til at smide de overflødige kilo.

Da ESSENTIAL CONTOUR primært består af laks, er det desuden rig på alle de gode fedtsyrer som Omega 3 og Omega 6 samt, hvilket gavner din hunds helbred og i mange tilfælde – også dens pels. Med et indhold af kostfibre på hele 4,5% kan du også være sikker på, at din hund får en god mæthedsfornemmelse, hvilket også gør det lettere at tabe sig.

Vi anbefaler også ESSENTIAL CONTOUR til hunde, der lige er blevet steriliseret, da et indgreb som dette i mange tilfælde kan føre til et lavere aktivitetsniveau, hvilket øger risikoen for, at din hund tager på i vægt.

HUNDEHVALPE HAR OGSÅ GODT AF TØRFODER

Det er dog ikke kun som voksne, at din bedste ven kan have godt af at spise tørfoder. Det gælder også for hvalpe. Ligesom nævnt ovenfor, er det særligt en række hunderacer som jagthunde og andre aktive hunde, der sætter stor pris på at få energirigt hundefoder af høj kvalitet. Du kan derfor roligt overveje at give din hundehvalp en portion af vores lækre tørfoder.

ESSENTIAL THE BEGINING er vores tørfoder til hvalpe. Den indeholder det bedste til din hvalp og kan fås i to forskellige varianter.

ESSENTIAL THE BEGINING LARGE BREED er til hundehvalpe og juniorer, der som voksne kommer til at veje over 15 kg. Dette foder indeholder kun de bedste ingredienser til din hvalp.

Til lidt mindre hunde har vi omvendt vores ESSENTIAL THE BEGINING, der som voksne kommer til at veje maksimalt 15 kg. Måltiderne indeholder - ligesom Large Breed - de bedste ingredienser og er naturligvis helt uden korn.

VI BRUGER KUN DE BEDSTE INGREDIENSER I VORES MÅLTIDER

Uanset hvilket af vores produkter du måtte vælge, så kan du være sikker på at få et produkt, der er lavet på de absolut bedste ingredienser, der gavner din hund. For hos os er det kun et overskyggende mål – og nej, det er hverken penge, eller profit, men i stedet at bidrage til, at din hund kan få et langt og godt liv. Og her er der ikke noget der er vigtigere end det foder, som du giver din hund.

Vores tørfoder er lavet på vores bedste opskrifter og bygget på de bedst mulige ingredienser. Vi har mere end 20 års erfaring med at producere hundefoder og har brugt al den erfaring til lave det absolut bedste tørfoder til din hund.

Vores egen filosofi er, at vores måltider skal ligge så tæt på det som din hund ville spise, hvis den stadig levede frit i naturen, som hunde har været vant til. Det betyder blandt andet, at vores produkter indeholder store mængder kød af den bedste slags og ingen korn – for hunde har aldrig været vant til at spise kornholdige fødevarer – de ville i stedet gå på jagt i skoven efter andre dyr.

Alle vores produkter er således kornfrie. Vores proteinkilder er også nøje udvalgt for at kunne skabe måltider der både er rig på gode proteiner, og ikke mindst masser af smag.

Vores proteinkilder stammer blandt andet fra skotsk laks, britisk kylling, and, lam og ikke mindst vildtkød. Vi er så at sige meget kræsne, når det kommer til både at udvælge vores ingredienser samt når det kommer til at sammensætte vores måltider.

Som en helt særlig ting har vi også opfundet vores eget princip kaldet BOF-princippet. BOF er en forkortelse for ’Behavior Optimizing Food’. Det betyder kort sagt, at vores BOF-godkendte produkter hjælper til at holde din hunds blodsukker stabilt. Det kan for hunde, nøjagtig som for mennesker, give store udsving både mentalt og fysisk, hvis blodsukkeret kører op og ned.

Alle vores måltider er sammensat med henblik på at undgå disse udsving; at skabe en ny standard inden for foder. Når der serveres ESSENTIALS, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt. Nogen ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret.

For dig som hundeejer giver det både en god mavefornemmelse, når du ved, at det du giver din hund, fremmer et sundt og langt liv. Men derudover kan du også glæde dig over, at din hund kan blive nemmere at håndtere, og ikke får de samme humørudsving som tidligere. Dette kan uden tvivl have en positiv effekt på de fleste hundeejere.

VORES TØRFODER ER BEDST I TEST

Det er ikke for sjovt, at vi siger, at vores tørfoder er det bedste på markedet. Det har vi heldigvis andres ord for. Vores tørfoder har vundet i næsten alle test – og vi garanterer, at din hund vil elske det! Den internationale hundehjemmeside Allaboutdogfood.co.uk har således testet mere end 1400 produkter i forskellige kategorier af hundefoder, herunder også tørfoder. Og i denne kategori blev vi bl.a.:

Nr. 1 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder til Voksen hund, And og kylling,”

Nr. 1 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder til Vægttab”

Nr. 2 ud af 1400 i kategorien “Tørfoder til seniorhunde”

Allaboutdoogfood.co.uk er blandt de største og mest respekterede hjemmesider, når det kommer til hundefoder. De har mange krav, som de lægger vægt på i deres bedømmelser af diverse produkter. De kigger blandt andet på:

  • Hundefoderets samlede sundhed og ernæringsprofil
  • Om hundefoderet indeholder mange tilsætningsstoffer
  • Om hundefoderet indeholder store mængder kød
  • Om hundefoderet har lav sandsynlighed for at udløse allergiske reaktioner
  • Om foderet har en tydelig og retvisende ingrediensliste
  • Om hundefoderet lever på til de europæiske myndigheders retningslinjer (FEDIAF)

Hos ESSENTIAL FOODS kan vi selvfølgelig sætte kryds ved alle punkterne ovenfor i Allaboutdogfoods undersøgelse. Vores vigtigste opgave er som sagt at sørge for, at din hund får et langt og godt liv, uanset, hvor gammel den er eller hvilken race din hund er af.

Det er aldrig for sent at starte med at give sin hund et godt liv. Og selvom vi klarer os rigtigt godt sammenlignet med andre brands, så er vi langt fra færdige med at forbedre vores produkter. Vi arbejder hele tiden for at kunne blive bedre og udvikle nye og spændende måltider til alle typer hunde.

ALTID 3 DAGES LEVERING OG 100% TILFREDSHEDSGARANTI

Udover at vi ønsker at kunne give vores kunder de absolut bedste produkter til prisen, så vægter vi også god service utroligt højt. Bare fordi man er en online virksomhed, så er service stadig det, der skal adskille os for vores konkurrenter.

Derfor tilbyder vi altid maksimalt 3 dages levering på alle vores ordrer. Så du skal ikke gå og vente længe på at modtage vores lækre måltider. Derudover tilbyder vi også fuld tilfredshedsgaranti, så hvis din hund ikke reagerer positivt på vores foder, eller ikke kan lide det, så kommer vi selv og henter foderet igen, og du kan få dine penge tilbage.

Det er dog de færreste hunde, der ikke kan lide vores foder, så vi tør godt at lægge hovedet på bloggen og garantere, at din hund med stor sandsynlighed bliver utrolig glad for vores lækre måltider.